bu sorumun cevabı değilki sn. Knox
Printable View
:kahkah: :kahkah: dostum hisselerin büyük bir çoğunluğu o durumdadır..dikkat ederseniz dün dahi silverline 2,41 i gün içinde görmesine rağmen akşam kapanışını 2,37 den yaptı...böylece dün güzel bir yerden maliyet yapma fırsatı verdi...
hisselerin genelinde satacaksan sabah sat..alacaksan akşam al...çıkacaksan cuma günü borsadan çıktır...
sayın kitapçının sorusunun cevabını tam olarak bilemiyorum..ama bildiğimiz kadarıyla daha çok satacak lot var...ama işin ilginç yanı hisseler satıldıkça fiyat yukarı çıkıyor...yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar 450 bin civarı satılmış olarak hatırlıyorum...
Toplamda ve koparmada; 800 K civarı satıldı, an itibariyle,
Teşekkürler sn.knox.sn. Keko. Sn. Izci....
Rica ederim.
Ancak bu süreç gösterdiki vatandaştan kaynaklanan satış baskısı önceden tahmin ettiğimizden daha az bir etki gösterdi.
Ha bazı arkadaşların tahminine göre cep to cep yapı yorsa bilemem.
Dün akşama kadar satışı nerdeyse yoktu.Seansın sonlarına doğru 186 bin satıldı ama kağıt ne dün akşam nede bugün negatif bir görüntü sergilemedi.
Belki böyle düşünelim istendiğinden bir senaryodur ama bunu hiç bir zaman bilemeyeceğiz.
Artık alın (tabiki tavsiye değil haddimede değil tavsiye vermek) dememin sebebide bu.
Kolunuzu keserken ,satış basksı bitmeden toparlanmaz dediğinizi hatırlıyorum.
Demek istediğim pek bir etkisi olmadı gözüken.
YTD