Sayfa 36/172 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 281 - 288 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

1. Nerde bu millet,nerde bu terzi... dikişe mı gitti..

2. Terzi dikiş de ise çaycı dikiz de mi
    Nerede bu dyo boyanın yazarları çizerleri cengaverleri buhar oldu uctular... DYO boya sahipsiz değildir biz varız biz yazarız biz çizeriz. Gün gelir yazanın da üzerini çizeriz

3. Sn Grand yazmamızdan ve biraz fazla hisse almamızdan rahatsız olanlar vardı.Ben bankalar ve parsn ağırlıklı portföye döndüm.Bilançodan sonra tekrar dönersek yazarız.Selamlar.

4. Grand işin gücün sallamak yağmasanda habire gürlüyorsun ama ortada ne fol var ne yumurta yaw dün Tuncay Turşucu diye bir yorumcu yu dinledim bankalar sanayı endeksini yukarı yönde solladı dedi bugün seansta bankalar başta AKBANK YKB İŞBANK olmak üzere cumburlop aşağı hemde % - 5,4,3 olmak üzere yaw o kişiye bir lafım yok isteyen istediğini yorumlar inanıp inanmamak dinleyene kalmış sadece canımı sıkan şu Terki Joe doğruları konuştukça yazdıkça dyoby yı kargalar kovalıyor dedikçe kalay yemekten dibinin bakırı eskidi adam dondurmayı hep ayakta satıyor oturamadığın dan hayata küstü garibim, sen kalkmışsın dyoby yı beklerim vay benim emeklerim şöyle kazancaz böyle kazancazzzzz yürü be grand millet hadi kalk köyümüze dönelim diye çığırırken sen bekle beni Istanbul motorları süreceğiz maviliklere falan filan ….ytd

5. Regaip kandiliniz mübarek olsun , çaycı kardeş..
    Terzi nerde,umre ye mı gitti..Allah dualarimizi kabul eylesin amin..
     Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Grand işin gücün sallamak yağmasanda habire gürlüyorsun ama ortada ne fol var ne yumurta yaw dün Tuncay Turşucu diye bir yorumcu yu dinledim bankalar sanayı endeksini yukarı yönde solladı dedi bugün seansta bankalar başta AKBANK YKB İŞBANK olmak üzere cumburlop aşağı bende % - 5,4,3 olmak üzere

6. Eksik o el kayması acele ettin İstanbul aceleye gelmez bilirsin tamamladım yeniden oku senin de kandilin mübarek olsun sabaha kadar yapacağın ibadette bizi unutma terki joe Miami camisine gider duayen olunca yurt dışı gurbet dinlemez sevabını daima alır

7. Miami’nin en büyük camisi olan Greater Miami Gardens Masjid artık bir Türk avizesi ile ışıldıyor...
    Miami camisinin. Daimi cemaati olabilir mi terzi
    Miami joo..merak ettim şimdi...
     Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Eksik o el kayması acele ettin İstanbul aceleye gelmez bilirsin tamamladım yeniden oku senin de kandilin mübarek olsun sabaha kadar yapacağın ibadette bizi unutma terki joe Miami camisine gider duayen olunca yurt dışı gurbet dinlemez sevabını daima alır

8. Kayak tatilindeyim Nisanda dönücem,
    Simdilik dinleniyoruz, bol bol günesleniyoruz, dönüsümüz muhtesem olacak,
    Herkese bol selamlar,dyo bizim evimiz ,
    Info gerizekslisini izliyorum arada Dyoda mixer olmus;)

Sayfa 36/172 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •