aylıkta 1.618 fiboya geldik.. trend kırıldı ve üzerindeyiz..
grafik şahsım için ha..:plc:
https://i.resm.im/yRKRAAU.JPG
Printable View
aylıkta 1.618 fiboya geldik.. trend kırıldı ve üzerindeyiz..
grafik şahsım için ha..:plc:
https://i.resm.im/yRKRAAU.JPG
Borsanın gelmiş geçmiş en çılgın speği HEKTOR AS a selam olsun.Prkab 38 tl.......!!!!:party:
Sonunu düşünen kahraman olamaz......Yarın tspordan %50 satıp prkaba destek atacağım...!!!!!!!!!
Çok riskli ama risksiz de para kazanılmıyor be...!!!!!!
Heeeeeeeyyyyyyytttttt...........!!!!!!!!
Kablooooooo.............!!!!!!!!!
Öpüyorummmmm.....!!!!:party::party::party:
Tey tey teeeeeeeeyyyyyy.......!!!!
40 ların üzerindeyiz......!!!!!:party:
Öpüyoruuuuummmmm.....!!!!!:party:
40.70 lerdeyiz....!!!!
Alayına İSYAAAANNNN.......!!!!!!
Öpüyorum....!!!!:party:
Hep destek tam destek ......Kabloooooommmm.....!!!!!:party:
Kablom benim .41 üzerindeyiz....!!!!:party:
Hissenet e bir müddet ara veriyorum arkadaşlar.....!!!
Hissenet yoracak beni....!!!!
Allaha emanet olunuz....!!!!!:wave:
49.10-49.82.. üfürüğü yeter mi bunun..:plc:
Dobur'la beraber eş zamanlı operasyon yapılan (veya yapılmaya çalışılan) kağıt...
Bakalım sonu ne olacak?
İnşallah kimse mağdur olmaz.
YTD
Bu hisse benim hesapta 2.71 gözüküyor 100 lot unutmuşum,ne zaman buraya geldiki bu,galiba gözümüzden kaçmış:p
AvatarıDentıcı_Laz_Levo Dentıcı_Laz_Levo is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
584
5 milyon kar var, yarın zıp tavan 3,21 biraz gevşer 3,16 ya kadar sonra 3 tavan daha, 5,50 den vedalaşır bu fakiriniz....
__________________________________________________ ___________________
Doğu o zamanlar 3 olsun derdik,arkadaş 5'den bahsediyor,şimdi 50 üstü:vk:
Popüler falan değil...
Aleni olarak, göstere göstere ekürisi dobur ile beraber operasyon yapılıyor!!!
PD/DD, F/K vs tüm temel değerlemelere göre ultra pahalı, Tesla bunun yanında ucuz kalır.
Bu fiyatlardan bu şirketi alan kişi yatırım yapmış olmaz, kumar oynamış olur. Bu kadar net...
YTD
Derinhisse grubunu KISKANÇLIKTAN ÇATLATAN SAADET ZİNCİRİ.....!!!!
Borsa tarihinin gelmiş geçmiş en büyük SAADET ZİNCİRİ PRKAB ve DOBUR da yaşanıyor....SAADET ZİNCİRLERİ zincire yeni halka katıdıkça büyür.....Yeni halka kalmayınca da BOOOOOOOMMMMM.....!!!!
Geçen yıl derinhisse çetesinden HARACIMIZI almıştık.....Şimdi de sıra HEKTOR grubunda......Bakalım SAATLİ BOMBA nerede patlayacak.....!!!!
Tarihe not düşelim....PRKAB kapanışı :54.10......Dobur kapanışı :198.90 ....!!!!
:party:
SASA ,HEKTAŞ o sert yükselişlerini yaparken f/k lar 40-50 lerde idi....GUBRF f/k sı ise 100 üzerinde idi......Parayı veren düdüğü çalar......Borsada bu operasyonları yapıp da başarabilene saygı duyarım...SPK yı karşısına alıp bu operasyonu yapabiliyorlarsa saygı duyarım....Cezalarını çeksinler.....Ama ben de bir yatırımcı olarak önümde GÜRÜL GÜRÜL AKAN ÇEŞMEden kovalarla su doldurmaya bakıyorum ....benim hiçbir suçum yok .....Alan alır,satan satar herkesin kendi hür iradesi ....!!!
Çeşme kesilinceye kadar doldurmaya bakıyorum....!!!!
prkab,ralyh,ditas,durdo.. 2023 sonu hedefimi şimdiden çıkarttılar sağolsunlar..:kahkah:
dün erbosda ekledik.. hadi bakalım..
yakında bunun ile vedalaşıp ralyh ekleme yapacağım..
ytd değildir ha.. şahsım için sesli düşündüm..:)
Tarihe not tutmaya ve GÜRÜL GÜRÜL AKAN HEKTOR AS SAADET ZİNCİRİ ÇEŞMESİnd9 en SU DOLDURMAYA DEVAAAAAMMMMKKKKEEEE.......!!!!!
Kademeli olarak her tavandan satmaya devam.....!!!!
Sat sat bitiremedim şu kabloyu.....!!!!
Karlarında karlarını satar olduk.....Hay maşallah be....Kablom benim ....!!!!
Öpüyorum....!!!:party:
ABD deki ROBİN HOOD bir benzeri olmuş oluyor bu SAADET ZİNCİRLERİ.....Temel - teknik bakmak hiçbir işe yaramıyor.....ZİNCİRE YENİLER EKLENDİKÇE HİSSELER AGRESİFLEŞEREK yükseliyor.Her cezai tedbir işlemleri sığlaştırdığı için TAVAN SERİLERİ geliyor....Ama bir gün patlayacak ama ne zaman?
İşte bu yüzden yapılacak en güvenli iş yükseldikçe hergün kademeli satış.....!!!!
TABANLARA en az lotla yakalanmak dileği ile....Bu gidişle birgün tabanlara da yakalanacak gibiyim.....Ama olsun ....Karların da karları ile devam ediyorum.Elimdeki lotlar SIFIRLASA DAHİ BANA KOYMAZ....!!!
sallama davut pardon tatar..
daha dün geldin ne zaman sıfır maliyet taptın.. :kahkah:
sıfır maliyet varsa bede ve Diproyal da vardır..:he:
bu arada günlük devam edecek diyor.. bakmışsın 100 leri zorlama yolunda gitmiş..
maliyeti yüksek ve yeni grecekler aman buradaki yazılanları dikkate almasın..
madenci davut sana hediyem olsun.. albrk takibe al..
herkes yapmaz böyle kıyak..:kahkah:
Arkadaşlar dobur attap, prakap ve kutpo aralık ayının sonuna kadar devam tavan tavan:halay:
tüfek icat oldu mertlik bozuldu derler ya sosyal medya yerin dibine soktu mertliği.. elinin altında klavyesi olan don kişot oldu..
neyse klavye ile don kişotluk yapmıyacağım.. uzatmayacağım, yazma vesselam..
Hala malım var ....!!!
Kablooooo......!!!!
Biz bitti demeden bitmez.......Dobur da tek lotum yok ....!!!!
Ama kabloda kalan lotlarla uzuncuyum.....!!!!
Öpüyorum....!!!!:party: