Tersten şöyle de okuyabiliriz 3-5 ymm demek 3-5 ayrı ihracat yapan kuruma/firmaya AKPAZ mal satmaya başlamış... Ta diyebiliriz....
hımm anladım murat hoca sagol teşekkür ettim.bir ayda peşpeşe iki defa dediler,bende garipsedim.anladım kadarıyla rutin bi durum
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak bu mantıklı.nisanda bir kıpırdanma var demişti ertem.yani marta göre nerdeyse 2 milyonluk artış var demişti.inşallah böyle devam eder satış artışı
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilgi doğru ise ikinci çeyrek bilanço güzel gelebilir nisanda alınan 4.5 milyon tahsilat vardı haziran ayı ramazan bir de genel kurul kararları sonrası yine bir tahsilat söz konusu olursa ikinci çeyrekte sürpriz bir kar görebiliriz.
Zaten şöyle bir tezim var genel kurul sonrası ikinci çeyrek gelene kadar bir hareket bekliyorum. Bilanço iyi gelir sonrasında da ana pazara geçiş başvurusu olursa hisse kendine gelir bizde diğer D grubunda olupta dip fiyattan 4 _ 5 kat prim yapmış hisseler arasına girebiliriz.
Bakalım beklentim tahminim tutacak mı eylüle kadar yukarda yazdığım senaryoyu bekliyorum ya nasip deyip tekkeyi beklemeye devam😀
Arkadaşlar günaydın. Ansa D grubunda patron sazı eline aldığından beri istikrarlı bir şekilde yükselişe geçti 25 kuruşlardan 1.44 e geldi dün. Seans bitince Ana Pazara geçiş başvurusu yayınlandı kapta. Örnek olması açısından takip etmenizi öneririm. Başvuru sonrası ne olacak acaba. Umarım bir benzeri akpaza nasip olur...
Borsa Yönetim Kurulu'nun 21/02/2013 tarihli toplantısında, payları Borsamız İkinci Ulusal Pazarı'nda işlem gören Ansa Yatırım Holding A.Ş.'nin, aynı zamanda ortağı olan VBG Holding A.Ş.'ye iştirak etmesi dışında herhangi bir faaliyetinin bulunmaması nedeniyle Gözaltı Pazarı Genelgesi'nin III. maddesinin (c) bendi ve IV. maddesi uyarınca, paylarının II. Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak, 22/02/2013 tarihinde işlem sırasının kapalı kalmasına ve 25/02/2013 tarihinden itibaren Borsamız Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir