Günlükçülerin yediği tokatın haddi hesabı yok.. 😃
Printable View
Günlükçülerin yediği tokatın haddi hesabı yok.. 😃
Hayırlı olsun arkadaşlar....Tavandan sürekli alan kurum Şeker ... Kesintisiz şekilde hem de ...Bir duyumu var sanki..hunharca alıyor ..
benim maliyet seninki gibi olacak :) tavanlardan bile alirdim :)
beni biliyorsunuz , trene biraz gec bindim, hatta gecen cuma ortlamama kadar geldi hisse 10k zarara bile girdim
aslinda ilk alimlarim 70TLlerden ama elime para gectikce aldim, 240-160-180-200 vs vs . boyle boyle 20 yakin alis emrim var
haliyle ortalamami yukselttim, ah ah nakit olsa neler alirdim aralikta ama iste hem nakit yok hemde sikisik zaman denk geldi
dostum sen Enerji sektorunde misin ?
oyle ise neden
ASTOR
SMART
KONTR
ALFA
GWIND
degilde GESAN ?
argumanlari yazabilirmisin rica etsem
birde boyle bir haber dustu simdi
AB/von der Leyen: Yeşil endüstrinin finansmanı için köprü kuran çözüm aynı zamanda kredi ve hibeleri de içerecek
orta ve uzun vadede bence yatırımcılar sizin maliyetinize bile imrenecek...kısaya bir şey diyemem...benim tek gördüğüm önümüzdeki bir kaç senede gesan katlamalı büyüyecek...bu hisseyi orta ve uzunda tutan herkes kazanacak...bence herkes kısmeti ölçüsünde faydalanacak...20 lerden alanların büyük bir kısmı 25 lerden ve 30 lardan sattılar...hatırlayanlar bilir 31 leri bir türlü geçirtmiyorlardı...o vakitler satanlar %50 kazandık diye sevinmişlerdi ama sabır edemedikleri için kazancın büyüğünden oldular...kısmetleri de oraya kadardı...
bakalım biz nereye kadar faydalanabileceğiz ???