Sayfa 371/948 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    o halde kekoyu dinleyin sn.kitapçı.

Alacaksanız bu akşam alın artık.
    bu sorumun cevabı değilki sn. Knox

2.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    O halde Kekoyu dinleyin Sn.Kitapçı.

Alacaksanız bu akşam alın artık.
    dostum hisselerin büyük bir çoğunluğu o durumdadır..dikkat ederseniz dün dahi silverline 2,41 i gün içinde görmesine rağmen akşam kapanışını 2,37 den yaptı...böylece dün güzel bir yerden maliyet yapma fırsatı verdi...

hisselerin genelinde satacaksan sabah sat..alacaksan akşam al...çıkacaksan cuma günü borsadan çıktır...

sayın kitapçının sorusunun cevabını tam olarak bilemiyorum..ama bildiğimiz kadarıyla daha çok satacak lot var...ama işin ilginç yanı hisseler satıldıkça fiyat yukarı çıkıyor...yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar 450 bin civarı satılmış olarak hatırlıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ayın 18 i ile şu an arasında Akbank Matrix verilerine göre ziraatın satışı 664.000.

Hepsi bizim vatandaşınmı bilemem ama onunsa 1,5 üzeri lotu var daha.

Bugün 97 bin dün 186 bin satmış ziraat (net)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Toplamda ve koparmada; 800 K civarı satıldı, an itibariyle,
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Kamuyu aydınlatma formu dıye bırsey var. Ordan bakabılırsınız.

6. Teşekkürler sn.knox.sn. Keko. Sn. Izci....

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Teşekkürler sn.knox.sn. Keko. Sn. Izci....
    Rica ederim.

Ancak bu süreç gösterdiki vatandaştan kaynaklanan satış baskısı önceden tahmin ettiğimizden daha az bir etki gösterdi.

Ha bazı arkadaşların tahminine göre cep to cep yapı yorsa bilemem.

Dün akşama kadar satışı nerdeyse yoktu.Seansın sonlarına doğru 186 bin satıldı ama kağıt ne dün akşam nede bugün negatif bir görüntü sergilemedi.

Belki böyle düşünelim istendiğinden bir senaryodur ama bunu hiç bir zaman bilemeyeceğiz.

Artık alın (tabiki tavsiye değil haddimede değil tavsiye vermek) dememin sebebide bu.

Kolunuzu keserken ,satış basksı bitmeden toparlanmaz dediğinizi hatırlıyorum.

Demek istediğim pek bir etkisi olmadı gözüken.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    rica ederim.

Ancak bu süreç gösterdiki vatandaştan kaynaklanan satış baskısı önceden tahmin ettiğimizden daha az bir etki gösterdi.

Ha bazı arkadaşların tahminine göre cep to cep yapı yorsa bilemem.

Dün akşama kadar satışı nerdeyse yoktu.seansın sonlarına doğru 186 bin satıldı ama kağıt ne dün akşam nede bugün negatif bir görüntü sergilemedi.

Belki böyle düşünelim istendiğinden bir senaryodur ama bunu hiç bir zaman bilemeyeceğiz.

Artık alın (tabiki tavsiye değil haddimede değil tavsiye vermek) dememin sebebide bu.

Kolunuzu keserken ,satış basksı bitmeden toparlanmaz dediğinizi hatırlıyorum.

Demek istediğim pek bir etkisi olmadı gözüken.

Ytd
    e birileri de hissenin kelepir fiyatta olduğunu görüp fırsatı değerlendiriyor çıkarımı da yapılabilir..

Sayfa 371/948 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •