YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by sevenhill aşağıda 21.06 yukarıda 22.20 var.. 22.20 üstü farklı bir dünya olabilir.. bundan sonra çalı arkasındayım, herkesin kendi kararı artık, neler olacak izleyeceğim bende.. bol kazançlar.. çalı arkası devam..
Originally Posted by sevenhill çalı arkası devam.. Hocam 6 milyar piyasa değerine geldik hayırlı olsun Böyle giderse seneye bist 30 piyasa değerine erişecek gibi...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
2022 ikinci çeyreğinde 50 TL yi bekliyorum.
Originally Posted by diproyal Hocam 6 milyar piyasa değerine geldik hayırlı olsun Böyle giderse seneye bist 30 piyasa değerine erişecek gibi... oluyor arasıra böyle..
Usd aylık.. 1 fibo (3.02) deyiz ve yükselen trende dokunmuş.. bundan sonra 1.618 fibo var, olursa tabii.. nasıl olsa 0 maliyetleri de 2 ye katladık neredeyse, koyver gitsin şahsım için, en fazla karın da karından zarar ederim.. bol kazançlar..
benzer trend TL de de var.. üzerine atıp kalıcı olmalıki yoluna devam etsin kısada.. uzatırsa geri tepebilir..
Fiyatı balon gibi şişirilmiş bir hisse daha... Umarım patlamaz. YTD
yani, taşımak için bombacı müleyim cesareti lazım.. yeni girecekler için ne yiyip içmesi, ne cesareti lazım bilemiyorum..
Forum Rules
Yer İmleri