Bende doğrusu ne zaman hesaba geçer diye düşünüyordum sizin deyiminizle pazartesi inşallah geçer, peki talep nasılmış acaba bilginiz varmı, yani tüm talepler karşılandımı acaba
Printable View
Ilk etapta gelen lotlar gerçekdışı bunları ciddiye almayın. Hesap yapilip herkezin lotu geldiğinde elinizdeki lotlar normale dönecek.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben full nakit karşılığı talepde bulundum. Pzt günü artan miktarı hesaba geçerler mi çarşambayı mi bekleriz t-0 düşmesi icin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) hayret o zaman
Dağıtımın belli olduğu gün, muhtemelen pazartesi, saat 12.00'ye kadar size gelen hisselerin bedelini nakit olarak yatırmalısınız. Yatırmazsanız teminat gösterdiğiniz varlıklardan satış yapılarak para tahsil edilir aracı kurumlarca.
Nakitte bulunan veya teminat gosteren kisiler;
Dagitim oldugu gun tarafiniza aktarilan hisse miktari bedeli ne ise ona gore paraniz kesilir geri kalani hesabiniza yatar.
Örnegin;
Bir hisse icin seans disi saatte emir verdiniz belli bir fiyattan talep edilen lot kadar bloke edilir senas saatinde belli bir miktar kaldi alamadiginiz kalan para hesabiniza aktarilir o senasta.Kalani iptal zincir emir vs bulunmadiysaniz.
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.