bilgilendirme için teşekkürler sn intelijansiye ;
hepi topu 400 bin lot içinmi bu rezillik 5 gün kırmızı çubuk (6.'ya hazırlanıyor)
Printable View
Sanki bi 408 k satis daha var. Yon eksi yine.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Genel kurulda Euro nun yükselmesi bizim işimize geliyor demişlerdi ama ona rağmen emkel düşüşünü sürdürüyor :))
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne sövüyonuz yükselirken iyi düşünce kötü tüh kala..1.38 de kac ay bekledi siz biliyosunuz
Bizde yalan yok ağalar strateji değiştirdi malı toplayamadılar daha doğrusu toplama maliyeti yükseldi küçükküçül yatırımcı hisseye dalınca şimdi onları silkeliyom
emnis bilem tavan yaptı be ya
yemişim statejilerini..adam resmen malı kakalıyor..buradan uyardım..1.90 iken hedef 1.70 sonra 1.56 dedim..ama kimse inanmak istemedi..görür veya görmez alırsın veya satarsın bilemem..kısacılar için hedefleri söyledim..aşağı gideceğini bilirsen kötüsün yukarı çıkacak dersen iyisin bu ne ya çorbacı hüseyin mi...bul karayı al parayı oynayalım o zaman..birileri geliyor yatırımcı ayaklarına yok teknik yok temel falan filan sakın kanmayın onlara..paranız değerli bu spekitine kaptıracağınıza gidin güzel güzel harcayın..