Sayfa 188/997 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolardaki bugün yaşanan artışın sebebi nedir acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Çarşamba günü olacak Fed söylemleri ve k.ırak referandumuna ülkemizin ve diğerlerinin olası tepkisi fiyatlanıyor,
    Yumuşak dil olursa batan gemi yeni yolcuları toplamış manasına gelecek
    Sert dil olursa da yolcuları rokette misafir edecek dolar

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Pembe domates bulamiyorum bu ara.

Syg,
    7 TL İstanbul.

4. Mini crash yolda gibi ,
    Not: vurmayın 1/3 dolardayım sadece
    Ayrıca da tersteyim😝

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    turizm acentası deniz suyu cam gibi, temiz demiz, pırıl pırıl kumsalları var dedi, düşündüğüm Queensland denen yer, ayrıca yol çok uzun, Bünyei kaldırırmı bu mesafeyi o ciddi sorun ,18 saat süreceğini belirtti, bu yolu bünyem kaldırmaz gibi, siz hiç gittiniz mi Avustralya ya??!!
    Ben toplam 11 saat uctum Montreal'e ve tursu gibi oldum inince
    18 saati dusunemiyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Dolardaki bugün yaşanan artışın sebebi nedir acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben de epey bakındım ama özel bir haber/veri bulamadım. Yani elbette isteyince bir sürü neden bulunabiliyor da o nedenler düşerken de vardı.

Dxy 92 den dondu fed yuzunden degil baska bisey var .

8.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    Avustralya'ya hiç giden oldu mu? Yaşam orda nasıl? Tek başıma oraya gidip ay bir adada kalsam, insanlardan uzak, hanımdan, çoluk çocuktan herkesten uzak, ciddi bunaldım, en ufak gürültü bile ciddi rahatsız etmeye başladı (emekli olunca), ev kirası filan, nasıl? orda yaşayan var mı? havada nem oranı nasıl? mesela geçen tatile gittim, 10 günde harcadığım para çöpe gitti çoluk çocuk, birde kaynana, birde hanım, parayı geç, yemekler rezaletti, odalar sauna gibi, deniz hep bulanık ve çok dalgalı idi, havada nem %90 idi. 4 kez öldüm, 3 kez dirildim, bir ara şeker tavan yaptı tansiyonda hopladı,
    Evet yeni bir ülke ,kıta görmek açısından cazip. Güzel, temiz, düzenli. Doğal güzellikleri el değmemiş kıyıları var. Kalabalıktan sıkılanlar için sakin yerleşimleri mevcut. Yeni Zelanda daha da güzel. Belli bir yaştan sonra yerleşmek için fazla uzak, insan kendini çok terkedilmiş hissedebilir. Denizleri temiz ,okyanusa güven olmaz. Bondi beach de denize girdik. Dalgalı ve tedirgin edici. Açıkçası deniz keyfi açısından Akdeniz çanağı gibisi yok. Elimizde çok güzel toprakları, denizleri olan dünyanın merkezi denebilecek konumda bir ülke var, kıymetini bilemedik. Dünyanın en vandal, canlı olan hiçbir şeye saygısı, sevgisi olmayan, doğa sevgisi olmayan ve estetik yoksunu bir güruhun elinde, kendinden daha beterlerine de kucak açmış bir halkın her şeyin dibine kadar canına okuduğu bu topraklarda yaşamaya çalışıyoruz diyelim.
    Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.

Sayfa 188/997 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •