Sayfa 181/331 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Görürsün merak etme Allah'ın izniyle tahtacı zaten maliyet yapa yapa gidiyor 50 in üstü bile var yeter ki piyasa da ters bi şey olmasın
    Ne maliyetmiş ben sıfırladım 2 ayda maliyeti, bu tahtacı kimseyi istemiyor hissede çok net. Her gün ayrı varyete deniyor.

2. Tebrikler harika bir yorum...
     Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

https://twitter.com/brs_ylmz?ref_src...Ctwgr%5Eauthor

işmen geçmiş hacimlerini egale yaparak devam diyor tahtacı , spek her şeyi bizden daha iyi görüyor takip ediyor kendi bildiğini okuyor istediğini yapsın ya onun dilinden konuşup üst kademe belli yere satış yazıp aşağıdan yerine koymak yada sessizce takip etmek bilanço açıklanıncaya kadar görüp değerlendirmek . borsa sabırsızların sabırlılara korkakların cesurlara sermaye , para aktardığı yerdir borsada her şey hemen olmuyor sabırsızların sabrını deniyor kendince de başarılı oluyor . işmen her bilanço öncekinden daha iyi olduğu için bilançodan sonra atak yapıyor .
    yatırım tavsiyesi değildir
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

3. 2 gündür öyle mal yedirdi şimdi de endeks saldı millet realize olurken bir tur daha dayak yeriz

4. Bunlar adamın afedersiniz donunu bile alır işte borsa koşun gelin der...[emoji35]Bu ay sonundan sonra borsada büyük çöküş bekliyorum.Bilancolar yüzü suyu hürmetine tutmaya çalışıyorlar.Ha bendede az çok var.Bende bilanço hatırına tutuyorum.Tabii şahsi gorusum.Kagit rasyoları kötü değil yanlış anlamayın dünyada faizler yükseliyor.Yurt dışından da bu faizlerle bize para gelmez.Secimden sonrada 60/70 faiz görürsek sasmayalim.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ağacı sallamaya devam ediyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by MURO Yazıyı Oku
    Ağacı sallamaya devam ediyorlar
    sabah beni de düşürdüler borusana ekleme yaptım yok birbirlerinden farkı, ikisi de çılgın, ikisi de düzeltmede...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by MURO Yazıyı Oku
    Ağacı sallamaya devam ediyorlar
    Hiç de demiyor ben pazartesi salı saçımı taradım bugün fazla basmayayim

8. 60-70 faizde ülke çöker la.
    Babamı bile faize koyarım öyle bir şey olursa

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Bunlar adamın afedersiniz donunu bile alır işte borsa koşun gelin der...[emoji35]Bu ay sonundan sonra borsada büyük çöküş bekliyorum.Bilancolar yüzü suyu hürmetine tutmaya çalışıyorlar.Ha bendede az çok var.Bende bilanço hatırına tutuyorum.Tabii şahsi gorusum.Kagit rasyoları kötü değil yanlış anlamayın dünyada faizler yükseliyor.Yurt dışından da bu faizlerle bize para gelmez.Secimden sonrada 60/70 faiz görürsek sasmayalim.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 181/331 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •