Sayfa 183/1002 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dün sabahta bunu yazdım emlak....
    gördüm...istanbulda olmayan.. ama istanbulada çok uzak olmayan çimento biriktirmeye başladım.

malesef istanbul olası depremde..

yine kader diyecekler..

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Mesaj kutun dolu..
    temizledim bedri
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gördüm...istanbulda olmayan.. ama istanbulada çok uzak olmayan çimento biriktirmeye başladım.

malesef istanbul olası depremde..

yine kader diyecekler..

ayazağa mı ne istanhulda bir yer olabilir oralarda bobet beton var ben bir ara almıştım
    17.50-18.50 dibi daha da dibi olmaz
    el turco demişti almıştım 30 dan alıp 40 dan satmıştım üst rakamlar dip değerler olmalı, grafik pek anlamam

4. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    1 sa
    Trump, otomobil endüstrisini geçici olarak gümrük vergilerinden muaf tutabileceğini ima etti
    -ABD Başkanı Donald Trump, üreticilere "karmaşık tedarik zincirlerini" gözden geçirmeleri için zaman tanımak amacıyla otomobil endüstrisinin gümrük vergilerinden geçici olarak muaf tutulması olasılığına işaret etti - AA

ne dedik hafta sonu sponsorlarını kurtaracak batmasın diye önce apple şimdi elon
    kıç öpmeye devam.
    dün akşam geç saatlerde Çinin kıçına bir daha yoklama yaptı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    ayazağa mı ne istanhulda bir yer olabilir oralarda bobet beton var ben bir ara almıştım
    17.50-18.50 dibi daha da dibi olmaz
    el turco demişti almıştım 30 dan alıp 40 dan satmıştım üst rakamlar dip değerler olmalı, grafik pek anlamam
    geçen pazartesi 18 liradan almıştım. epey biriktirmeye niyetim var.

istanbulda çeşitli ilçelerde 28 tesisi var. kentsel dönüşüm deprem vs hikayesi var.

ama asıl kağıdım oyakc. hiç değişmez.
    audentes Fortuna iuvat

6. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    11s
    ABD Hazine Bakanı Bessent

“Çin’e uygulanan gümrük vergileri yüksek rakamlar. Kimse bunların sürdürülebilir olduğunu düşünmüyor ve devam etmesini istemiyor.â€

Yol yapılıyor yavaştan

tetikçi üzerinden irtibata geçiyor.
    madem yüksek rakamlar peş peşe ne mok yemeye tarife açıkladınız.
    bir insan kendini bu kadar komik duruma düşürmez .
    şimdi çıkmışlar çin tahvil satmadı diye anons geçiyor yersen 50 milyar dolarlık geçen hafta sattı.
    1 trilyon dolar ABD tahvili var elinde
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Gelelim kısa vade pıst 100 koç grubu kalkmadan bir bok olmaz orada hala satış var , şuanda yeşil olan endeks ağırlığı olan tahtalarda fonlama ile pıst 100 tutuyorlar VF belki atıcağı mermileri imamoğlu tutuklama olayı ile satılanları karşılamada atmış olabilir yeni hikaye yeni alıcı gelmeden zayıf piyasa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Rekabet Kurulu, Hatay'da çimento ve hazır beton alanında faaliyet gösteren teşebbüslere soruşturmayı sonuçlandırdı
    Rekabet Kurumu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Rekabet Kurulunun 19.10.2023 tarihli ve 23-49/936-M(2) sayılı kararıyla Hatay ilinde çimento ve hazır beton üretimi ile satışı alanında faaliyet gösteren bazı teşebbüsler hakkında soruşturma sonuçlanmıştır.

Soruşturma süreci devam ederken;

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ,
    Kadir Soylu Beton Demir İnşaat Petrol Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
    M.M. Tiftik Kardeşler Nakliye İnşaat Emlak Petrol ve Tarım Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Ekintaş İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ
    tarafından uzlaşma başvurularında bulunulmuş ve Rekabet Kurulunun muhtelif tarihli kararlarıyla söz konusu teşebbüslere toplamda 110.564.108,16 TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir.

Ceyhan Hazır Beton İnş. Nak. Mad. Petrol Ürünleri Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. (CEYHAN), Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ (ÇİMKO), Filitoğlu İnş. Petrol Gıda Turizm Nak. San. ve Tic. AŞ (FİLİTOĞLU) ve KÇS Kahramanmaraş Çimento Beton San. ve Mad. İşletmeleri AŞ'nin (KÇS) 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un (4054 sayılı Kanun) 4. maddesini ihlal ettiği iddiasına yönelik olarak yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı ise 04.03.2025 tarihinde Kurum merkezinde yapılmıştır.

Rekabet Kurulunca dosyanın 13.03.2025 tarihinde müzakeresi sonucunda;

CEYHAN’ın hazır beton üretimi ve satışı pazarında müşteri paylaşımına yönelik anlaşmaya taraf olmak suretiyle,
    FİLİTOĞLU’nun hazır beton üretimi ve satışı pazarında fiyat tespiti ve müşteri paylaşımına yönelik anlaşmaya taraf olmak suretiyle
    4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiklerine, dolayısıyla;

CEYHAN’a 515.861,74 TL ve
    FİLİTOĞLU’na 103.076,62 TL
    idari para cezası verilmesine,

Bununla birlikte ÇİMKO ve KÇS’nin ise 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiğine yönelik herhangi bir bulguya ulaşılamaması dolayısıyla söz konusu teşebbüsler hakkında idari para cezası verilmesine yer olmadığına 25-10/231-116 sayı ile karar verilmiştir.
    ceza yağmış, kağıtlar tavan
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 183/1002 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •