Ne maliyetmiş ben sıfırladım 2 ayda maliyeti, bu tahtacı kimseyi istemiyor hissede çok net. Her gün ayrı varyete deniyor.
Printable View
Tebrikler harika bir yorum... SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 gündür öyle mal yedirdi şimdi de endeks saldı millet realize olurken bir tur daha dayak yeriz
Bunlar adamın afedersiniz donunu bile alır işte borsa koşun gelin der...[emoji35]Bu ay sonundan sonra borsada büyük çöküş bekliyorum.Bilancolar yüzü suyu hürmetine tutmaya çalışıyorlar.Ha bendede az çok var.Bende bilanço hatırına tutuyorum.Tabii şahsi gorusum.Kagit rasyoları kötü değil yanlış anlamayın dünyada faizler yükseliyor.Yurt dışından da bu faizlerle bize para gelmez.Secimden sonrada 60/70 faiz görürsek sasmayalim.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağacı sallamaya devam ediyorlar
Bilanço hareketine her geçen seans yaklaşıyoruz,satmaya elim titrer benim ama elin gavuru top çevirmeye HSBC üzerinden devam ediyor bugün,hacmimiz yerinde ki düzeltme seansında dahi 40milyar yakıyoruz, bilanço hareketi ve 11 bin endeksle 50-55 milyar hacimlere sıçrama beklentim var.
Bilanço hareketi bekleye bekleye onunda ederi kalmıyor.Nedir dertleri..?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz strateji hatası yaptık.Bolundukten sonra 18/25 aralığında alanlar için diyorumki bende bunlardan biriyim.kagit 42/43 gördüğünde çıkıp lustedende çıkartmak lazımdı.Sanki aşık olduk.Olmamali borsada böyle bişey.simdi aşkımızı sorguluyoruz!
18-25 arası aldıysanız 3 ay oluyor maksimum. 3 ayda daha önce hangi senette bu getiriyi sağladınız? Benim çok mazim yok piyasalarda ancak kazandığım en büyük parayı işmenden kazandım bu sürede. Piyasadaki getiri oranlarını beğenmemek biraz haksızlık oluyor sanki.
Benim söylemek istediğim başka.O dönem kazandırdı ok.Eyvallah.Ama kağıttan çıkmasını bilecen.kotu kağıt demiyorum olsa halen bı miktar elimde olmazdı.Ama çıkıp başka hisselere bakmakta cazip olabilirdi.
Temel sağlam ve giderek güçleniyor. Burda serzeniş konusu düşüşlerde sağlam limanda duranlarin düşüşten daha az etkilenmesi beklenirken ağam hem yükselişte nazlı hem düşüşte önden önden. BIST in sicrayis emsali tek şirketi değil ancak sicrayisini temelde destekleyen nadir şirketlerden. Bekliyoruz biraz da diri dursun istiyoruz.
Maşallah diyelim... Pozitif açtı aslan parçası :)
Geçen sene 31 Ekim de açıklamış bilançoyu..Herhalde benzer tarihte olur gene..
Az kaldı..
Piyasanın hiç tadı tuzu yok
39,5 ye koydu 100 bin lot,ak dan son dönemde gördüğümüz günlük alimlardan biri yuttu onu, bakalım ak dan gelecek mala paket mi hazırladı yoksa başka bı dalavere peşinde mi gorecez
elimdeki hissenin dışına çıkmam bugün satttığım hisse geri gelirse alırım yoksa bir gün beklerim ertesi gün alimde olan fiyatı gerilemişse onu alırım elimdeki 5 / 6 çeşit hisselerde turlarım çünkü huyunu suyunu bildiğim için elimdeki hisselerden birinde akrasif hareketler olursa % 10 / 20 / 25 kadar veririm çünki düştükce alarak çoğalmıştır . bu aralar brsan kredi kısıtlaması nedeniyle hareket yapamadık bugün kısıtlaması son gün 2024 / 12 aylık bilançoya kadar tutmak ve daha ileriye taşımak düşüncesindeyim çok sabırlıyımdır 2013 yılında bölünmeden önce az da olsa vardı 2019 yılında çoğaltıp azalttım 2021 sonu 2022 başında sattılarımı yerine koydum şimdi yüzüne bile bakmıyorum düşmüş çıkmış umurumda bile değil ne olursa olsun işmensiz porföy düşünmüyorum benim düşüncem başkasını bilemem
yatırım tavsiyesi değildir
Tüm kağıtlarda sabah gel gel günleri[emoji35]
Harekat muhabbeti satış getirdi sanırım dünden beri. Bu tarz volatil seanslarda ismen yemyeşil sırıtırdi,şimdi onu da umursamıyor tam toplayacakken vurdular ensemize. İşte bu nedenle pozitif senaslardaki mal yedirmelere tahammül edemiyorum çünkü kısa vadede inanılmaz direncsiz bir tahtası var
https://i.hizliresim.com/8svtecb.jpg
BANK OF 40,89 ORTALAMA İLE SATTIDIĞI MALARI 38.91 İLE YERİNE KOYUYOR
https://i.hizliresim.com/11zxoqg.jpg
Endeks üzerinde teknik düzeltme bahanesi olarak kullanıp oyundan çıkanlari geri soktular gibi, bakalım gün sonunda nerede oluruz. Nerede olursak olalım hacimli olsun,hafta başındaki 42 ile kapanış olsun inşallah:)
Hacim 45m gelecek gibi yine, bekleme yapma bu gürültüde 40 üstüne dönelim
Hala baskıya devam ediyorlar yapın bakalım bilanço dönemin da görüşmek üzere
50m ortalamaya geçse gene kör taklidine devam edecek demek ki, karanlıkta ne dalavereler döndürmeye çalıştı derdi büyük bakalım beklemeye devam
Bugün bol gollü bir maç bekliyorum. 3,5 üst oynayın iddia kuponlarınızda :)
Tahtacının aklı çıkıyor 40 ın üstüne atacağım diye