Sayfa 159/1006 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Karıştırma Sayın Emregüneş 50 trilyon doların hepsi Türkiye'ye gelecek ;

Biz artık ABD ve Ab'ye yerleşicez... Sonrasında TL USD nin yerini alacak.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kuzusuna iddiaya girek mi?
    Bozkurt bilirse o iki kuzu alsın ama.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bazı tahtalarda değişik işlemler oluyor bakalım günün sonunu getirecekler mi
    ilk hamle başarısız oldu çünkü trade üzerine bakalım gün sonu hacimi yakalayıp bir daha dener mi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bu da ibnneymiş, wef tezgahından geçmiş, reel hayatta hiç bi işte çalışmamış, zengin mahallesindeki okullardan sonra direkt bakanlıklarda çalışmış.. macron truedau yada baltık- iskandinav ülkelerindeki son kadın liderler gibi bu da bir klon.. abd politikalrını gözü kapalı uygulamak için yetiştiriliyor hepsi.. küresel büyük sermaye ve abd istihbaratı herşeye hakim, dediklerini yaptıramadıkları bir kaç lider kaldı sadece, onlara da diktatör otokrat falan diye yafta takıyorlar
    Bana göre üst akıl işine gelecek şekilde her türden kişiyi çocukluktan itibaren yetiştiriyor.

Beni de yetiştirmiş olabilir. Ben ne istiyorum bana ne veriliyor. Tesadüf filan yok başına bir şey gelidiyse görünmez el bir şekilde ayarlıyor.

Internet ve sosyal medya üst aklın paradan sonra en büyük icadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana göre üst akıl işine gelecek şekilde her türden kişiyi çocukluktan itibaren yetiştiriyor.

Beni de yetiştirmiş olabilir. Ben ne istiyorum bana ne veriliyor. Tesadüf filan yok başına bir şey gelidiyse görünmez el bir şekilde ayarlıyor.
    Sende elin açık oynamayacaksın o zaman. Misal sosyal medyada siyasetten tut bir çok konuda fikir paylaşmak doğru değil.Şimdi ki gençlik bunu özgürlük sanıyor. Ama bilmiyor ki 3-5 sene sonra iş görüşmesine gidecek ve yediği her nane o dosyada yazıyor olacak ama kendisinin haberi bile olmayacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bist-100 ihtimaller

6950-7000 ihtimali hala masada 8010 geçilince tarih olacak, bence çok düşük bir ihtimal, belki bir ivme yaratmak için olabilir.

Dipte dalga nerede bitiyor muamma, küçük çaplı ihlaller olabilir dipte, o yüzden bu ihtimaller türüyor.

Bu bir düzeltme dalgası esas itibarıyla, o yüzden pek çok şey olabilir, hedefi bence şimdilik 285 dolar, ağırlıklı senaryolar bunlar olmalı, YTD
    Achiles abey düşük olasılık ama %23 ü yeterli görürse ortalığı kan gölüne çevirebilecek potansiyel taşıyor hala abey. ki yurt dışının tetiklemesine bakar hepsi bu potansiyeli taşıyor. paylaşımına tşk.

7. Endeks ağırlığı olan 3 tahtada güzel formasyonlar var bankalara katılırlarsa 7930 bölgesi benim takip ettiğim bant bugun yarın kırılır.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Karıştırma Sayın Emregüneş 50 trilyon doların hepsi Türkiye'ye gelecek ;

Biz artık ABD ve Ab'ye yerleşicez... Sonrasında TL USD nin yerini alacak.
    İnşallah Bize 10-15 milyar dolar da yeter şimdilik..
    Diğer kısmı biz görmeyiz ama gençler görür umarım Sayın Zdx&Lunar Soul..
    Syglar..

Sayfa 159/1006 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •