Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
108,90 10% 7,88 Mn 89,10 / 108,90
446,00 9.99% 278,80 Mn 401,25 / 446,00
18,07 9.98% 18,74 Mn 16,25 / 18,07
21,92 9.98% 322,34 Mn 19,80 / 21,92
13,13 9.97% 693,44 Mn 11,87 / 13,13
39,30 -9.99% 10,58 Mn 39,30 / 39,30
108,40 -9.97% 3,47 Mn 108,40 / 120,40
107,60 -9.96% 483,18 Mn 107,60 / 122,90
29,50 -9.23% 704,61 Mn 29,42 / 32,64
316,50 -8.66% 52,88 Mn 312,00 / 346,50
347,75 3.19% 27,53 Mr 337,25 / 351,25
17,91 -1.32% 11,99 Mr 17,77 / 18,21
302,25 0.25% 11,46 Mr 298,50 / 304,00
218,10 0.28% 10,88 Mr 216,70 / 221,50
88,70 -2.69% 10,67 Mr 88,45 / 91,70
21,90 1.77% 3,36 Mr 21,48 / 23,28
181,90 0.61% 9,16 Mr 178,40 / 189,10
707,50 0.86% 6,04 Mr 698,50 / 714,00
113,80 -0.18% 920,19 Mn 112,80 / 115,50
132,40 0.84% 558,54 Mn 128,80 / 132,50
35,96 0.17% 575,70 Mn 35,42 / 37,56
11,18 0.27% 192,34 Mn 11,01 / 11,19
71,70 -1.1% 342,61 Mn 71,00 / 73,20

%0 Faizle 75.000 TL'ye Kadar Kredi Fırsatı!

Sayfa 88/903 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Bana göre sorun ekonomik değil kültürel.
    Hep dediğim gibi toplumumuzun ortalama eğitim seviyesi, farkındalığı ve kültürm seviyesi daha iyi bir ekonomi için maalesef yetersiz.
    Mevcut şartlar altında yapılması gerekenlerin ekonomi yönetimi tarafından büyük oranda doğru olarak yapıldığı kanaatindeyim.
    Son 15 yılda sayısız siyasi, askeri, toplumsal sorun yaşanmasına rağmen, darbelere ve küresel krizlere rağmen ülke hala sapasağlam ayakta ise nerede başarı var diye sormak bence abes olur.
    Bu kaotik olaylar başka bir ülkenin başına gelseydi veya bu olaylar başka bir hükümet zamanında olsa idi bugün çok başka şeyleri konuşuyor olurduk.
    Tamam herkesin siyasi görüşü olabilir ama lütfen biraz insaflı olmaya çalışalım.
    Komedi filmi figürü gibi muhalefet liderleri bu ülkeyi yönetiyor olsa idi şu anda ülke büyük bir sessizliğe bürünmüş olurdu. Bakın insanlar Iphone 8 çıkmış alalım derdindeler.
    Belli bir kesim 2002'den beri sürekli ülke batacak yaygarası yapıyor yıl olmuş 2017 hala batacak.
    Anlatabiliyor muyum?
    Bana borçlu bir arkadaşım var. İnan onu ondan fazla düşünüyorum.geçenlerde kredi çekip bir işe girdi.ben ondan fazla araştırma yaptım.bu kadar risk alma dedim.tam bir kumar iş ama umrunda değil ya kurtulacam ya batacam diyor.girenin bir kısmı bana girecek

2016 yılının sonunda Türkiye’nin 404 milyar dolar dış borcu bulunuyor.
    bunda daha geleceğin gelirlerinin satılması yok(şehir hastaneleri, köprü,3.havaalanı gibi yap-işletlerin garantileri yok)

SONUÇ: “Bankaya yüz dolar borçlu iseniz bu sizin probleminizdir; ama bankaya yüz milyon dolar borçlu iseniz bu bankanın problemidir.”

J. Paul Getty

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,198
    Hep dediğim gibi toplumumuzun ortalama eğitim seviyesi, farkındalığı ve kültürm seviyesi daha iyi bir ekonomi için maalesef yetersiz.
    Mevcut şartlar altında yapılması gerekenlerin ekonomi yönetimi tarafından büyük oranda doğru olarak yapıldığı kanaatindeyim.
    Son 15 yılda sayısız siyasi, askeri, toplumsal sorun yaşanmasına rağmen, darbelere ve küresel krizlere rağmen ülke hala sapasağlam ayakta ise nerede başarı var diye sormak bence abes olur.
    Bu kaotik olaylar başka bir ülkenin başına gelseydi veya bu olaylar başka bir hükümet zamanında olsa idi bugün çok başka şeyleri konuşuyor olurduk.
    Tamam herkesin siyasi görüşü olabilir ama lütfen biraz insaflı olmaya çalışalım.
    Komedi filmi figürü gibi muhalefet liderleri bu ülkeyi yönetiyor olsa idi şu anda ülke büyük bir sessizliğe bürünmüş olurdu. Bakın insanlar Iphone 8 çıkmış alalım derdindeler.
    Belli bir kesim 2002'den beri sürekli ülke batacak yaygarası yapıyor yıl olmuş 2017 hala batacak.
    Anlatabiliyor muyum?
    Siz nerde yaşıyorsunuz ? İsviçre de falan mı ? Ya bu ülkede kaç milyon kişi açlık sınırının altında yaşıyor biliyor musunuz? 70 milyar dolarlık kamu malı satıldı . Ve üstünde özel sektör ağırlıklı 427 milyar dolar borclanildi ?ihracat hala itlalati karşılayamıyor, ihraç mallarının sadece yüzde 2,5 civarı yüksek teknoloji ürünü.siz gerçekten nerde yaşıyorsunuz merak ettim.syg.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Sevgili Ahmetg ben bu tipler yüzünden 2 yıl önce ülkeme döndüğümde solcu olmama rağmen Ak Parti'li oldum.
    Siz de müslüman olacaksınız bu gidişle
    Gerçekten Türkiye'de malum şahıs gibi tipler içler acısı ve insan onları gördükçe onlar kime düşmansa ona dost olmak istiyor. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar hastalık derecesinde fanatik bu kadar kin ve nefret dolu insan yoktur herhalde.
    Bugün bayram arefesi ve gelmiş yine burada ağır hakaretlerde bulunuyor.
    Süprüntüymüş bilmem neymiş. Asıl süprüntünün kim olduğu belli oluyor.
    Bu ülkeden süpürülüp giden kendisi ama haberi yok.
    Ülkesinde tutunamamış kaçacak gidecek yer arıyor farkında değil.
    abla fetva ver tez kellesi vurula diye.

4. Çok merak ediyorum malum şahıs sürekli bir biçimde hakaret kelimeleri kullanıyor sürekli aşağılamaya çalışıyor siz ve sizin gibi burada bulunan insanlar hiç rahatsız olmuyor musunuz?
    Yoksa bu bizden deyip susuyorlar mı insanlar?
    Ayıptır ya ayıp.
    Ben bir kadın olarak burada bu tip bir canlının hakaretlerini işitiyorum herkes işitiyor bir Allah'ın kulu da ya sen ne diyorsun demiyor.
    Sağolsun Ahmetg geldi rahatsızlığını belirtti.
    Onun dışında kimseden tepki görmüyorum ve çok şaşırıyorum.
    Herşey siyaset mi? İnsanlık ve insanlığa ait değerler yok hükmünde mi?
    İnanın aşağılamaksa mesele, hakaretse mesele ben ondan bin beterini beceririm ama kurallar bana işler ve ceza verirler. İşte dedim ya ülkeme dönünce bu kesimleri görünce Ak Partili oldum diye. Onlarda gördüğüm karakter eksikliğinin başında adalet, insaf vs değerlerini yitirmiş olmalar geliyordu.
    Aynı durumu burada da net biçimde görüyoruz.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku

Çok merak ediyorum malum şahıs sürekli bir biçimde hakaret kelimeleri kullanıyor sürekli aşağılamaya çalışıyor siz ve sizin gibi burada bulunan insanlar hiç rahatsız olmuyor musunuz?
    Yoksa bu bizden deyip susuyorlar mı insanlar?
    Ayıptır ya ayıp.
    Ben bir kadın olarak burada bu tip bir canlının hakaretlerini işitiyorum herkes işitiyor bir Allah'ın kulu da ya sen ne diyorsun demiyor.
    Sağolsun Ahmetg geldi rahatsızlığını belirtti.
    Onun dışında kimseden tepki görmüyorum ve çok şaşırıyorum.
    İnanın aşağılamaksa mesele, hakaretse mesele ben ondan bin beterini beceririm ama kurallar bana işler ve ceza verirler. İşte dedim ya ülkeme dönünce bu kesimleri görünce Ak Partili oldum diye. Onlarda gördüğüm karakter eksikliğinin başında adalet, insaf vs değerlerini yitirmiş olmalar geliyordu.
    Haklısınız.!!!
    Hakaretten ceza alması gerekenler varken bana 1 gün ceza vermişler.

6.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Onlarda gördüğüm karakter eksikliğinin başında adalet, insaf vs değerlerini yitirmiş olmalar geliyordu.
    Adalet, insaf ve insani insanlığa ait değerler... Siyaset...

Yıl 1980.. Yer; Türkiye...
    1980 yılında Ankara Dikmen'de büyüdüm. Bilen bilir. O vakit inşaat temelleri her yer... 7 yaşında bir çocuktum... İnşaat temeline kolumun üzerine düşmüş, ve kolumu 3 yerden kırmıştım. Hiç tanımadığım insanlar beni Hacettepe Hastanesi getirmişler ve kolumu alçıya almışlar aileme haber verip yanıma ulaşmalarını sağlamışlar...

Yıl 2017... Yer Türkiye...

İnşaat e düşen 7 yaşındaki bir çocuğa neler yapılır?
    Cevaplarınızı tahmin edebiliyorum...

Sonuç; İnsanlık ve insanlığa ait değerler yok mu? Sosyolojik erozyon? Cevaplarını siz bulun...

Anlatabiliyor muyum?
    Samanı siz yetiştirin o zaman neden yetiştirmiyorsunuz?
    Devlet mi gidip samancılığa girecek?
    Köylerde millet tavuk bile beslemiyor.
    Neden? Çünkü refah heryere yayıldı ve herkes kolayı seçecek lükse sahip.
    Ülke batmış olsa kötü olsa bakın o samanı nasıl öle bite üretiyorlar.
    Bu herşeyi devletten bekleme kafası da işte bahsettiğim kültürel geri kalmışlığımızın zihinsel sıkıntılarımızın bir göstergesi.
    Mehtap Hanım... Çiftçilik yada hayvancılık yaptınız mı? Bilmiyorum... Bu ülkede samanda, buğday da, mercimekte, arpa yetişir, üretilir hatta ihraç dahi edilir...

Ama siz 1TL rafineri çıkışı olan mazotu 3 TL KDV ÖTV bilmem ne vergisi ile 5 TL ye... Fabrika çıkışı 25000 TL olan Traktöre MTV ÖTV KDV bilmem ne vergisi ile 95,000 TL ye çiftçiye satarsanız doğal olarak çiftçide bu masrafları ürettiği malların üzerine koyacaktır...

Yani; bu tip saçma sapan zenginden ve gayrimenkulden alınamayan vergiler yüzünden; vergi paylaştırmak çiftçi yada hayvancıda yıkım etkisi yaratmakta ve de üretici zarar etmek istemediğinden bilakis para kazanma amacı ile buğdayın kg nı 15 TL ye üretecektir...

Ama siz hükümet olarak çıkıp

-Yoooo, Hayır! 15 TL ye kg buğday olmaz ben bunu Rusya dan 5 TL ye ithal ederim ha.. 15 TL ye buğday satarsan enflasyon azar enflasyon çıkar dersen olmaz...

O vakit çiftçi yada hayvancı Rusya daki mazot fiyatını yada rusyadaki traktör fiyatını sana sorar...

Sende hükümet olarak bu sorunun cevabını veremez isen;

Kimse zararına yada kamu hizmeti adına ne saman ne de buğday üretmez evinde oturur...

Bunun sosyetiklik ile yada rahatlık ile ilgisi yoktur...

Kısaca; zenginden alınamayan vergilerden dolayı; üretim kalemlerinin girdilerinde yüksek vergiler ve oranlar vardır. Doğal olarak üretici; bu maliyeti, nihai ürününe maal etmektedir...

Yani bu denli girdi maliyeti; (Traktör fiyatı-Mazot vb)ne Romanyada Ne rusya da yoktur... Ha kara saban ile 2017 yılında çiftçiliği tavsiye ederseniz o ayrı bir tartışmanın konusudur...

Konu budur...

İyi bayramlar...
    Son düzenleme : selka; 01-09-2017 saat: 11:05.

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bak bunun bir çelişkisini daha bir şamar gibi vuruyorum. ne diyor bunların genel başkanı RTE,

"Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir"

solcuyum ama AKAPE liyim diyor. yahu bu kadar çelişki olmaz be. yani bir partinin genel başkanı bana vatansever değilsin diyecek ama ben o partiye üye olacağım. oha artık. ne kullanırsan kullan bu kafaya ulaşamazsın bu bambaşka bir şey.Bana hakaret etmişsin diyor yahu bu zamana kadar kime ne hakaret etmişim,o da iftira. Ben kimseye hakaret etmem.

8. Sayın Cumburbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vatansever değilsiniz dediği solcular senin gibi ABD meraklısı olan solcular. Vatansever insan halkın seçtiği iktidara kızıp küfürler hakaretler edip ülkemi terkedeceğim demez. Vatan, millet, devlet kavramlarını iyi bilir. Kriz çıkarmak için yalan yanlış haberleri burada hergün yaymaya uğraşmaz. Ülke batsın ama ben dolardan vurgun yapayım demez. Gidip ülkesini Merkel'e şikayet etmez. Ben vatansever bir solcu olarak sayın cumhurbaşkanının sözünü neden üstüme alınayım. Alınması gerekenler alınsın.

İnsan beynindeki nöronlar çalıştıkça gelişir.
    Eğer insan omiriliğini kullanmaya başlarsa yani her meseleye refleksle karşılık vermeye alışırsa beyin hücreleri zamanla ölür veya işlevini yitirir. Beyni kullanmak lazım.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bak bunun bir çelişkisini daha bir şamar gibi vuruyorum. ne diyor bunların genel başkanı RTE,

"Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir"

solcuyum ama AKAPE liyim diyor. yahu bu kadar çelişki olmaz be. yani bir partinin genel başkanı bana vatansever değilsin diyecek ama ben o partiye üye olacağım. oha artık. ne kullanırsan kullan bu kafaya ulaşamazsın bu bambaşka bir şey.Bana hakaret etmişsin diyor yahu bu zamana kadar kime ne hakaret etmişim,o da iftira. Ben kimseye hakaret etmem.

Sayfa 88/903 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •