Cuma günü ne kadar açığa satış yapıldı? Cevap lütfen?
Printable View
Cuma günü ne kadar açığa satış yapıldı? Cevap lütfen?
Offff çok izleyen var yine.
İyide kimse satılmak için konulan lotlardan bahsetmiyo esas o lot borsada satılır sa hisse nereye kadar düşer onu bilmek istiyorum bilgisi olan varsa rica ediyorum bilgilendirise
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su anki.fiyattan mi.yoksa nominal 1 tl.uzerinden yani 2.5 milyon lot mu? Neyse tepki verseydi tabanlardi benim gorusum.belkide yukari sürüp ordan satacaklardir flap bu ters koseyi.seviyor
Kameraman67 arkadaşım çok teşekkürler
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/693442
Yeni iş ilişkisi
Bı eslesme hayrına
GAPli açtı
bugün beyaz tavan. sıra buna da gelecektir. bugün olmasada yarın 8 liranın kırolması muhtemel.
https://**************.com/EI9GNS75onaIWVHxzus1go
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim çekincem hissenin 8 lira ya da 10 lira olması değil, bu kadar seyirci ile oralara gitmesi ürkütüyor.
bence hedef 4 tl.
Salla gitsin,yallah tazzik
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süreç içinde 27 bu hisseyi çağırır kendine
ılk eslesmeyı goren
7.05
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet arkadaşlar ben bugün bir hareket bekliyorum. bu hareket muhtemelen öğleden sonra gelecek. ilk hedef 7.50-70 aralığı olabilir. bu hafta bedelsiz haberi gelebilir . kaçtan bölünür bilemem ama 10 civarlarına çekebilirler. yatırım tavsiyesi değildir.
bugün endex çok fena çakıldı. bizimkide endexe paralel durmay çalışıyor. bakalım görüntüyü negatife çekiyorlar. öğleden sonra önemli . beklentim dahilindeki hareketi yarınada saklayabilirler ama hareketleri dar bir bantta sıkıştı. geçen hafta dediğim gibi bu hafta volite düşecek ve düştü geçen hafta neredeyese 80-100 band gitti geldi. dikkat ettiyseniz günlük marj 30 ları geçmiyor. bugünde 7 üstü kapanış trendi destekler niteliğinde olacaktır.
umarım k.y sizden etkilenmez..7.25 lerden 6.80 lara düştü..siz fikirlerinizi söylüyorsunuz ama insan negatifi algılamaz yazılan pozitifi belleğinde saklar....umarım dediğin gibi olur..
Türk ekonomisi çok kötü kaldı ki birde damat vakası yaşandı...reis ders çıkardık demişti neyden ne dersi çıkarmış yada o dersi anlamamış anlaşılan...
AYNI TAS AYNI HAMAM...PİYASA DERSİ İYİ VERİR...
aldığınız hisseyi 1 günlük alıyorsanız. size ve ky için bir tek şunu söyleyebilirim. kesinlikle borsaya yatırım yapmayın. hisse 5.90 -6 bandında da aynı şeyleri söylüyordum. hisse 7.70 den döndü. ogün alan yüzde 20 kazandı. benim o kişiden bir beklentim yok. burada sadece paylaşım yapıyoruz. ha etkilenen arkadaşlar forumu okumasın bence. insanlar sadece burada yazılanlara göre hisse alıp satıyorsa ki zannetmiyorum. yazdıklarımız tavsiye niteliğinde değildir.
benim eski gönderilerime bakarsanız,oldukça sabırlıyımdır..insanlara bugün 7.70 gidecek gibi kati bir şey söylediğinizde etkilenirler diyorum..tabiki beyin fırtınası yapıyoruz,eski yazılarıma bakın 4.85i vurduğunda 3 olacak 2 olacak diyenlere kızmıştım,olmaz diye bişey yok tabii,sadece kesin konuşmamalı flap aksiyondur,dipte yyapar tavanda...ama son hareketleri çözebilen varmı blemiyorum perşembe cuma bişeyler oldu çözemedik
ytd. bist 150bin bekliyorum. ytd.
Başkan Erdoğan tarafından oluşturulan kabinede yer alan ekonomi yönetiminin enflasyon, işsizlik ve cari açığa yönelik güçlü adımlar atması, mali disipline odaklanması ve temel yapısal sorunlara kalıcı çözümler getirmesi hedefleniyor. Bu süreçte, bakanlar uluslararası organizasyonlarda da Türkiye'yi temsil edecek... ytd
garan yabancıların. bastıkça basıyorlar. ???
spk. yarın 11 temmuz. başvuru 3 ayını dolduracak. ne hımbıl bir kurul bu böyle. ytd
Yaw he he...sen kafani kuma gömmeye devam et.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.