Kendini kontrol edebiliyorsan kredi kartı çok iyi birşey bence
Not: Hocam arada enter tuşunu kullansan ne güzel olur..Çok zorlanıyorum senin yazıları okurken :)
Printable View
Koyu akp li meslektaşlarım ev üstüne ev alıp tüm sermayeyi emlağa yatırırken ben tek ev aldım
Şimdi en koyuları bile yıllık %25 faizle nasıl ihtiyaçları karşılıcaz diyolar.. faizleri artırırlarsa küçük orta esnaf diye birşey kalmaz
Çünkü tr de tüm özel sektör nerdeyse vadeli iş yapar. Müşterisinden aşdığı çeki senedi gider kırdırır veya bankaya teminat verip kredi alır. Şu an alayı durmuş vaziyette.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
özellikle türkiyede kredi kartı kullanmak lazım. kredi kartı ekstrenizin yarısının faizi kadar getirisi olur. 1000 tl ekstreniz varsa bugünkü faizle 1000 tl/2*%1.3=6.5 tl her ay kazanırsınız.
ayrıca banka kartlarının kopyalanması mümkündür (manyetik şeridi kopyalarlar) ama çipli kredi kartlarını kopyalayamazlar. bu bakımdan güvenlidir de.
her bankanın aidatsız kredi kartı da vardır, talep etmezseniz söylemezler...
Doğrudur ama etrafıma baktığımda kontrollü kullanan çok az nasıl olsa kart var deyip ihtiyacı olmayanida alıyor insanlar sonra ödeyemeyince o borcu baska bir borç ile kapatmaya çalışıyor .....esya gibi büyük alımlarda mantıklı olabilir taksitle ödendiği için ama gıda da bana saçma geliyor misal 100 liralık gıda aldim diyelim ben bunu 1 haftada bitiriyorum ama 3_4 ay taksitini ödüyorum mesela ...bu bana mantıksız ve zor gelir ....ayagini yorganına göre uzat sevdigim bir atasozudur devirde tam o devir su an.. düzgün yazmaya dikkat edebildiğim kadar etmeye calisiyorum arada karışıyor :)
Dogrudur ..Ben iş hayatimdada kendi özel hayatimdada olduğu kadar nakit çalışan biriyim o bakımdan bana uygun degil...arkadaşın geçenlerde kredi kartını kopyaladilar 3500 TL çektiler ...birkac ay önce yeni cipli kimlik kartlarının sahtesini yapanları okudum internette...bunu yapabiliyorlarsa sanırım cipli kredi kartinida kopyalayabilirler belki kullananlar önlemini aliyordur sanırım kullanmadığım için bilgim olmayan konular ..iyi aksamlar