Sayfa 370/639 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Genel kuruldan sonra görüşürüz. Burası size emanet..umarım herkesin gönlüne göre olur..

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Bana gore en iyi olasılık... Borca batiklik isini borcum varsa alacağım da var (ilişkili) ahanda teminata bağladim... Diyerek cozecekler.... Faiz isletmeyecegiz ama ayni olarak arsa yi belli kismini hissesini AKPAZ üzerine aktardik arsa değeri kadar tahsisli sermaye artirdik ozsermaye işini de cozduk... Diyebilirler.... Bu mevcut arsa üzerinde ilişkili tarafla kat karşılığı anlaşma yaptık inşaata başlıyoruz diyebilirler.... Mevcut durumda doruk tütünün satışlarının tedariğini AKPAZ üzerinden dolandırıp bir miktar kari akpazda bırakıp ciro artışını çok çok basit şekilde sağlayabilirler...... Seçenek ve olasılık çok... Genel kurulda inşaAllah kafalarindakini net olarak aktarır ve muğlak bir durum bırakmazlar....
    Aynı fikirdeyim..aklin yolu bir bence...bu arada muğlalinin spek olduğunu yeni mi anladınız

3.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim..aklin yolu bir bence...bu arada muğlalinin spek olduğunu yeni mi anladınız
    ee hani ertemin adamına vekalet vermeyecekmiydi?dalgamı geçmiş yani?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. genel kurul sonrası görüşeceğiz hatta genel kurulda tabii ki.indir 32 alayım 200000 daha hadi yiyorsa sat hepsini...Allah tüm speklerin içlerinden geçen neyse daha beterini onlara yaşatır....

5. Para sen ne garip şeysin burayı takip eden için bulmaca gibi bir forum...

Insanı sizofren yapacaklar sonunda. Çoğumuz burada iş güç sahibi ailesi var çoluk çocuğa karışmış toplumda saygın yeri olan mesleklere sahibiz ama iş akpaz hissesine gelince ne kariyer ne aile babası ne adamlık kalıyor...

Muğlalıyi kendim gibi küçük ky diye düşünürken son iki günde attığı enteresan mesajlar ve satışlar sonrasında iyice inandım ki patron veya spege hizmet ediyor. Paraya ihtiyacın olsa bile maksimum 1 ay daha dayanip lot satışını engelleyebilirsin 18 gun sonra alinan kararlari begenmezsen satar gidersin bu ne acele???

Diyorsan ki bu şirkete güvenim yok batacak bir an evvel gemiyi terk edeceğim anlarım. Iyice inanmaya başladım galiba önümüzdeki hafta ve sonrası hisse fiyatında güzel hareketler görecek gibiyiz. Muğlalı haricî satan yok aklı başında kimse bu zamanda bu fiyattan hisse satmaz bu da satılan hissenin 2 amacını gösteriyor ya baskı kurmak ya da kötü bir haberin öncüsü . Kötü haber çıkacak olsa onda da bu kadar az satış olmaz yani muğlalı tarafından bilinçli baskı var .

Inşallah bahsedilen senaryoların en hayırlısı gelirde bu kepazelikten kurtuluruz.

6.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    murat hoca bilgin vardır,cevaplarsan sevinirim.üçbeş ymm akpazla ilgili bilgi istemiş.ertem bilmiyorum,bi meslek mensubuna sormak lazım dedi

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Karşıt inceleme tutanagidir... Mal sattiklari yerlerin (ihracatçı ise) ymm leridir... Tam tastik kapsamında beyanname mali veri istemişlerdir... Başka yaptırım yapacak bir bilgi isteme olamaz... Daha detaylı bilgi var ve verirseniz arastiririz...

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Karşıt inceleme tutanagidir... Mal sattiklari yerlerin (ihracatçı ise) ymm leridir... Tam tastik kapsamında beyanname mali veri istemişlerdir... Başka yaptırım yapacak bir bilgi isteme olamaz... Daha detaylı bilgi var ve verirseniz arastiririz...
    Yeminli mali müşavir tarafından araştırılması istenildi ise bu şirket için kötü bir durum olduğunu gösterir değil mı??? Yoksa farklı bir amaç için mı istenilmiş olabilir?

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Yeminli mali müşavir tarafından araştırılması istenildi ise bu şirket için kötü bir durum olduğunu gösterir değil mı??? Yoksa farklı bir amaç için mı istenilmiş olabilir?
    KDV iadesi alan bir firma AKPAZ dan mal almıştır... KDV iadesi raporu yazacak ymm de rutin bilgi isteme yapmıştır... Kotu durum söz konusu olmaz. Rutin klasik işleyiş...

Sayfa 370/639 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •