Nerde yedin paraları soyle... İsviçre'de misin kardeş yoksa kayseri-erciyes dağlarında dyo nun spegi de burada kayıyor
Printable View
Sakin sayfalar.
Eblek kayıyor
Terzi dikişte
Çaycı, karbonatlı çayları demlesin..
Dyo sayfası sessiz olamaz..
Miami de cami varmış..
Terzi, Dyo dan kazandığı paraların bir kısmını oraya bağışlamış..
Eblek ,nerde kayıyor..
Terzi nerde dikişte
Çaycı, getir çayları soğutmadan..
[emoji41][emoji1250][emoji211]
Çaykur Rize hediyelik çayı geldi bana hemen açtım demledim güzel buldum harmana katkı verir.
Grand yavrum, sen kısa pantolonla dolaştığın yıllarda biz de kısa pantolonla dolaşıyorduk ama çay demlemesini öğrenmiştik babamızdan, o gün bugündür demleriz ve asla karbonatla işimiz olmaz.
Terki joe Miami camisine Halı yı boşver naylon hasır almaz. O Las Vegas’ta küçücük bir mescit yaptırır sanıyorum. Günahkar ülkem kumarbazları mesela Grand olur da giderse Vegas’ a kılsın kefaret namazını, dünyalığını doğrulturken cennet kapısını da aralasın ucundan kenarından, cehennemden uzak olsun diye…didinirken Terki joe, Grand a gene yaranamaz.
Lakin vay nankör demeyin Grand nafile kefareti boşver üç ayları oruçlu olarak Black jak da geçirse savurunu da üç zeytin bir yumurtayla poker masasında yapsa bir fırt sevap kazanamaz.
Eblek kardaşım kayarken Alpler de slalom çekmeyi unutma! Grand da Meraklı ona da kaydırırsın Palandöken de biz de bu kayışı şakşaklarız.
Dyoby ya gelince Yalova kaymakamının selamı var takmasın bana kafayı diyor sadece ayakkabı mı boyatıyorum evimi de yazlığımı da dyoby ile boyatmayacağım israr etmesin grand diyor.
Yorgunluk, halsizlik ayrı bir konu,
Zamanla yıpranmak caycinin sonu,
Böyle ayarlanmış hayat kanunu,
Terzinin caycinin hazır bidonu
Elimde DYO boya var diyenler
Zamanla ağlar hisse frenler
Karbonatli çayı, çay diye verenler
Eblek gibi kayınca haber verenler
Duayenim diyenler şimdi susuyor,
Terzi Uganda da surat asıyor,
Havaya girenler sesi kısıyor,
Kayan kayıyor, çaycı bakıyor.....
İşte doğaçlama denilen budur gerçi grand 5 6 saat ne yazayım diye düşünmüştür ama olsun hıyarın markette ki fiyatı 30 lira olunca herşey normaldir. Mevsiminde ye demiş terki joe tamam da kardeşim adamın canı cacık çektiyse nolcak senin tuzun kuru Miami tarlalarında hıyar bol ve ucuzdur biz de tarla mevsimi geçti ama seralar ne için kuruluyor hiç düşündün mü?
Bence az Bile 50 yi göster işte bu teknoloji bu diye bağırayım ytd
yatirim fonlari ve yabancida güya vardi da cikti bizbize kaldik,
ARTIK er meydani pehlivanlar cikabilir ,
bedelli bedelsiz fark etmez oyun zamani yaklasiyor,
her turlu bedeli odemeye haziriz
ytd
Dyoby dan olurmu kelek,
Havalar hala soguk üzerine gecir bi yelek,
Sarap misali hisseleri mahzende beklet,
Zamani gelince bedelli bedelsiz bölüp speki terlet,