Suudi’ler en fazla 10 olur dedi saat 1:30-2 gibi zaten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Suudi’ler en fazla 10 olur dedi saat 1:30-2 gibi zaten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen internette bir video izlerken gerçek videolardan hoşlandığımı fark ettim, kurgu olunca ister istemez anlamak için değil eleştirmek için dikkat ediliyor.
Bu bana has bir durum değil muhtemelen. Sinemacılar bu işin farkında. Bazı filmlerin başında bu filmdeki kişilerin gerçek ile alakası yokdur deniyor, öte yandan bazı filmlerde ise bu filmde olaylar tamamen gerçektir, kişileri korumak adına farklı isimler kullanılmıştır deniyor, çok gereksiz bir bilgiyi özellikle vermelerinin mutlaka nedeni vardır.
Yani insanlar gerçeğe yakın kurgu veya kurguya yakın ilginç gerçeklik arıyor.
Borsalar muhtemelen ilgi çekiyor, yani gerçek olduğu besbelli çünkü para ile oynanıyor, TV ler, siteler bilgi veriyor, öte yandan artık bu işin kurgu olduğuna inanmayan kalmamıştır.
Zaten IMFye haberi soru üzerine verilen cevapla ortaya çıktı. Ortada hiçbir somut durum yok hükümetin kendi ayağına sıkmasından başka bir şey olamaz imf anlaşması. piyasa yapıcı bunu kullandı belki de bu haber Ismarlama bir haber oldu.
Zaten bankaları aldılar diğer bütün kağıtlar durdu. aslında bankalar kendini belli etmişti fakat opec toplantısından sonra borsalara güvenmediğim için alım girmedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bitti mi çöküş