Icki sigara kullanmiyorum.
Birayi yunanda iciyorum.
Tatilimi orada yapiyorum.
Araba uzerindeki vergileri protesto etmek icin 2.5 sene evvel ust sinif aracimi sattim ucuz arac aldim.
Yakinda onu da satar pisiklet ile isimi gorurum insallah.
Syg,
Printable View
Oran var mı oran... burgan 14.25 demişler doğru mu temdit mi yeni giriş mi muhabbet için hem başka topik hem de haftasonu var arkadaşlar selamlar...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykb 13.80 veriyor internette 34 gün vadeye...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YKB 13.60
Halkbank 14.10 vermis.
Syg,
Merhaba,
Bildiğiniz gibi Aktifbank' ın N kolay bonosu enuygun.com' da mevduat aramalarında dahi çıkmaya başladı. Enuygun.com' da yıllık faiz oranı %15,09 (vadeli mevduat eşleniği) olarak görünüyor. Bu oranlara vadeli mevduatta ulaşabilen var mı?
para miktarı - vade süresi ve banka bilgisi ile paylaşabilirmisiniz.
Finans a oran sordum önünden geçerken.
Xclusive 3-32 gün 4%
Xclusive 50 gün %4.5
+750.000 usd
Fed sonrasına getirmiştik dönüşü .
Umarım faydası olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dolarda yükseliş kaçınılmaz :) kademeleri satalım mı
Londra TL faizleri düşürdü
TL satıldı. Gecelik swap faizi yüzde 7 nin altına inerek TL nin carry trade avantajını azalttı.
Aofm kac oldu bugun?
Finans konya zafer şubesi 14.35 44 güne kadar
turizm acentası deniz suyu cam gibi, temiz demiz, pırıl pırıl kumsalları var dedi, düşündüğüm Queensland denen yer, ayrıca yol çok uzun, Bünyei kaldırırmı bu mesafeyi o ciddi sorun ,18 saat süreceğini belirtti, bu yolu bünyem kaldırmaz gibi, siz hiç gittiniz mi Avustralya ya??!!
Yılanoğlu?
Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
Dolardaki bugün yaşanan artışın sebebi nedir acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çarşamba günü olacak Fed söylemleri ve k.ırak referandumuna ülkemizin ve diğerlerinin olası tepkisi fiyatlanıyor,
Yumuşak dil olursa batan gemi yeni yolcuları toplamış manasına gelecek
Sert dil olursa da yolcuları rokette misafir edecek dolar
Mini crash yolda gibi ,
Not: vurmayın 1/3 dolardayım sadece
Ayrıca da tersteyim😝
Dxy 92 den dondu fed yuzunden degil baska bisey var .
Evet yeni bir ülke ,kıta görmek açısından cazip. Güzel, temiz, düzenli. Doğal güzellikleri el değmemiş kıyıları var. Kalabalıktan sıkılanlar için sakin yerleşimleri mevcut. Yeni Zelanda daha da güzel. Belli bir yaştan sonra yerleşmek için fazla uzak, insan kendini çok terkedilmiş hissedebilir. Denizleri temiz ,okyanusa güven olmaz. Bondi beach de denize girdik. Dalgalı ve tedirgin edici. Açıkçası deniz keyfi açısından Akdeniz çanağı gibisi yok. Elimizde çok güzel toprakları, denizleri olan dünyanın merkezi denebilecek konumda bir ülke var, kıymetini bilemedik. Dünyanın en vandal, canlı olan hiçbir şeye saygısı, sevgisi olmayan, doğa sevgisi olmayan ve estetik yoksunu bir güruhun elinde, kendinden daha beterlerine de kucak açmış bir halkın her şeyin dibine kadar canına okuduğu bu topraklarda yaşamaya çalışıyoruz diyelim.
geçen bir arkadaş Miami'yr gitmiş sizin seyahat gibi tam 11 saat sürmüş, 3 gün kendine zor gelmiş, zaten 3 gün gitmiş. Tek öğrendiği 1 galon benzin 3$ ve koca koca dev arabaların yolda cirit attığı, tatili hotelde geçirmiş,denize dahi girenemiş, ben sesiz olduğu için Avustralya yı düşündüm orda aburjinleri ziyarett edip orada kafa dinlerim demiştim,, bugün hürriyete 1,5 milyon kişi kosa kaçmış, nedeni hotellerdeki yemekler olabilir, bol yağlı ve tatsız ,ben Alanya'da 450 tl her odaya. bayıldım, tam rezaletti, tövbe gitmem daha , nemi ölçtüm %91 idi. Cehennem gibi geldi, Sıcaklık 35 ilken., sanki 50 derece geldi, öyle hissettim, bir yere kaçmak lazım nemi olmayan serin bir yere, ölmeden biraz para yiyeyim ölünce 1 gün ağlarlar sonra zil takar oynar, :he:
birde Portekiz nasıl acaba? orada sakin bir yer olabilir, çok sakin kafa dinleyeceğim yer lazım, :he:
801 fon yüksek artışa devam.....
Bugünün fiyatı ...182.143331
yarın ki fiyat....182.272170
1 günlük fon artışı ile yıllık getirisi neti. %23.24.... brüt 25.82 .......mevduat faizine uyarlarsak brüt %27.34
mevduat hikaye dedik kimseyi inandıramadık :he:
yarın biraz daha 801 stok yapayım, bilgi için sağol, altın madeni mübarek :bravo:
Enpara 3 ve 6 ayı %14'e yükseltmiş.
Sent from my iPad using Tapatalk
http://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx
https://i.hizliresim.com/5G4doA.png
getiriyi son dört günde ikiye katladı gidiyor...yarınki ikiye katlama tefas da görünmüyor
işyatırım ve işbankasında hesabınız varsa ...veya diğer bankalardan TEFAS a girerek 801 işbankası para piyasası fonu olarak ararsanız bulursunuz ...ancak böyle bir gidişin kalıcı olacağını sanmıyorum...vadeli mevduat oranları %14 iken bunun %27 vermesi biraz kısa vadeli bir fiyat ayarlaması gibi görünüyor....
Merhaba,
Bildiğiniz gibi Aktifbank' ın N kolay bonosu enuygun.com' da mevduat aramalarında dahi çıkmaya başladı. Enuygun.com' da yıllık faiz oranı %15,09 (vadeli mevduat eşleniği) olarak görünüyor. Bu oranlara vadeli mevduatta ulaşabilen var mı?
para miktarı - vade süresi ve banka bilgisi ile paylaşabilirmisiniz.
Hsbc bir ara 15 veriyordu ama suanda yok.
Aralik sonuna tekrar goruruz dolar cakilmaz ve enflasyon 8.9 gormez ise..
Kıbrıs'ta durum nedir? giden varmı? otelleri iyimi?o kadar uzak yol cekilmez.
Gidenler cok cok memnun.
Deniz orada diyorlar.
Insanlar daha medeni imisler.
Syg,