teþeekkürler Kartopu
Burada yýl sonu beklenen 8.504 kar bence 9 aylýkta gelecektir..
teþeekkürler Kartopu
Burada yýl sonu beklenen 8.504 kar bence 9 aylýkta gelecektir..
Gerek Sn Kartopu gerek Balina faydali yorumlarýnýz için tþk.ler.Bende yýl sonu için 10a yakýn kar bekliyorum.Sonbahar kýþ dönemi yýlbaþý satýþlarý bu hedefi yakalamaya neden olabilir diye düþünüyorum.Zira iyi bilanço beklentisi olan kaðýt sayýsý azaldý..Faizler %60larin üstüne çýkmadýkça borsa seçimlere kadar rakipsiz gibi...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu ismenin endekse zýt hareketleri beni bitiriyo![]()
Ýþmen pandemi öncesi burada teknik ve temel bilgilendiren arkadaþlar vardý fakat yinede iþmen' i çok kiþi terk etti bende uzun süre iþmende devam ettik bana hiç bir zaman sabredersek kaybettirmeyen hisse iþmen fakat burada bizlere teknik temel olarak yararlý bilgi ve emek veren siz deðerli arkadaþlara teþekkür ederim. Ytd
Bofa yine satýþ tarafýnda.. Bizim tayfa bugün sessiz ve hareketsiz..Ýþ yat dün karanlýk seansta Ak yatýrýma verdiði mallarý yerinemi koyuyor acaba ? Alýþ tarafýnda 310 bin lotla ilk sýrada.. Bofa yine satýþ tarafýnda 370 bin lotla.. Umarýz açýktýr..bu mallarý seans sonuna kadar kapanýrsa o zaman 42 lerin üstüne hemen zýplarýz.. Bankalarýn hareketi finans þirketlerinede yansýdý. Özellikle ÝÞC deki yükseliþ bizide olumlu etkiledi gibi. Nede olsa onun yavrusuyuz..![]()
Ýþlem hacmi yine 150 ve üstü olacak..ismen nazlý..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar,
Al-sat yapmayý becerebilen birisi deðilim. Teknik vs de anlamam açýkçasý. Bu coinden gelen yeni tayfadan da deðilim ama tecrübem de sizinki yanýnda sýnýrlýdýr. Çok minnak yatýrýmcý olarak kendi hesabýmý kitabýmý ve modellememi yaptým ve günün sonunda benim yaptýðým kendime has modellemede belli bir süre için her ayýn 15'inde al ve unut modeli daha iþe yarar görünüyor.o yüzden bilançosu iyi, gelecek vaadeden þirketlere yatýrým yapma yöntemi ile ilerliyorum.
Sormak istediðim iki þey var aslýnda. Birincisi Bu AK Yatýrým aldý, Bofa sattý vs derken burada fon gruplarýndan alýþ-satýþlarý mý anlamamýz gerekiyor, Ak Yatýrým kullanan küçük yatýrýmcýlarýn payý çok mu sýnýrlý kalýyor bu satýþlarda ?
Ýkincisi bazý þirketler bu sene riskler sebebiyle temettü düþük verdiði için kiminden Sonbahar döneminde 2. temettü beklentisi var. ÝSMEN için sizce böyle bir þey söz konusu olur mu, gündeme geldi mi hiç ?
Deðerli yorumlarýnýzý dikkatle takip ettiðimi söylemeliyim ve teþekkür ediyorum.
Ustadlarin yanýnda bana ancak naçizane açýklama düþer.Ben uzun vadeci olmak istememe raðmen olsmadigim için temettü verimini kendi adýma pek takmam.Kagifin temeli güzel olsun kar beklentisi herkesçe kabul gorsun bilanço dönemi kapanmaya yakýn primlenmeye baþlar.gerci ismen bu sefer hýzlý hareket etti ama gerek bilanço beklentisi günlük iþlem hacimleri kredili iþlemler aracýlýk iþlemleri derken hergun kumbaraya ara geliyor.Cumartesi pazar bile faiz yazýyor.Faizlerde seçimlere kadar %25leri geçmez zira Reisin ÖNGÖRÜSÜ malum.Dolsyisiyle borsa Marta kadar rakipsiz.Tek rakibi ise enflasyon üstü faiz oda zor gozukuyor.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri