Sayfa 375/630 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Şirketi aradım. Hüseyin amcanın neden hisse sattığını söylemediler ama başka satış yapmayacağını söylediler. Ayrıca yaklaşık %10 luk kısmının yabancıların elinde olduğundan da haberleri yokmuş. Söyleyince biraz şaşırdılar.
    Teiaş ile de herhangi bir sorun olmadığını söylediler . "9.aydan" itibaren Faturalar kesilmeye başlamış. Bu da 9 aylık bilançonun iyi geleceğinin göstergesi olabilir . Ama bence 12 aylık bilanço herzamanki gibi daha iyi olacaktır.

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bilgilendirme için teşekkürler sn intelijansiye ;

hepi topu 400 bin lot içinmi bu rezillik 5 gün kırmızı çubuk (6.'ya hazırlanıyor)

2. Sanki bi 408 k satis daha var. Yon eksi yine.

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

3. Genel kurulda Euro nun yükselmesi bizim işimize geliyor demişlerdi ama ona rağmen emkel düşüşünü sürdürüyor )

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ne sövüyonuz yükselirken iyi düşünce kötü tüh kala..1.38 de kac ay bekledi siz biliyosunuz

5.  Alıntı Originally Posted by Emkelci Yazıyı Oku
    Ne sövüyonuz yükselirken iyi düşünce kötü tüh kala..1.38 de kac ay bekledi siz biliyosunuz
    sende bizi kekledin emkelci yok şöyle olacak yok böyle olacak derken g.t olduk

6. Bizde yalan yok ağalar strateji değiştirdi malı toplayamadılar daha doğrusu toplama maliyeti yükseldi küçükküçül yatırımcı hisseye dalınca şimdi onları silkeliyom

7. emnis bilem tavan yaptı be ya

8.  Alıntı Originally Posted by Emkelci Yazıyı Oku
    Bizde yalan yok ağalar strateji değiştirdi malı toplayamadılar daha doğrusu toplama maliyeti yükseldi küçükküçül yatırımcı hisseye dalınca şimdi onları silkeliyom
    yemişim statejilerini..adam resmen malı kakalıyor..buradan uyardım..1.90 iken hedef 1.70 sonra 1.56 dedim..ama kimse inanmak istemedi..görür veya görmez alırsın veya satarsın bilemem..kısacılar için hedefleri söyledim..aşağı gideceğini bilirsen kötüsün yukarı çıkacak dersen iyisin bu ne ya çorbacı hüseyin mi...bul karayı al parayı oynayalım o zaman..birileri geliyor yatırımcı ayaklarına yok teknik yok temel falan filan sakın kanmayın onlara..paranız değerli bu spekitine kaptıracağınıza gidin güzel güzel harcayın..

Sayfa 375/630 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •