7 tane ülke suriye ile ilgili toplanıyor masada biz yokuz , güzel bir söz vardır masada yoksan menüde varsın dır.
Printable View
7 tane ülke suriye ile ilgili toplanıyor masada biz yokuz , güzel bir söz vardır masada yoksan menüde varsın dır.
İris Cibre
@iriscibre
·
10d
Benzine yarından geçerli 0.91 TL zam
Ocak yanıyor
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İris Cibre
@iriscibre
Şekerbank satışı iptal oldu
Haber yeni düştü ama bize
İçerden haber alanlar (Insider) 2 günde 15% verdi tahtaya
Birileri, dünyanın her yerinde var gibi enteresan bir cevap yazmıştı geçen bana
ABD'de yapın bakalım insider, 10 yıl paşa paşa yatırmazlar mı adamı?
Yanlış anlaşılmasın bizde de cezası 3-5 yıl ama uygulama yok...
buda iptal olmuş ne dedik 2025 ınsıder senesi:)
daha kadroları sayamadan basmaya başladı :Sad:
gunaydin ytd
https://i.hizliresim.com/kpjjaed.jpg
Çok cacık açılış oldu yaw. Palaaa kanalizasyonun hakkını ver ooovlum.
bu değilde, bunun pohpohladığı ÜMMETÇİ diye tabir ettğimiz kesim vardır.
bunlar üst kimlik olarak IRK değilde, DİN önde olmalıdır der.
bunalrın en büyük hataları : OSMANLI zamanında , ARAPLAR güllük gülistanlık olarak Osmanlı'ya biat ettiklerini, halife OSMANLI'dan olduğu için onun peşinden kayıtsız şartsız gittiklerini sanırlar
sanırlar ki: Türkiye güçlensin büyüsün, bütün ARAP COĞRAFYA'sı ''ALLAH ALLAH '' nidaları ile Türkiye'nin peşinden koşacaklar
İSLAM DÜNYASININ LİDERİ olarak Türkiye olsun, bizde onun peşine takılır, tüm dünya ile çarpışalım...
öl de ölelim, vur de vuralım
bunlar OSMANLICILIK oynamayı çok severler
böyle bir düşünceye nasıl kapıldıklarını, nereden öğrendiklerini çok merak ettğim için, şimdi neden İMAM HATİP okumadım diye o kadar pişmanım ki
keşke okusaydım, şimdi dünya lideriydim... arapların halifesi, 1 numaralı sevdiği, peşleriinden koşacağı KURTARICI ÖNDERDİM :kahkah:
bunlar, ARAPLAR'dan zerre kötülük beklemez...
araplar bunları 1 diker, 2 diker... 3 diker... (dolaylı olarak bizde dikilmiş oluruz ) hala araba laf söyletmez...
arap kendinden önemlidir
ARAP SEVİCİLİKTE eriştikleri nokta bu seviyededir (zaten bunun üstüde yok ) :drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=EpCQAxaoyYg
Çıtak kavm i necip diye birşey duymadın mı?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
islam peygamberi tarafından açıkça beyan edilmesine rağmen arap seviciler tarafından kullanılan bir tanımlamadır.
veda hutbesinde şöyle der: “ey insanlar! biliniz ki rabbiniz birdir, atanız da birdir. hepiniz âdem’densiniz, âdem de topraktandır. arap’ın arap olmayana, arap olmayanın arap’a, beyazın siyaha, siyahın beyaza hiçbir üstünlüğü yoktur. allah katında üstünlük ancak takva iledir.
osmanlıda araplara, islamı dünyaya getiren kavim olduğu için takılan lakap, üstün ırk demektir.onlarda karşılığında türklere "etrak-ı bi idrak"-akılsız türkler- demişlerdir.
Büyük ihtimalle Lawrence zamanı çıkarılmıştır. Bizim tarikatların var olma sebebi hayata tutunma nedenidir. Araplar şahane olmasa kendilerinin soyunu bunlara niye bağlamaya çalışsınlar ki?
Sorumlusu kim: En zeki beyinlerimiz Türkiye'yi terk ediyor!
Robert Kolej'den bu yıl mezun olan 218 gençten 159'u Alman Lisesi'nin 114 mezunundan 113'ü, İstanbul Erkek Lisesi'nin 155 mezunundan 146'sı, Saint Benoit Lisesi mezunu 132 öğrencinin tamamı üniversite eğitimi için yurtdışına gitmeyi tercih etti.
15 yıl önce İstanbul Erkek Lisesi mezunlarının yalnızca yüzde 1'i yurtdışına gitmeyi tercih ediyordu.
sizce sorumlusu kim...
formasyon hedefe değdi.. ytd. 11400 uzeri biraz hedge + daytrade amaçlı shortladım.. ytd
https://i.hizliresim.com/q26zi8t.jpg
@akçay hulk yorumunu alabilir miyim ? tşk koaly gelsin ..
borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir
sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor
Lemur abinin t ile başlayan hissesi 40 dan aşağıya intihar etti. Operasyon olduğu çok belli 4 günde 27.. küsürü gördü
2019 da ABD 3 bakana yaptırım cezası kalkmış hemen hikayeler yazılıyor ama hep kendi işlerine gelen haberleri gündeme getiren bir ekip algı istasyonu var.Mesala 7 ülkenin olduğu suriye masasında biz neden yokuz, HTİ lider yapıştırmış vergiyi Nihat rahatsız ama çimentolar saçını tarıyor:), suriyede ypg götünü muhatap almış ABD bunlara her hangi bir saldırıyı öngörmüyoruz diyor yeni trump ekibi dün bunları hiç görmüyor 3 bakanın yaptırımı kaldırmış onu gündeme alıp hikaye yazılıyor halkbank bu yüzden %2.60 bu filmleri 20 senedir bize seyrettiriyorlar sonra aynı ekip bize ey ABD ey İsrail diye hikaye yazmaya başlıyor.:)
İstanbul'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 37 oldu. :(
Bozkuş reisim hünkârım ortada yok. SOCAR imin petoşa iş yatırım 25 olan hedefi 18 e düşürmüş diye okudum bundan sebeple SOCARimi yakmaya mı gitti
Benim okuduğum Öcalan dışarıya İmamoğlu içeriye olabilir. Suçlu da İsmet İnönü gibi duruyor