Sayfa 184/1006 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop LXII

1. Lemur abinin t ile başlayan hissesi 40 dan aşağıya intihar etti. Operasyon olduğu çok belli 4 günde 27.. küsürü gördü

2. 2019 da ABD 3 bakana yaptırım cezası kalkmış hemen hikayeler yazılıyor ama hep kendi işlerine gelen haberleri gündeme getiren bir ekip algı istasyonu var.Mesala 7 ülkenin olduğu suriye masasında biz neden yokuz, HTİ lider yapıştırmış vergiyi Nihat rahatsız ama çimentolar saçını tarıyor, suriyede ypg götünü muhatap almış ABD bunlara her hangi bir saldırıyı öngörmüyoruz diyor yeni trump ekibi dün bunları hiç görmüyor 3 bakanın yaptırımı kaldırmış onu gündeme alıp hikaye yazılıyor halkbank bu yüzden %2.60 bu filmleri 20 senedir bize seyrettiriyorlar sonra aynı ekip bize ey ABD ey İsrail diye hikaye yazmaya başlıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Dostum yorum yapamam borsa ekranım yok...

işlem yapmadıgım için açtırmadım...
    canın sağolsun .. ..en iyisini yaptın: .. 2024 mayısta satıp bulaşmamakla ..:ok ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. İstanbul'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 37 oldu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    İstanbul'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 37 oldu.
    normalde yer yerinden oynamalı, 37 kişi ve daha fazlası da yoğun bakımda
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çoğunun dudak dolgusu da var. Etek boyu da dikkatimi çekti de adım sapığa çıkmasın diye yazmadım
    Iyimserligine hayranım

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Etek boyundan borsa analizi. Teknik a alizin geldiği nokta takdire şayan
    Sizin dükkan daki TV Bloomberg yoktur bazen kızların hareketleri çin çin gibi oluyor Alper neler kaçırıyorsun neler

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir
    sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor
    aslında etek boyu ile pozunu anlatmaya çalışıyor olabilirler mi acaba? etek kısa poz kısa , etek uzun poz uzun
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 184/1006 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •