Aranýzdayým arkadaþlar
Aranýzdayým arkadaþlar
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, Ekonomi partneriniz Sn. Ýnhibitor, size bir soru sordu. Siz ona cevap vermediniz, sebebini de þöyle açýkladýnýz; Bu sorunun cevabýndan tüm SÝLVER-CAN takýmý yararlansýn, onlarýn da haberi olsun, forumda yayýnlayacaðým dediniz.
CEVAP:
-Evet, dedim. Çünkü güzel bir soruydu, cevabýný herkes bilsin istedim.
SORU:
-Geçen ki gibi olmasýn abi, hani 5 lira hakkýnda meraklanmýþtýk, ardýndan cevabýnýz; Aþk ve Mavi dizisiyle ilgili çýkmýþtý.
CEVAP:
-Bu sefer ki öyle deðil. Fazla meraklandýrmadan konuya geçeyim; Sn. Ýnhibitor özel mesaj ile sordu, dedi ki, çözümü pazarlama ile birleþmede buluyorsunuz, oysa birleþme patronlar için ekonomik kayýptýr. Niçin bu çarký kaybetmek istesinler diye sordu. Güzel bir soruydu. Cevabý þöyle arkadaþlar;
-Sn. Ýnhibitor; Sizin dediðiniz gibi, pazarlama ile birleþince mutlaka patronlarýn ceplerine daha az para girecek, öyle olunca da para kendi cepleri yerine, þirketin kasasýnda kalacak. Buraya kadar patronun ciddi zararý var, hem fikiriz. Fakat bundan sonrasý çok önemli. Görelim sonrasýný; Böylece birleþmeyle þirket yüksek karlar açýklamaya baþlayacak, çünkü giderler kýsýlmýþ, þirkete yatýrýmcý güveni gelmiþ, bankalar ve yatýrým fonlarý tarafýndan þirketin kredibilitesi artmýþ, þirket kurumsallýk ilkesiyle her yönüyle sýnýf atlamýþ olacaktýr. Ardýndan kýsa bir süre içinde, þirketin piyasa deðeri ciddi yükselmeye baþlayacak, yükseldikçe de hissedarlarýn portföyleri deðer kazanacaktýr. Ýlk baþlangýçta patron için kayýp olan bedel, zamanla yüksek kazançlara dönüþecektir. Çünkü patron demek, baþ hissedar demek olduðundan, hissenin piyasa deðeri arttýkça en fazla kazanç patronun olacaktýr. Birleþme ile kaybettikleri aylýk 10-15 bin TL harçlýklarýn yerini Milyon TL kazançlar alacaktýr. Eðer süreci yönetmede þahsýmýzdan destek almak isterlerse, her zaman olduðu gibi göreve hazýr olduðumuzu beyan etmek isterim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bugünün netleri
SatýcýlarýmýZ
1nci Ata 100.500
2nci Deniz 100.000
3ncü Ziraat 77.320
Alýcýlarýmýz
Ýþ 153.000
Vakýf 59.000
Burada büyük üstadlar var ben sadece sizleri okuyacaðým , yalnýz takas saklamayý imkaný olanlar günlük paylaþsa güzel olur, birilerinin toplayýp toplamadýðýný takip ederiz...![]()
2,40 alýþta kalan 175.000 lot yarýn için + ihtimalini kuvvetlendirdi, bu satýþ haberi korkuyu fazlaca köpürttü sanki, hedef küçülmedi sadece gecikti kanýmca..
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri