O zaman umudumuzu kaybetmeyelim. %50
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Printable View
O zaman umudumuzu kaybetmeyelim. %50
Umut fakirin ekmeği
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz derimi tanımamışsınız.Teknik meknik işlemez.Gazcılar vurdu ve gittiler.Önemli bir gelişme olmazsa bilançoya kadar yataya bağlar sürünür.(keşke yanılsam) ytd
Biz yazdıkça veriyor cinsin biri.Teknik yok dediysek okadar da değil.Soluksuz düşemez.Eşyanın tabiyatna aykırı.Tepki alımı illaki gelecek.10 37 yi gösterip sebepsiz 8.50 ye çekemezsin.Çektirmezler.ytd
freni boşalmış gibi gidiyor,ne bileyim ben satıca freni boşalacağını,bekliyelim bakalım nerede toslayacak boşuna 10 lulara değmedi elbet birgün değdiği yeri görür...
alıcılar;AK 16.340,DENİZ 13.666 GARANTİ 13.225,,SATICILAR HALK 13.702,YAPI KREDİ 10.902 İNFO 9.500
Bunlar istedikleri miktarı toplayamadılar.İyi de toplayamazsın ki.Milletin elindekiler en az 5 yıllıık mallar.Adam 7 lira ortalamayla maliyetlenmiş 5 yıl beklemiş ve bir 5 yıl daha beklemeyi göze almış.Beş yıl önce 7 liraya su alsam şimdi en az 15 lira idi.10 lar az çık biraz daha verelim.Daha sonra nere gidiyorsan git.
ytd. saçmalıktır yazdıklarım.
kaç olmuş bir bakayım dedim 8,67 güzellik uykusundan uyandınızmı :)))
hala bu işi öğrenmeye çalışmıyorsunuz aksine sadece heyacan ve duygularla hareket ediyorsunuz
bu yüzden hayatınız boyunca şansa kazansanız bile anlık kaybetmeye mahkumsunuz uv yim mavralarını kimse bana okumason uv olman için hisseyi diplerde keşfetmen lazım ve neden girdiğini başkaların yazdıklarıyla değil kendin araştırıp yazmalısın herkese bol kazançlar
Düşenin dostu olmazmış. Bir tekme de sen vur Akrep kardeş...
akrep 9,98 ken yazdı dostluğunu gösterdi daha ne yapabilir sence
ok saygı duyuyorum okumanıza bende dönecek diyorum :) tebriğinizi beklerim
tabiki ortaya veri koyarsan tebrik ederim mesala burda dönecek nereye kadar çarpacak veya dönecek demeniz sebebi ney sadece hissiyatmı eğer buysa tebrik etmemi beklemeyin bol kazançlar
bencde buradan dönecek gibi..8,6 altı göstermez kolay kolay asıl destek burası
ayrıca hissede zararda olan kişiler var, konuyu uzatmatya gerek yok alan kendi aklıyla alır satanda, para tekniği bozar, biri gelip çizer yada iyi ce dökülmeleri bekler buralarda
teknik olarak izah edilebildiği için 9,98 ten bu rakamları verdim neyse hayırlı kazançlar bu arada satıldığında hacime bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
26/05/2017 deki rsi hissenin direnci günlükte ve satım günü geldiğinde ki rsi ye bakın (85727) stoch seviyesi o tarihte yine zirve (99198)
size bir ipucu haftalıkta 78300 ve 72300 rsi lri kontrol edin bu haftalıktaki dirençlerihaftalıkta 59500 hissenin desteği stoch sat vermiş macd açılmış bu güzel görüntü değil
günlükte ortada haber yokken bol bandını aşırı ihlal etmiş ve bol kendisine mıknatıs gibi geri çekmiş eğer haber gelecek olsaydı size alım fırsatı vermezdi günlükteki macd saçılmış ve haftalıkta hisse her bol ihlal ettiğinde sert satışlarla geri yerine gelmiş ve diğer şeyleri tek tek yazmak zor oluyor ama biraz daha araştırp ve teknik ve temelle hareket etseniz emin olun daha az zarar yazarsınız bu oyunda olmak için ilkin ana paranı kaybetmeyeceksin herkese bol kazançlar
8.80 altı ilk destek 8.60 larda (zaten buraya gelmişiz)sonraki destek 8.30 larda... çok sert çıktı sert düştü.. sahipli senetlerde maalesef teknik çoğu zaman işe yaramıyor... hisler ve hisseyi tanımak daha ön plana çıkıyor.. son günlerdeki yüksek hacimli işlemlere bakınca 3 4 aracı kurum al satı ile olduğu aşıkar özellikle marbas... taş patlasın 150 bin civarı hisse el değiştirmiştir.. burada dikkat edilmesi gereken hisse toplandımı ky ye dağıtıldımı...
peh saman alevi :)
Bugün birşeyler olacaktı bu seferde endeks engel oluyor...
Ama bugün artı kapatır gibi...
bu kadar düzeltme yetmez mi spek efendi
yıllardır biriken gazın var şu 10 tl üzerine at artık ya
beni bekliyormu şaka gibi:bravo::halay::drunk:
8,80 tepizledim adam delirdi yok öyle kekleme
döndü bitti gitti hadi geçmiş olsun
tavan isteyen varmı buğün doğum günüm arkadaşlar bir tavan yapın gayri:plc:
Hayır yok. Zira tavan yapınca hisse sapıtıyor...
Bu sefer burdan alamazsın götür şunu spek efendi
Niye nazlanıyorsa?
dün 8,6 lardan almayıp buraladan alanlar dikkatli olmalı ..
tebrik bekliyorum :) bu hareket bana kafii
alış pasife bugun yazmıyorlar, tabana kadar 17000 var
Gel gel mi yapıyor?