abey petko senin artık ne vakit benle nişanı takarsın sen bilin. ama hulk 7 - 10 arası altın vuruş için alıcıyım.
Printable View
Herifden az bir sıyrık ile kurtuldum.
Yarın başka hisselerde duruma bakarız ama herif bugün aldıklarını gap li açıp sonra satacak olabilir.
Not artırımı garanti deniyor zaten diğer 2 notlayıcıdan düşükmüş.
SPOT kapanış, Bofa son 2 saatte -500 b. den +1.3 m oldu, yarın da yükseltip malı yedirecek, acaba not artırımı gelmeyecek mi algısı oluşturacaktır! bence :)
https://i.hizliresim.com/8ik5shb.PNG
Yımırtalı pideye giderken herife kebap ısmarladım.
Bugün endekisin yeşil olucağını bile bile vakvakta üttü benide ariston abi
Ayhan başkanım bana beddua mı etti yoksa benim kağıttan mi aldı vay arkadaş nasıl füze gibi gidiyor aşağı. Neyse ki al sat yaptıkta zarar bir kg kuzu parası kadar. Normalde bir kuzu parası kadar zarar etmem lazımdı hisseye göre. Ama bizim al sat ile kazandığım kuzu dan bir kg gitmiş oldu.
bence aracı kurum dağılımı pek fazla işe yaramıyor. üstüne kafa karışıklığı yapıyor.
jesse livermore 1929 büyük buhranını fark ettiğinde 100 ayrı brokerdan 100 ayrı şort işlemi yapmış. yani 100 aracı kurum kullanmış.
vurgunu yapana kadar kimse anlamamış. iş bitince şorttan 100 milyon dolar kazanmış. şimdi 1,5 milyar dolara denk.
https://i.hizliresim.com/gylv6ay.png
bende herşey teknik üzerine bozkurt kene olurum böyle formasyonlarda :)
güzel maliyetle devam.
23 üzerinde kaldığı sürece flama hedefi yukarda 240 dk da.özelden sorulmadan yazayım:)
Fenerbahçemin maçı var ben kaçar ince bir keyif son maça girerim çocuklarla kolay gelsin:wave:
Gençler iyi akşamlar.....umarım herkes az çok heybeyi doldurmuştur....
Akşam viop30 seansı beklenin aksine bol aksiyonlu olabilir.... dikkatli olalım arkadaşlar.... İsrail tarafında hummalı çalışmalar varmış....
@northernforever şu ANGEN olayı nedir? mevzuyu açabilir misin?
hayata teveccühle
şapka çıkar
selam yazar
sütbıyık şu
ömür geçer
biz durur
sepekağ regülatörü olmasa , o kadar çok üzerinde çalışılmış, gönderilebilecek grafitiğ var ki... fakat na'mümkün.
Bu graf işini görür
https://www.resimupload.org/images/2...81F3A921E1.gif
Cumhurbaşkanı Erdoğan dan sert mesaj.......
Gelişmenin İsrail'i "ciddi manada şaşırttığını" ifade eden Erdoğan, Daha dur bakalım, bu işin ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız, hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz
Masada ve sahada güçlü Türkiye iddiamız artık tüm unsurlarıyla gerçeğe dönüşmektedir.
Yakaladıkları MOSSAD ajanı dedikleri kişi Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışıyormuş... Bakanın kendisi söyledi :)))
Adamı kendileri almışlar işe yani :)))
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 Ağustos 2023 den sonra artı kapatan ilk Çarşamba. Bu da kayıtlara girsin. [emoji23]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne demişiz ne olmuş ?
https://i.hizliresim.com/dau6m60.jpg
Onlarca yıldır çınlama ile ilgili sıkıntım akşam yattığımda ya da sessiz bir ortamda olduğumda aklıma geliyor.. sabah kalkıp şehrin desibel seviyesine maruz kalınca unutuyorum. Bazen kendimi tedavi etmeye çalışıyorum.. konsantre olup çınlamanın frekansını, genliğini ölçüp ters yönlü sinyaller üretmeye çalışıyorum.. bazen işe yarıyor :he: Son günlerde uydurmaya da başladım.. kayın validemi hastaneye götürdük, çıkışta sordum ne oldu anne; -"parça aldılar.." demiş, ben "gitar çaldılar" dedi şeklinde anladım.. vay be demek belirli bir frekansta ses dalgası yöntemiyle ile teşhis koyacaklar diye düşündüm. Ehtiyarlık başlıyor demek ki. Kulak çınlamasına neyin sebep olduğunun belirlenmesi kolay değil ve de tedavisi yok şeklinde bilgi verildi.. Mesleki şartlardan tutun da cene yapısının dar olmasına kadar pek çok nedeni olabiliyormuş.
Arabulucu da diğer dostu BAE maktum olurRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sorun bende yok.
benim babam eğitimciydi. emekli oldu. küçük kardeşim psikolog. çok erken yaşlarda bu sorunu yaşadılar. devamında duyma kaybına yol açıyor.
çok büyük ihtimalle meslek ve de uyku sorunları buna yol açıyor.
su belli miktarda ve düzenli olarak kayaya temas etse rezonans etkisiyle onu bile aşındırır. ses de öyle.