Günlükçülerin yediði tokatýn haddi hesabý yok.. 😃
Günlükçülerin yediði tokatýn haddi hesabý yok.. 😃
Hayýrlý olsun arkadaþlar....Tavandan sürekli alan kurum Þeker ... Kesintisiz þekilde hem de ...Bir duyumu var sanki..hunharca alýyor ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
benim maliyet seninki gibi olacaktavanlardan bile alirdim
![]()
beni biliyorsunuz , trene biraz gec bindim, hatta gecen cuma ortlamama kadar geldi hisse 10k zarara bile girdim
aslinda ilk alimlarim 70TLlerden ama elime para gectikce aldim, 240-160-180-200 vs vs . boyle boyle 20 yakin alis emrim var
haliyle ortalamami yukselttim, ah ah nakit olsa neler alirdim aralikta ama iste hem nakit yok hemde sikisik zaman denk geldi
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
dostum sen Enerji sektorunde misin ?
oyle ise neden
ASTOR
SMART
KONTR
ALFA
GWIND
degilde GESAN ?
argumanlari yazabilirmisin rica etsem
birde boyle bir haber dustu simdi
AB/von der Leyen: Yeþil endüstrinin finansmaný için köprü kuran çözüm ayný zamanda kredi ve hibeleri de içerecek
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
orta ve uzun vadede bence yatýrýmcýlar sizin maliyetinize bile imrenecek...kýsaya bir þey diyemem...benim tek gördüðüm önümüzdeki bir kaç senede gesan katlamalý büyüyecek...bu hisseyi orta ve uzunda tutan herkes kazanacak...bence herkes kýsmeti ölçüsünde faydalanacak...20 lerden alanlarýn büyük bir kýsmý 25 lerden ve 30 lardan sattýlar...hatýrlayanlar bilir 31 leri bir türlü geçirtmiyorlardý...o vakitler satanlar %50 kazandýk diye sevinmiþlerdi ama sabýr edemedikleri için kazancýn büyüðünden oldular...kýsmetleri de oraya kadardý...
bakalým biz nereye kadar faydalanabileceðiz ???
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri