Sayfa 188/761 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: DERIM - Derimod

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    bencde buradan dönecek gibi..8,6 altı göstermez kolay kolay asıl destek burası
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    tabiki ortaya veri koyarsan tebrik ederim mesala burda dönecek nereye kadar çarpacak veya dönecek demeniz sebebi ney sadece hissiyatmı eğer buysa tebrik etmemi beklemeyin bol kazançlar
    sizce bu grafikle izah edilebilir bir düşüş mü? bunun cevabını verin önce! koyun ortaya bende size cevap yapıştırayım.tavan sonrası gün bende dedim zaten verecekler diye.ben buradan aşağısını kapanış olarak olası görmüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    ayrıca hissede zararda olan kişiler var, konuyu uzatmatya gerek yok alan kendi aklıyla alır satanda, para tekniği bozar, biri gelip çizer yada iyi ce dökülmeleri bekler buralarda
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

4. teknik olarak izah edilebildiği için 9,98 ten bu rakamları verdim neyse hayırlı kazançlar bu arada satıldığında hacime bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
    ytd deli saçmasıdır

5. 26/05/2017 deki rsi hissenin direnci günlükte ve satım günü geldiğinde ki rsi ye bakın (85727) stoch seviyesi o tarihte yine zirve (99198)
    size bir ipucu haftalıkta 78300 ve 72300 rsi lri kontrol edin bu haftalıktaki dirençlerihaftalıkta 59500 hissenin desteği stoch sat vermiş macd açılmış bu güzel görüntü değil
    günlükte ortada haber yokken bol bandını aşırı ihlal etmiş ve bol kendisine mıknatıs gibi geri çekmiş eğer haber gelecek olsaydı size alım fırsatı vermezdi günlükteki macd saçılmış ve haftalıkta hisse her bol ihlal ettiğinde sert satışlarla geri yerine gelmiş ve diğer şeyleri tek tek yazmak zor oluyor ama biraz daha araştırp ve teknik ve temelle hareket etseniz emin olun daha az zarar yazarsınız bu oyunda olmak için ilkin ana paranı kaybetmeyeceksin herkese bol kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    teknik olarak izah edilebildiği için 9,98 ten bu rakamları verdim neyse hayırlı kazançlar bu arada satıldığında hacime bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
    saygılarımı gönderiyorum bu konuyu kapanışta konuşalım

7. 8.80 altı ilk destek 8.60 larda (zaten buraya gelmişiz)sonraki destek 8.30 larda... çok sert çıktı sert düştü.. sahipli senetlerde maalesef teknik çoğu zaman işe yaramıyor... hisler ve hisseyi tanımak daha ön plana çıkıyor.. son günlerdeki yüksek hacimli işlemlere bakınca 3 4 aracı kurum al satı ile olduğu aşıkar özellikle marbas... taş patlasın 150 bin civarı hisse el değiştirmiştir.. burada dikkat edilmesi gereken hisse toplandımı ky ye dağıtıldımı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    bencde buradan dönecek gibi..8,6 altı göstermez kolay kolay asıl destek burası
    hadi inşallah

Sayfa 188/761 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •