Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    blombergın ısı gucu yalan once 20 mılyon dıooo sımdı 10 petrol kesıntısıne
    Suudi’ler en fazla 10 olur dedi saat 1:30-2 gibi zaten

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Geçen internette bir video izlerken gerçek videolardan hoşlandığımı fark ettim, kurgu olunca ister istemez anlamak için değil eleştirmek için dikkat ediliyor.

Bu bana has bir durum değil muhtemelen. Sinemacılar bu işin farkında. Bazı filmlerin başında bu filmdeki kişilerin gerçek ile alakası yokdur deniyor, öte yandan bazı filmlerde ise bu filmde olaylar tamamen gerçektir, kişileri korumak adına farklı isimler kullanılmıştır deniyor, çok gereksiz bir bilgiyi özellikle vermelerinin mutlaka nedeni vardır.

Yani insanlar gerçeğe yakın kurgu veya kurguya yakın ilginç gerçeklik arıyor.

Borsalar muhtemelen ilgi çekiyor, yani gerçek olduğu besbelli çünkü para ile oynanıyor, TV ler, siteler bilgi veriyor, öte yandan artık bu işin kurgu olduğuna inanmayan kalmamıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    IMF nereden çıktı? rte kaç kere söyledi bizim için IMF defteri kapanmıştır diye...IMF anlaşması demek tüm harcamaların, bütçen bilmem neyin sıkı kontrol altına alınması, onların vereceği reçeteyi uygulaman demek...rte buna razı olur mu sizce?
    Zaten IMFye haberi soru üzerine verilen cevapla ortaya çıktı. Ortada hiçbir somut durum yok hükümetin kendi ayağına sıkmasından başka bir şey olamaz imf anlaşması. piyasa yapıcı bunu kullandı belki de bu haber Ismarlama bir haber oldu.
    Zaten bankaları aldılar diğer bütün kağıtlar durdu. aslında bankalar kendini belli etmişti fakat opec toplantısından sonra borsalara güvenmediğim için alım girmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    IMF nereden çıktı? rte kaç kere söyledi bizim için IMF defteri kapanmıştır diye...IMF anlaşması demek tüm harcamaların, bütçen bilmem neyin sıkı kontrol altına alınması, onların vereceği reçeteyi uygulaman demek...rte buna razı olur mu sizce?
    O stand by.. covid kredisinde stand by yok. Ama.mutlaka teminat isterler...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Olmaz.
    İmf ile standbay mümkün değil gibi bişi.

mevzu başka bir model.
    Cep harçlığı kıvamında.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Bitti mi çöküş
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Paralı adamlar gibi düşünmeye başladım ariston abi benimde param coğalıyor.
    fakir gibi düşününce fakirliyorsun. bunu farkettim

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    acele etmeyin diyon he abi
    kimsede üstüne alıp cevab yazmıyiii
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bitti mi çöküş
    kim inanır yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •