MHA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo Patron.. Eserinle mutlu ol.. çok ah alýrsýnýz bu kafayla.. tebrik ederim..
Burda kaðýdý iyi tanýyan 5 yýlýn üzerinde bu hissede sabýr ve sebat eden abilerimiz var..onlardan bir istirhamým olucak bu kaðýt yahut bu yönetim napmaya çalýþýyor gerçekten tecrübelerinizi objektif paylaþýrsanýz..kendi hisselerini satmak nedir?iyi bir firma,karlý bir firma(beklenti diyelim) neden bunu yapar?(yabancý ilgisi artmýþken ve bide iyi bilanço beklentisi variken)kasýtlý mý acaba? bunun yanýnda bazý arkadaþlarýn ifade ettiði gibi faaliyet döngüsündeki stoklar,nakdi(euro) alacaklarý vs vs varsa ki ?acaba diyorum..bunlar pembe bir rüyadan mý ibaret?kafam da deli sorular..yýlsonuna kadar vade biçmiþtim dolayisiyla alýp satmadým.karýn hepsi eridi gitti zarar yazýyor..nereye bakýyor bu adamlar sizce??
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Dünden öðrenin, bugün için yaþayýn, yarýn için ümit edin'' A.E.
Ben 9. ay karýnda dikkate deðer bir artýþ beklemiyorum açýkçasý. Þirketin bu dönemde mali verilerini pozitif göstermesinin bir getirisi olmayacaksa tabi.. Nitekim bankalar dahi kredi tahsisi için yýl sonu mali verilerini ara döneme tercih eder. Þirketin geçmiþ yýllara nazaran karýný artýrmasý kuvvetle muhtemel, ancak vergisini üç ay sonra ödemek varken niye þimdi yüksek kar beyan etsin. Öte yandan, hissedeki beklentinin sürmesi de patronun iþine gelir, üç ay daha at oynatýr keyfince.. Bizim 2 hafta sonra göreceðimiz veriler onun elinin altýnda.. Orta vadeye devam [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
9 aylýk bilanço zaten kandýrmaca...faturalarý kesiyorlarmýþ...bunlarýn ödenmesi için þirketler 2 aylýk kota koyarlar sonra öderler bazýlarý 3 ay sonra öderler onun için þimdi yüksek kar beklemek biraz hayalcilik olur..
Yer Ýmleri