Genel kuruldan sonra görüşürüz. Burası size emanet..umarım herkesin gönlüne göre olur..
Genel kuruldan sonra görüşürüz. Burası size emanet..umarım herkesin gönlüne göre olur..
ee hani ertemin adamına vekalet vermeyecekmiydi?dalgamı geçmiş yani?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel kurul sonrası görüşeceğiz hatta genel kurulda tabii ki.indir 32 alayım 200000 daha hadi yiyorsa sat hepsini...Allah tüm speklerin içlerinden geçen neyse daha beterini onlara yaşatır....
Para sen ne garip şeysin burayı takip eden için bulmaca gibi bir forum...
Insanı sizofren yapacaklar sonunda. Çoğumuz burada iş güç sahibi ailesi var çoluk çocuğa karışmış toplumda saygın yeri olan mesleklere sahibiz ama iş akpaz hissesine gelince ne kariyer ne aile babası ne adamlık kalıyor...
Muğlalıyi kendim gibi küçük ky diye düşünürken son iki günde attığı enteresan mesajlar ve satışlar sonrasında iyice inandım ki patron veya spege hizmet ediyor. Paraya ihtiyacın olsa bile maksimum 1 ay daha dayanip lot satışını engelleyebilirsin 18 gun sonra alinan kararlari begenmezsen satar gidersin bu ne acele???
Diyorsan ki bu şirkete güvenim yok batacak bir an evvel gemiyi terk edeceğim anlarım. Iyice inanmaya başladım galiba önümüzdeki hafta ve sonrası hisse fiyatında güzel hareketler görecek gibiyiz. Muğlalı haricî satan yok aklı başında kimse bu zamanda bu fiyattan hisse satmaz bu da satılan hissenin 2 amacını gösteriyor ya baskı kurmak ya da kötü bir haberin öncüsü . Kötü haber çıkacak olsa onda da bu kadar az satış olmaz yani muğlalı tarafından bilinçli baskı var .
Inşallah bahsedilen senaryoların en hayırlısı gelirde bu kepazelikten kurtuluruz.
Yer İmleri