Sayfa 189/330 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 2635 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: FLAP - Flap Kongre Toplantı Hizmetleri

1. bugün endex çok fena çakıldı. bizimkide endexe paralel durmay çalışıyor. bakalım görüntüyü negatife çekiyorlar. öğleden sonra önemli . beklentim dahilindeki hareketi yarınada saklayabilirler ama hareketleri dar bir bantta sıkıştı. geçen hafta dediğim gibi bu hafta volite düşecek ve düştü geçen hafta neredeyese 80-100 band gitti geldi. dikkat ettiyseniz günlük marj 30 ları geçmiyor. bugünde 7 üstü kapanış trendi destekler niteliğinde olacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Kameraman67 Yazıyı Oku
    evet arkadaşlar ben bugün bir hareket bekliyorum. bu hareket muhtemelen öğleden sonra gelecek. ilk hedef 7.50-70 aralığı olabilir. bu hafta bedelsiz haberi gelebilir . kaçtan bölünür bilemem ama 10 civarlarına çekebilirler. yatırım tavsiyesi değildir.
    umarım k.y sizden etkilenmez..7.25 lerden 6.80 lara düştü..siz fikirlerinizi söylüyorsunuz ama insan negatifi algılamaz yazılan pozitifi belleğinde saklar....umarım dediğin gibi olur..
    Türk ekonomisi çok kötü kaldı ki birde damat vakası yaşandı...reis ders çıkardık demişti neyden ne dersi çıkarmış yada o dersi anlamamış anlaşılan...
    AYNI TAS AYNI HAMAM...PİYASA DERSİ İYİ VERİR...
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    umarım k.y sizden etkilenmez..7.25 lerden 6.80 lara düştü..siz fikirlerinizi söylüyorsunuz ama insan negatifi algılamaz yazılan pozitifi belleğinde saklar....umarım dediğin gibi olur..
    aldığınız hisseyi 1 günlük alıyorsanız. size ve ky için bir tek şunu söyleyebilirim. kesinlikle borsaya yatırım yapmayın. hisse 5.90 -6 bandında da aynı şeyleri söylüyordum. hisse 7.70 den döndü. ogün alan yüzde 20 kazandı. benim o kişiden bir beklentim yok. burada sadece paylaşım yapıyoruz. ha etkilenen arkadaşlar forumu okumasın bence. insanlar sadece burada yazılanlara göre hisse alıp satıyorsa ki zannetmiyorum. yazdıklarımız tavsiye niteliğinde değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Kameraman67 Yazıyı Oku
    aldığınız hisseyi 1 günlük alıyorsanız. size ve ky için bir tek şunu söyleyebilirim. kesinlikle borsaya yatırım yapmayın. hisse 5.90 -6 bandında da aynı şeyleri söylüyordum. hisse 7.70 den döndü. ogün alan yüzde 20 kazandı. benim o kişiden bir beklentim yok. burada sadece paylaşım yapıyoruz. ha etkilenen arkadaşlar forumu okumasın bence. insanlar sadece burada yazılanlara göre hisse alıp satıyorsa ki zannetmiyorum. yazdıklarımız tavsiye niteliğinde değildir.
    benim eski gönderilerime bakarsanız,oldukça sabırlıyımdır..insanlara bugün 7.70 gidecek gibi kati bir şey söylediğinizde etkilenirler diyorum..tabiki beyin fırtınası yapıyoruz,eski yazılarıma bakın 4.85i vurduğunda 3 olacak 2 olacak diyenlere kızmıştım,olmaz diye bişey yok tabii,sadece kesin konuşmamalı flap aksiyondur,dipte yyapar tavanda...ama son hareketleri çözebilen varmı blemiyorum perşembe cuma bişeyler oldu çözemedik

5.  Alıntı Originally Posted by Kameraman67 Yazıyı Oku
    damat tan damat a fark olur inşaallah. biri ferit (ferit leri genelde sevmem)diğeri rahimin kulu. bakalım görelim. ama bizi bağlamaz biz haberi bekliyoruz. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    damat tan damat a fark olur inşaallah. biri ferit (ferit leri genelde sevmem)diğeri rahimin kulu. bakalım görelim. ama bizi bağlamaz biz haberi bekliyoruz. ytd
    damata piyasa hafiften dokundu,piyasa damatın yapacaklarını bekleyecektir,Lakin hemen bişeyler üretmesi gerekir,piyasa çok bozuk ve dolar 4.90 ların üzerine atmak için sabırsızlanıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    damata piyasa hafiften dokundu,piyasa damatın yapacaklarını bekleyecektir,Lakin hemen bişeyler üretmesi gerekir,piyasa çok bozuk ve dolar 4.90 ların üzerine atmak için sabırsızlanıyor...
    eğer elini çabuk tutmaz ise 5 üzerine kalıcı atar. yok bir şeyler ümit ettirir ve adımlarını atar ise 4 e de bekliyorum. bence 3 ila 4 arasına bile gelmeli. ytd

8. ytd. bist 150bin bekliyorum. ytd.

Sayfa 189/330 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •