Arkadaş ta sanırım Karel var [emoji4]
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaş ta sanırım Karel var [emoji4]
VKFYO 14.360 tavanda hala,önceden belirttiğim gibi 2.50 cıvarından buraya geldi,hikayesi belirsiz...bunun hikayesi belli hiç olmazsa,muhtemelen yarınki tavanı eğer çekerse 4.92,yarın bedelliye saat 16'ya kadar mutlaka katılın katılmadıysanız,katıldığınız takirde yarınki tavanı 4.92 olursa katıldığınız hissenin fiatıda bu olacaktır,şu an ben+7 puan kardayım,yarında tavan olursa 52 puan artı çekeceğim,temennim tavan çekmesi,bugün piyasa kötü,kötü piyasada tavan bozmayan bir hissemiz var,sanırım yarınki bedellinin bitişi ile daha yolu var gibi,hedefim 5...ytd.
Tavandan almak için sıra bekleyen alıcı sayısı 400.000 cıvarı...ytd.
Tavanı çözdü. 4. 20 eşleşme
Kesinlikle YTD.
Niye çözdü acaba, endex toparlanmıştı oysa
2 tavan daha gitmesini beklerdim. Bakalım yarın ne olacak
4.15 kapattı,eğer borsa sert düşmeseydi,tavan zor bozulurdu,böyle otamlarda ucuzlayan karlı hisseleri almak için mecbur satış yapıldı !!!
Yarın ki tavan 4.56, hiç iyi olmadı son dakika
Yarınki tavan 4.56,şimdilik 4.92 beklemede,bazen hesaplar şaşar,E satşlarını tavandan yaptık ama hesaba geçenlerin R'lerin yaninda kuş sayılır,yine R elimize patlamış gibi oldu bu iş,hesaba bügün geçseydi onlardanda okuturdum,çünkü İngiliz bize iyi giydirdi katlamalı swap faizi ile,yarın ola gün ola,gece 0.0 takibini kaçırmayın,herşey gece oluyor !!!
Sayın ortaklar bir sorum olacak
Megap hissesi bedellisi bitti mi?
Yarın alım yapsam bedelliye katılmak zorunda mıyım?
Saygılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarısını tavandan verip son eşleşmede tekrar 4 15 ten aldım.
Kesinlikle YTD.
Paraları yatırmayı unutmadınız dimi ?
bedelli bıttı kardeşim
Evet bedelli bitti, şimdi sıra ne olacak görelim. Bilanço iyi, Rüçhan dan dolayı aşağı basması. Geri döner mi bakalım
Fakat saklama analizinde çok yüksek alım olmuş gözüküyor. Boşuna almazlar sanırım
R ler ana hisseye dönüştü ama ben de sizin gibi satamadim. İyi bir fiyatla satış fırsatı vermediler. En az 2 tavanı hakeden bilanco endeksin dusmesiyle arada kaynadı.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8,410.000/ 6 aylık blanço baskı boşuna değil diye düşünüyorum,endeksin çakıldığı hafta alışlara mal gelmedi , paranın olduğu yerde hertürlü adilik var ,anlayan anladı.13 milyona ,6 aylık 8.5 milyon kar ,kendini katlama opisyona sahıp, gelecek adına yatırımlar yapan megapta daha çok yolumuz var .arkadaşlar sizlerinde yorumlarını bekliyorum,saygılar ...
İşler kesat gibi,bahaneyi üret hisseyi düşür alacağın yere kadar...Bedelli hisseler 18 sonrası neden hesaba geçti ?,bu düşündürücü,elde satılmayan R ne kadar kaldı,eğer bunlar çoksa tekrar satışa çıkartılacak,zaten bu tekrar satış olayı herzaman yatırımcının aleyhine çalışmıştır,yani girdik bir girdap içine,bakalım bunun içinden nasıl çıkılacak:notr:
Taban 3.48-tavan 4.24,dolar sert yükseldi,endex limoni,bu ortamda hisse için olumlu yazmak anlamsız,4.47 tavanı bozmasaydı R'lerde E'ye dönüşseydi şu anda yakamızı bu işten sıyırmış olacaktık.Bazı vatandaşlar diyorki kısacılar zarar eder,acaba 70 olan endex nasıl 22 oldu ?,önce onu yanıtlasınlar ? 2010 senesi sonrası neden kısacı oldum onuda açıklasınlar ?...ytd.
3.77:notr:
blançoyu yollamayıp hissede baskı korkutma senaryosu devam edıyor .bu hisse bu kadar dandik'ti maden günlerce tavan neydi peki? kendi kendime sesli düşündüm , bu kadar baskı varsa altında kini de gorelim , hodri meydan dıyorum
3.55,dolar 6.17...resmen bunda yakalandık,üstelik kolay yakalanmazdık,R bedelliye erken dönüşseydi 4 üstünde çoğunu postalardık,artık bakalım nereye düşecek,0.70 krş olan hisseyi tepeden alırsak olacağı budur,suların durulacağıda yok,mecbur yastık bank yaptık...ytd.
3.48 taban.
Evet R yüzünden çıkamadık. İşler çok kötü.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme bi çaresine bakarız,RTALB bugün tavanladı ilginç şekilde,buda onun kankasıydı beraber yükselmişlerdi,bunun ondan eksik tarafı yok,bendeki en büyük hata bunda R satın almamdı,iyi yerden satamadan dibi boyladık,R sayesinde maliyet 199 gözükse bile bunda esas maliyet 4.30,elimde yoğun şekilde bu ve Afyon var,ikisinin ederi 1.5 daire parası eder,devamlı her ay 1 daire koyup hesabıma yarım daire ilave edecek değilimya,bugün kaybederim yarın kazanmak için çaresine bakarız,nede olsa kuzu postuna bürünmüş kurtuz:wave:
Ortak aynen öyle oldu E hesabını yapamadık,esasında E'den kar yazdık 4.47 olduğunda 4 maliyetlen,ama R'ye göre 10/1 cıvarıydı,geçende 3.60 gösterdiğinde oradan yükleme yapsaydık R'den fazla zarar yazmazdık,tabiki bunun fonlanma yekünü çok fazla olurdu,ondan riske girmek istemedim,esasında endex sert düşmeseydi kesin 4.92 tavandaydık,o zamanda yarım daire kesedeydi,neyse olan oldu,ama hala umudum var,çünkü tabandan bayağı alım oldu,tabanda kapanışta çok az lot vardı,yarın piyasa düzelirse buda mutlaka yönünü yukarıya çevirecek,zaten vadeliler % 0.30 artıda,mutlaka 3 gün sert düşen borsada tepki yükselişi gelme ihtimali yüksek,yarın ola hayır ola...ytd.
3.34 eşleşme
Kesinlikle YTD.
Atlasin R şu bugün yüzde seksen bırakıyordu. Maalesef buradan çıkamadığı mız için değerlendiremedik
Biz değerlendirdik 1.60 tabandan gömüldük R'si ile,hiç olmazsa bunun zararını biraz hafiflettik,namızsız tavan yapmadı bugün beklendim o yöndeydi 3.38 kapattı,3.14 tabandan çok az aldık elimde çok olduğu için,RTALP yine tavanda 51 ile,onun hikayesi varsa bununda var ve beklentim sürüyor,tabiki piyasa tekrar karışmazsa.
5 TL’ye gidecek bilanço yolladı ama endekse yenik düştü. Ayrıca hisseyi alan çoğu yatırımcı GİP’te olduğunu bilmiyor, şirket ceza almış sanıyor. Neyse bilanço güzel. Yılı 18 milyon kar ile kapatırsa en düşük 10 fk ile fiyatlasa 180 milyon değere ulaşır. Şuan 89.4 milyon değerinde olan bu şirket için 2 kat potansiyel demek. Risk oluşabilecek bir durumda yok. Şirketin döviz pozisyonu artıda. 18-20 milyon kar beklentisi ile bekleyeceğim. Şubat ayı geldiğinde 2020 yılı bilançosunu ve gelecek fiyatlamaları yeniden konuşuruz. YTD..
Endex toparlanmaya çalışıyor, bu halen aşağı baskiliyor. GİP ye olduğunu herkes biliyor ama GİP ten çıkma ümidi var.
Sanırım kısa vadede kazandıracak gibi durmuyor. YtdMI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lot bile satmam o kadar
Düşerse ekler beklerim. Hiç zarar ettirmedi. Pandemide 12000 lot rta aldım. Düşüyor pandemi geldi dedik. Ortalık bozuk dedik 4.80 den sattık ve tavan serileri. Bakalım zaman ne gösterecek. Ytd
Kesinlikle YTD.
sabah beri alışa mal veren yok , kağıdınıza sahip çıkın , sadece R ler satılacak bu hafta dıye biliyorum yatırımcı piskolojisi bu yüzden basklıyorlar, hayırlı kazançlar herkese
megap tavan ,söledim o kadar umarım mal kaptırmadı kimse ,alışları görünce mal canın yongası deyip sarıldılar, hayırlı olsun tavan, bu arada kap,ta haber düştümü bilmiyorum onada bakacam. neticede bizi kandıramadılar ...