Sayfa 36/227 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 281 - 288 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Hisse ise sadece BİST 30 teminat kabul ediyor Bloke ederek.sanırım BİST 30 hisse si değildi

2. Önce nakitten karşılanacak
    Sonra bloke fon yada hisseden

Nakit varsa önce nakit kullanılır.

Alıntı Originally Posted by serdar2428efe Yazıyı Oku
    Hisse bloke edenlerin hissesi satılıp kervana gıdaya gidecek.Fon teminat gösterenin fonu bozulacak gidecek.Nakit verenin nakitini blokesini kaldırıp verecekler olay bu.
    Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Aynen parası yoksa diye dedim bu söylediğiniz de hisse teminat gösterileceğini doğruluyor.

Akyatırım'a bu soruyu defalarca detaylı bir şekilde sordum.
    Hisse teminat gösterenlerin Çarşamba gününe kadar süresi var Çarşamba günü nakit karşılığı hazır ise nakit alacak nakit karşılığı yoksa hisse satılıp karşılanacak dediler.

Diğer kurumlarda nasıl bilmiyorum ama Akyatırım beni bu şekilde ikna etti ve asla satmayacağım Aselsan'ı teminat gösterdim

Yumuşak şeker için Aselsan satan Akyatırımı bende satarım.

Asla YTD.
     Alıntı Originally Posted by serdar2428efe Yazıyı Oku
    Hisse bloke edenlerin hissesi satılıp kervana gıdaya gidecek.Fon teminat gösterenin fonu bozulacak gidecek.Nakit verenin nakitini blokesini kaldırıp verecekler olay bu.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

5. Demekki hisseler pazrtesi hesaba geçecek o an göre t+2 de yani çarsamba günü parayı yatıracaksınız.Böyle anlaşılıyor.

6. Yatırılan hesapta bekleyen paralarda iyi işletilecek sıfır maliyet
    Yatırım Tavsiyesi Kesinlikle Değildir

BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Parayı hesaba yatırınca kurum ASELSAN üzerindeki blokeyi kaldırır parayı alır.Aselsn BİST 30 hissesi söylediğimi doğruluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Akyatırım'a bu soruyu defalarca detaylı bir şekilde sordum.
    Hisse teminat gösterenlerin Çarşamba gününe kadar süresi var Çarşamba günü nakit karşılığı hazır ise nakit alacak nakit karşılığı yoksa hisse satılıp karşılanacak dediler.

Diğer kurumlarda nasıl bilmiyorum ama Akyatırım beni bu şekilde ikna etti ve asla satmayacağım Aselsan'ı teminat gösterdim

Yumuşak şeker için Aselsan satan Akyatırımı bende satarım.

Asla YTD.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Muhabbet nerden çıktı?Paralarımızı faize koydular zaman geçirip faiz kazanacaklardan çıktı yok öyle birşey.

Sayfa 36/227 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •