Sayfa 160/1005 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    -4 yaparmış bugün
    Çok zayıf, muhtemelen yapabilir ama bugün akşama veya yarın artık tepki beklerim, erken bekledik tepkiyi zaarrı ettik oturduk ama güzel düştü daha düşecekse bile bi soluklanır.

2. bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o gün bu gün mü
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

+18
    pıst 100 de 240 dk grafımızda daha önce verdiğim takip edenler bilir 4750 bölgesinden dün tepki geldi ,
    240 dk grafta 12.00 barı 4750 altı olduğunda oklu bölgeye doğru bir hareket daha beklerim.
    4690 bögesine kayış devam ediyor bu bölge %38 fibo bölgesi altı 2 günlük kapanışta pıst 100 de 4380-4400 bölgesi gündeme gelir benim graflarda
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. 5200 500 kontrat yazdı direnmeye çalışıyor. Tek kalemde kırar geçerler canım benim guzum neler yaparlar bu ayuları bilmezsin sen. Ama tutarsan ben de sana destek olacağım söz

5. aklıma bir şey takıldı bilgisi olan var mı acaba? geçen asroloğun deyip sonra demedim dediği gibi bir olay olursa yedek aday var mı, ne olur böyle bir durumda ne dersiniz? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İyi yaptın tohatlı abi
    Birazda caho zopa yesin
    Ben bişii farkettim tohatlı abi, caho zopa yerken sesini çıkarmıyor
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    borsanın çıkmasının bir yoluda doların çıkması olur...

dolar %20-30 gibi yukarı yaparsa şirket dolar bazlı ucuzluyacağı için çıkabilir...
    2018 de dolar 3 tl lerden 7 lere giderken yada 2008 de 1 tl den 1.90 lara giderken neden ralli yapmadık o zaman.?
    Geçen sene yaşananlar ülke bazında bir manipülasyon idi.Faizi 8.5 a düşürüp enflasyonu 200 e patlamakda neyin nesi.
    Hükümet değişir yeni gelen hükümet ortodoks politikalara geçerse hem dolar hem faizi bir süre yükselmesini bekliyorum.Hem piyasada tl yi kesecekler hemde faizi ve doları yükseltip ülkeye dolar çekmenin yollarını arayacaklar diye düşünüyorum.Yani sıcak para.Başka da bir çare şu an gözükmüyor.Piyasada faizler yükselip tl basımı durursa şirket sahipleri hisselerini satmaya yönelebilirler.Şu an borsa 2001 krizine çok benzer bir grafik çiziyor.Devamı nasıl olacak göreceğiz.
    Sayın sindoma nın dediği gibi şirket bazlı seçim artık hayati öneme haiz.Ne alırsan nasılsa gider devri bence kapandı.

8. Dünkü 700 kontratlık cengaver kapanmış mıdır.Ne oldu daha detaylı viop uzmanlarının yorumu varmı?.Kendisi neden yazmıyor?Hakikaten merak ediyorum ben kendim adıma.

Sayfa 160/1005 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •