tatar ramazan vardı en son 6.60 kırılırsa mallımı artıracam demişti tavana doğru gidiyoruz yazmıştı ne oldu tatr ramazan görünmüyor..bende o zaman kendisine emin konuşmatavan deme herşey olabilir yazmıştım..
Printable View
tatar ramazan vardı en son 6.60 kırılırsa mallımı artıracam demişti tavana doğru gidiyoruz yazmıştı ne oldu tatr ramazan görünmüyor..bende o zaman kendisine emin konuşmatavan deme herşey olabilir yazmıştım..
SPK nin ne sorumsuz ve aymaz olduğu ortada
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK ve basındakilerin hain olduğunu verdikleri kararlardan anlamamanz mümkün degil neden tavan oldugunda degilde taban oldugunda brüt takas lütfen bunu basbakanliga paylasalm SPK baskani ve yardmclari temzlensn kesinlikle patronlarla is birligi yapyolar
arkadaşlar öncelikle elinde hisse ile bu duruma yakalanan arkadaşlarıma Allah bu günler hürmetine sabır versin. ben şahsıma geçen hafta ayrıldım. şimdi akıl veren çok olur ama bir gerçek varki bu insanlar iyi niyetli değil. SPK da güya KY yı koruyacak. yamezler. adamlar ozellikle son 3 haftadır Brüte sokmak için her pisliği yaptılar. Allah yardım etsin KY'ya. saygılarımla.
asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
2 gün önceki yazım umarım faydalanan olmuştur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yarın 4 üzerinde tutunması gerekir .yatırım tavsiyesi degildir
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.