reklam 0 yalnızca yukarda yazdıklarım şimdilik mevcut :ok:
Printable View
reklam 0 yalnızca yukarda yazdıklarım şimdilik mevcut :ok:
ne kullanıyorsun söylemedin ki..
cepten mi giriyorsun ?
birde pc ise hangi tarayıcı. ?
şu an cep gündüz pc :ok:
pc de sorun yok cepte sorun oluyor
ceb işi biraz karışık... onunda çözümü var ama o da başka videonun konusu.
ben film moduna geçeyim.
cep içinde kısaca opera kullan.
ve tercihler bölümünü "sıkı koruma" kipine getir.
üst düzey korumaya alırsan alış veriş yaptırmaz ..
neyse o da başka bi videnun konusu.
:drunk:
Yeni moda artık evden alma,
Fesatlık yapmayın ihale üsülü ile alım yaparım bak:he:
Bu yaz meyva çok pahalı olucak, anladık ama anlamadıkları bu millet kemer sıkmaya başlasıgında herkeş kabız olur,
Bu ne lan bu don şu don, alsa idin önlemini??
Vay arkadaş nasıl bir tür olduk yaw
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pegasus Hava Taşımacılığı
Kapanış (TL) : 264.75 Hedef Fiyat (TL) : 335 Piyasa Deg.(TL) : 132375 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 62.17
PGSUS TI Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 26.53 Analist: esirinel@isyatirim.com.tr
Mart ayında toplam yolcu sayısı %10 arttı
Pegasus Havayollarının toplam yolcu sayısı Mart ayında yıllık %10 artışla 3.01 milyona ulaşırken, 1Ç25âde kümülatif bazda %12 artışla 9.02 milyona ulaştı. Mart ayında toplam kapasite %13 büyime gösterdi (1Ç25: +14%). Mart ayında iç hat ve dış hat yolcu büyümeleri sırasıyla %10 ve %11 artış gösterdi.
yandımının daxisi... yardırdı gidiyor yine
benim haberim olmadan almanya'da seçim falan mı oldu ?
onlarda da durmak yok, yola devam :oleyo: ekibi seçilip, iktidar oldu yoğusam
burası kımıl kımıl...
https://i.hizliresim.com/p70l870.png
KARTN dolar bazlı 20 yıl önceki fiyatında. bu tip kağıtlara böyle mi bakmak lazım. emin olamadım.
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
1 sa
Trump, otomobil endüstrisini geçici olarak gümrük vergilerinden muaf tutabileceğini ima etti
-ABD Başkanı Donald Trump, üreticilere "karmaşık tedarik zincirlerini" gözden geçirmeleri için zaman tanımak amacıyla otomobil endüstrisinin gümrük vergilerinden geçici olarak muaf tutulması olasılığına işaret etti - AA
ne dedik hafta sonu sponsorlarını kurtaracak batmasın diye önce apple şimdi elon :)
kıç öpmeye devam.
dün akşam geç saatlerde Çinin kıçına bir daha yoklama yaptı.:)
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
11s
ABD Hazine Bakanı Bessent
“Çin’e uygulanan gümrük vergileri yüksek rakamlar. Kimse bunların sürdürülebilir olduğunu düşünmüyor ve devam etmesini istemiyor.â€
Yol yapılıyor yavaştan
tetikçi üzerinden irtibata geçiyor.
madem yüksek rakamlar peş peşe ne mok yemeye tarife açıkladınız.:)
bir insan kendini bu kadar komik duruma düşürmez .
şimdi çıkmışlar çin tahvil satmadı diye anons geçiyor yersen 50 milyar dolarlık geçen hafta sattı.
1 trilyon dolar ABD tahvili var elinde
Gelelim kısa vade pıst 100 koç grubu kalkmadan bir bok olmaz orada hala satış var , şuanda yeşil olan endeks ağırlığı olan tahtalarda fonlama ile pıst 100 tutuyorlar VF belki atıcağı mermileri imamoğlu tutuklama olayı ile satılanları karşılamada atmış olabilir yeni hikaye yeni alıcı gelmeden zayıf piyasa
ceza yağmış, kağıtlar tavan :Sad:Alıntı:
Rekabet Kurulu, Hatay'da çimento ve hazır beton alanında faaliyet gösteren teşebbüslere soruşturmayı sonuçlandırdı
Rekabet Kurumu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Rekabet Kurulunun 19.10.2023 tarihli ve 23-49/936-M(2) sayılı kararıyla Hatay ilinde çimento ve hazır beton üretimi ile satışı alanında faaliyet gösteren bazı teşebbüsler hakkında soruşturma sonuçlanmıştır.
Soruşturma süreci devam ederken;
OYAK Çimento Fabrikaları AŞ,
Kadir Soylu Beton Demir İnşaat Petrol Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
M.M. Tiftik Kardeşler Nakliye İnşaat Emlak Petrol ve Tarım Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.
Ekintaş İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ
tarafından uzlaşma başvurularında bulunulmuş ve Rekabet Kurulunun muhtelif tarihli kararlarıyla söz konusu teşebbüslere toplamda 110.564.108,16 TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir.
Ceyhan Hazır Beton İnş. Nak. Mad. Petrol Ürünleri Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. (CEYHAN), Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ (ÇİMKO), Filitoğlu İnş. Petrol Gıda Turizm Nak. San. ve Tic. AŞ (FİLİTOĞLU) ve KÇS Kahramanmaraş Çimento Beton San. ve Mad. İşletmeleri AŞ'nin (KÇS) 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un (4054 sayılı Kanun) 4. maddesini ihlal ettiği iddiasına yönelik olarak yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı ise 04.03.2025 tarihinde Kurum merkezinde yapılmıştır.
Rekabet Kurulunca dosyanın 13.03.2025 tarihinde müzakeresi sonucunda;
CEYHAN’ın hazır beton üretimi ve satışı pazarında müşteri paylaşımına yönelik anlaşmaya taraf olmak suretiyle,
FİLİTOĞLU’nun hazır beton üretimi ve satışı pazarında fiyat tespiti ve müşteri paylaşımına yönelik anlaşmaya taraf olmak suretiyle
4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiklerine, dolayısıyla;
CEYHAN’a 515.861,74 TL ve
FİLİTOĞLU’na 103.076,62 TL
idari para cezası verilmesine,
Bununla birlikte ÇİMKO ve KÇS’nin ise 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiğine yönelik herhangi bir bulguya ulaşılamaması dolayısıyla söz konusu teşebbüsler hakkında idari para cezası verilmesine yer olmadığına 25-10/231-116 sayı ile karar verilmiştir.
Bilançolar ilk çeyrek beklentisi olan tahta az 2. çeyrek düzelme bekleniyordu son yaşanan olaylardan sonra 3. çeyreğe kaydı bence bu iç siyasetteki belirsizlik ve globalde bu işlere dahil olunca 2025 de bir cacık olmayacakmış gibi duruyor her gün yeni bir belirsizlik ortaya çıkıyor. Daha önceden sepet yapmış olanlar daha rahat geçirecekdir bana göre 2025 .
bol kazançlar
Nuh var, yakında, ketufda vardı, ne direndi bea ya orda, adam olduda Nuh baya bi ytmcıyı mındar etti,
Bende beş tl almaya başlamıştım, ulan 4 düştü noluyo diyom meğer akinom da düştükçe alıyormuş ne bilim amyum, sonra ben 7 ne öıktım hatırlamıyom, alınmask ğibi gitti ama ne ğitti..
Bu aralar ineğin mamulüne el atmış sanırım,
Yaşarlarda adama çok ekmek yedirir ya,
Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alındığı 19 Mart'tan 10 Nisan'a kadar olan süreçte TCMB'nin 49 milyar dolar rezerv sattığı hesaplanıyor. (Bloomberg)
yuh artıkk tüm rezervi yediler ya...
bir yıl %50 faizle rezerv topla sonra puffff....
birde yabancı zarar etmeden çıksın diye kuruda 38 liraya sabitle...
demedi demeyin bu kurun balatasından kokular gelmeye başladı...
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
3s
Ruşen Çakır:
- Baskı daha fazla artarsa ‘devletin bekası’ denilen yere gelineceğini Devlet Bahçeli görüyor.
- Suçlamaları, dosyayı sahiplenen bir Bahçeli yok.
- Ciddi hayal kırıklığına uğramış, bunun faturasını daha fazla ödemek istemeyen bir Bahçeli olduğunu düşünüyorum.
https://x.com/haberaktifcom/status/1912022548767789501
imamoğlu seneryom vardı biliyorsunuz basında konuşulmaya başladı devamında bahçeli dönüşmü yapıcak yoksa direticekmi ona bakıcaz
TGRT HABER
@tgrthabertv
TGRT Haber
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
12s
��'Süreç başarılı olursa seçim takvimini Cumhur İttifakı belirler'
ï¿½ï¿½ï¸ Gazeteci Yazar Şamil Tayyar:
"Süreç başarılı olursa seçim takvimini Cumhur İttifakı belirler, artık onların milletvekili sayısını eklediğinizde parlamentoda istedikleri zaman erken seçim kararı alma ihtimali güçlenir. Bu da Cumhur İttifakı'nı rahatlatır, ne zaman seçim yapmak istiyorlarsa o zaman seçim yaparlar."
#MedyaKritik
AK-MHP-DEM dün akşam bu konuylada ilgili bir öngörüm olmuştu Ayasofya süreç başarılı olursa imamoğlu çıkar yazıyı iyi oku
Bugün çimentolar hakkında oldukca fazla paylaşım oldu.
Bir tanede ben paylaşmış olayım.
https://www.turkcimento.org.tr/tr/uye_fabrikalar
.....................
not : Adaşıma ( seans arası zaman geçirmelik ) https://www.hdfilmcehennemi.nl/avanpost-izle-hdf-5/
Saygılar
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
14s
'Bahçeli'nin özel bir mesaj verdiğini düşünmüyorum'
ï¸ Gazeteci Yazar Şamil Tayyar:
"Davanın içeriğine ilişkin 'örtülü eleştiri getirmiş' gibi havaya sokuyorlar. Sanki savcılık makamı işleri ağırdan alıyormuş da Devlet Bey 'hızlandırılsın' diyerek savcılara ayar vermiş gibi bir havada aktarmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey olması mümkün değil."
#MedyaKritik
Şamil tayyar ve Cem küçük Bahçelinin dünkü çıkışından sonra tutuştular demekki beklemedikleri bir çıkış olduğu gözüküyor.Ellerine dün akşam aldılar sıvayı bahçelinin söylemini sıvamaya başladılar:)Bakalım bahçeli söyleminde ne kadar ciddi aynı bakış açısıyla devam ederse içerde çatlak olduğunu düşünürüm.Çünkü bu yorumcuların önüne verilirse onu işliyorlar programlarında.
Ankara'da su faturaları kabarık geliyor, bu ne lan, bir aylık 1350tl, geçen ay 600kusurdu
Geçiren geçirene, dikkat dikkat
İMDB mi ? iyi mi vermişler ?
Kalbimi gırıyon adaşım.Onlar seni tanımaz.Ben seni az çok tanırım.Şahsa özel tavsiye ediyom ben.:)
Saygılarımla
https://www.hdfilmcehennemi.nl/2-spu...lm-izle-hdf-5/
https://www.hdfilmcehennemi.nl/kalashnikov-izle-hdf-5/
Bunlarıda yakında izlemiştim.(biri seni sarar mı bilmem)
Aykırı
@aykiricomtr
·
13s
BETİMARâ€â•ın yaptığı son anket sonuçları:
- CHP: %32,5
- AKP: %30,6
- MHP: %10,1
- DEM: %9,4
- ZP: %4,3
- İYİ Parti: %3,6
gelelim bu ankete Ak partiye yakın bir anketçi .
hesap AK,MHP,DEM üzerinde yapılan bir anket =50.1 toplamı nasıl ayarlamışlar:)
ama 1. parti CHP gözüküyor.
ak parti 28-30 bandında mhp 6-8 bandında çıksınlar demle beraber seçime girecez desinler 6 nın altından düşmeye başlar mhp bunu bahçeli gördüğü için açıklamaları değiişmiş olabilir
hükümet büyük ihtimal bana göre seçim barajını son yapacağı anketlere göre ya 6 ya 5 lere çeker
chp nin oyu bu ankete göre 32.5 değil 34-36 arasıdır