Sayfa 366/1252 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Siz sıkıldınız diye yorum yapmayalımmı nedir sizin olay anlamadım

syesilyurt Guest
    Sürekli alakasız konularda sanki bu formun konusuymuş gibi , yanlış ve yönlendirilmiş yorum yapmayın lütfen.

3.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    evanjelizm bir protestan hıristiyan mezhebidir...Yahudiliğe ve siyonizme çok ama çok yakındır...o nedenle trump israili çok çok sever...
    boyle yazılıp ciziliyor abd de yonetimin onların elinde oldugu falan ...bunun sonu ne olacak hem abd yi hem bizim devleti yonetenlerden baska kimse bilemez ..israil yahudi parası olmasa abd gocer fed bile abd ye ait degil iki yahudi ailesi olan rotschlid ve rockefeller fed de %kac hisseye sahip ? biyerde anlasırlar 2 ulke birbirine muhtac aslında ..bizim onların parasına ihtiyacımız var onların natoda ve ortadoguda bize ...su an abd nin uyguladıgı taktik vur ama oldurme ...( hem fuze satmıyorlar hem rusya dan alınca niye aldın diyorlar ) ruslara ve çine yakınlasmamız gercekten abd yi kızdırıyor ...orta yol bulurlar ama kopru altından cok su akacaga benziyor ..insallah bu is ekonomide zincirleme bir cokme cok zarar almadan cozulur ..yoksa ucu hepimize zarar sonucta herkesin bankalarda az cok bir miktar parası var .

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    güncel tahvil faizleri (TEB)

En yakın vadeler %20 üzerinde

en yakin olanlar 2 aylik basiti 18.75- 19.=> Mk 19,85-20,11

5.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Bileşiğe bakarsanız mevduatla kıyaslamada hata olur. Mevduat oranı yazarken de bileşik değil basiti yazıyoruz bu nedenle bonoda basit faize bakmak daha anlamlı.
    bunlar hep atladığımız detaylar, teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi 5,20 lerde bizi 5,50 hatta 6 lara gideceğine inandırarak bütün malı yıkacaklar. Sonra 6 ay borsadan ucuza mal almanın keyfini ve DIBS karlarının lezzetini yaşayacaklar. Şimdi bana, cumaya güzel bir tl. mevduat oranı lazım.
    Budur

7. https://www.haberturk.com/istanbul-h...rina-duzenleme hic kredi kartı veya kredi kullanmadıgım icin bilgim yok daha onceki uygulamalardan farklımı bu yapılanlar yoksa cok degisen birsey yok mu ? varmı bilgisi olan ...simdi burda da hangi devirde yasıyoruz kartsız adam mı olur diyenler olabilir bana kredi kartsız adam mı olur diye dalga geciyorlar ama kredi kartıyla zengin olanı degil batanı cok gordum prensibim naktin varsa harca cebinde yoksa alma .

8.  Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    Mevcut iç ve dış politikamız kaybedecek hiçbirşeyi olmayan bir hükümet politikası gibi. Öyle bir sıkışmışlık var ki inanılmaz hareketler ve davranışlarda bulunuluyor. Bu normal bir hükümet politikası veya tutumu değil. Basın ve medya organları ile halk militarist ve faşist söylemler ile pompalanıyor, tarafsız haber kaynakları yok. Durum politik, jeopolitik ve ekonomik olarak felaket görünürde. Cambaza bak yaygarası tüm ülke basını ve medyası tarafından yapılıyor. Yazık! Artık bu şekilde düşünmeye başladım. Borsa da ki kadim üretim yapan şirketler bile maymuna döndü. Nasıl olursa olsun benim olsun mantığı mı işletiliyor? Ne yapmak lazım? Borsa da kol keselim mi? Bir aydınlık görünüyor mu? Yoksa çok mu karamsarım? Dolar için de 4,50-60 lardayken faiz artırımı olamaz, yapamazlar buralardan dolara geçmek mi lazım diye sormuş (ama geçmemiş rasyonel düşünülmeye başlanır işler düzelir deyip büyük ve kadim bir sanayi şirketinin hisselerini almıştım.) Ve şimdi cezalandırılıyorum. Dolara geçersem tamamen fizikiye geçerim.
    İktidarın politikalarındaki aymazlıkla ilgili bir benzetme yapmak istiyorum. İktidarın durumunu final maçının son 20 saniyesine 4 sayı geride ve top rakipte giren basketbol takımının durumuna benzetiyorum. Bu durumda hiç bir kuralın önemi kalmaz, her türlü risk sonuna kadar alınır.

Basketbol takımı büyük bir ihtimalle şampiyonluktan olduğu gibi, 3-5 sayı da ekstradan kaybedecektir. Ama bizim durumda riske edilen 80 milyonun geleceğidir, ne yazık ki. Ülkenin iç-dış her türlü politikası deneme tahtasına çevrildi, bir umut, iktidarlarının ömrü biraz daha artar diye. 90 senedir gördük dedikleri zulmün 90 katını da 90 ayda bu millete layık görmeleri de işin cabası..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 366/1252 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •