Sayfa 377/892 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Günlükçülerin yediği tokatın haddi hesabı yok.. 😃

Hayırlı olsun arkadaşlar....Tavandan sürekli alan kurum Şeker ... Kesintisiz şekilde hem de ...Bir duyumu var sanki..hunharca alıyor ..

3.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun arkadaşlar....Tavandan sürekli alan kurum Şeker ... Kesintisiz şekilde hem de ...Bir duyumu var sanki..hunharca alıyor ..
    şekeer yarın satar gecer muhtemelen beş on kademe ıçın gırer tahtaya,,yarın onu karşılayacaklar asıl önemlı..!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    duruşu güzel gerçekten..yalnız türibünlere baktığımızda sadece 24 kişi var...iki ay önce 50-85 kişiler oluyordu...demek ki çok ky döküldü...sabır edip dayanabilen çok az kişi kalabildik...nasip nasip nasip....
    Keko hocam selam,

Hala inanıp tutanlardan biri de benim, çok foruma yazmıyorum artık. Eskiden beri yazan ortaklara da selam olsun.

Artık güzel günler yakın diyelim, bayadır güzel dayak yedik ama atamadı bizi sırtından

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    şekeer yarın satar gecer muhtemelen beş on kademe ıçın gırer tahtaya,,yarın onu karşılayacaklar asıl önemlı..!!
    dünde aynısını yaptı, 30k lot aldı tavandan sabah %3 yapınca boşalttı malı, fakat öğleden sonra 92k lot topladı geri ilginç. a1 capital da şekerin peşine takılmış yine tavana aynı dün gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence eskilerden %80 i döküldü diyeyim...gesan aşığı olan ben dahi defalarca kafamdan sat kurtul fikri geçmiştir....zar zor akıl ve mantığıma danışarak durabildim hissede...başkası çoktan dökülmüş olmalı...
    benim maliyet seninki gibi olacak tavanlardan bile alirdim
    beni biliyorsunuz , trene biraz gec bindim, hatta gecen cuma ortlamama kadar geldi hisse 10k zarara bile girdim
    aslinda ilk alimlarim 70TLlerden ama elime para gectikce aldim, 240-160-180-200 vs vs . boyle boyle 20 yakin alis emrim var
    haliyle ortalamami yukselttim, ah ah nakit olsa neler alirdim aralikta ama iste hem nakit yok hemde sikisik zaman denk geldi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kekocan bıraz almıştım ,, portföyde bulunsun dıye !! Diğer taraflarda işimiz var malum !! Bu sektörde gesanın elıne su dökecek ikincı şirket yok !! Yaptığı hareketler mide bulandırdı sadece !! Belkıde yükü hafifletmek için yapıldı bılemeyız !!
    dostum sen Enerji sektorunde misin ?

oyle ise neden
    ASTOR
    SMART
    KONTR
    ALFA
    GWIND

degilde GESAN ?
    argumanlari yazabilirmisin rica etsem

birde boyle bir haber dustu simdi

AB/von der Leyen: Yeşil endüstrinin finansmanı için köprü kuran çözüm aynı zamanda kredi ve hibeleri de içerecek
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    benim maliyet seninki gibi olacak tavanlardan bile alirdim
    beni biliyorsunuz , trene biraz gec bindim, hatta gecen cuma ortlamama kadar geldi hisse 10k zarara bile girdim
    aslinda ilk alimlarim 70TLlerden ama elime para gectikce aldim, 240-160-180-200 vs vs . boyle boyle 20 yakin alis emrim var
    haliyle ortalamami yukselttim, ah ah nakit olsa neler alirdim aralikta ama iste hem nakit yok hemde sikisik zaman denk geldi
    orta ve uzun vadede bence yatırımcılar sizin maliyetinize bile imrenecek...kısaya bir şey diyemem...benim tek gördüğüm önümüzdeki bir kaç senede gesan katlamalı büyüyecek...bu hisseyi orta ve uzunda tutan herkes kazanacak...bence herkes kısmeti ölçüsünde faydalanacak...20 lerden alanların büyük bir kısmı 25 lerden ve 30 lardan sattılar...hatırlayanlar bilir 31 leri bir türlü geçirtmiyorlardı...o vakitler satanlar %50 kazandık diye sevinmişlerdi ama sabır edemedikleri için kazancın büyüğünden oldular...kısmetleri de oraya kadardı...

bakalım biz nereye kadar faydalanabileceğiz ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 377/892 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •