peki bu internetten işlem yasağı ne kadar sürecek?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü yazdigimi tekrar yaziyorum.neden bu SPK denen kurulus hisse ckarken degilde düserken brüt takas verir bu bir ikincisi bu hisse bu hareketleri ilk defa yapmyor 1.50 den 7 liraya gelirken en az 40 kere yukari asagi yaptilar noldu ey SPK simdimi hisseyi gordun farkettin mesela daha 3 ay önce 2.70 ten 1.40 indiginde ve tekrar 2 lira ustune kisa surede cktgnda neden islem yasagi vermedin ayni hareketleri 6-7 arasina geldigindemi veriyosun brut takasi tabi ozaman bukadar kucuk yatrmci yoktu patron istedgi malkari satamamisti ve tabi fiyatta cok yuksek degildi dimi ey SPK baskani ve yardmcilari bu iste danisikli dovus yoksa ben adam degilim kesinlikle daniskli dovüs uyank olun borsada bizi koruyan bir sistem yok hic birseyin garantisi yok
SPK: sermaye piyasası kurulu her zaman aynı şeyi yapıyor,hisse hergün %8 çıkarken ses çıkarmıyor ne zamanki taban yapıyor 6 ay işlem kararı alıyor k.y mallanmış oluyor..diyeceksiniz ki içeriden haber almışlardır malı boşaltmışlardır ozamanda bu haberi kim uçurdu ise bulunsun ve ipe çekilsin...
cumhurbaşkanına yazın en azından bu düzenbaz spk temizlensin içlerinde fetöcüler hala var sanırım
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
arkadaşlar peki öneriniz nedir? satış emri verip satılmasını umut etmek mi?
Hisse icin degil ama genel bir yorum yapacagim. Oncelikle sunu soyleyim bu olayi Gerel de ben de yasadim. Aktorler hep ayni. Sozum ona 3-5 spek, Patron , SPK. Bagira bagira gelen bir spekulasyon icin SPK 3haftadir islem yapmiyor ama ne hikmetse mal bosaldiktan sonra olayi ve suclulari bulmasi yarim üc bes saati gecmiyor. Tamam cok para kazanma hirsindaki KY kagit yukseliyor diye atliyor. Buna bir bilincsizlik diyebiliriz. Ama bu ulkenin kurumlarina borsasina guvenerek bu isi yapiyor. SPK hemen brut takasi yapistiriyor, bu operasyonu yapanlara da 6ay men.(sanki adam baska kimlik uzerinden devam edemiyecek şaka gibi).Simdi KY cezasini cekti. Peki buna sebep olanlar , gorevinin getirdigi sorumlulugu yapmayanlar cekecek mi cezasini. Hadi diyelim biz ulke olarak aliskiniz bu durumlara. Creditin 500bin lotu patladi. Yurt disina nasil bir imaj birakacagiz. Bunu goren yabanci yatirimci TR hakkinda ne dusunecek. Ya bu olay yurtdisinda fitillenip buyurse ne olacak.? Asil cezayi cekmesi getekenlere maalesef kimsenin birsey yaptigi yok. Allah sabir versin hepinize
Yer İmleri