Fakat saklama analizinde çok yüksek alım olmuş gözüküyor. Boşuna almazlar sanırım
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fakat saklama analizinde çok yüksek alım olmuş gözüküyor. Boşuna almazlar sanırım
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R ler ana hisseye dönüştü ama ben de sizin gibi satamadim. İyi bir fiyatla satış fırsatı vermediler. En az 2 tavanı hakeden bilanco endeksin dusmesiyle arada kaynadı.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8,410.000/ 6 aylık blanço baskı boşuna değil diye düşünüyorum,endeksin çakıldığı hafta alışlara mal gelmedi , paranın olduğu yerde hertürlü adilik var ,anlayan anladı.13 milyona ,6 aylık 8.5 milyon kar ,kendini katlama opisyona sahıp, gelecek adına yatırımlar yapan megapta daha çok yolumuz var .arkadaşlar sizlerinde yorumlarını bekliyorum,saygılar ...
İşler kesat gibi,bahaneyi üret hisseyi düşür alacağın yere kadar...Bedelli hisseler 18 sonrası neden hesaba geçti ?,bu düşündürücü,elde satılmayan R ne kadar kaldı,eğer bunlar çoksa tekrar satışa çıkartılacak,zaten bu tekrar satış olayı herzaman yatırımcının aleyhine çalışmıştır,yani girdik bir girdap içine,bakalım bunun içinden nasıl çıkılacak![]()
Taban 3.48-tavan 4.24,dolar sert yükseldi,endex limoni,bu ortamda hisse için olumlu yazmak anlamsız,4.47 tavanı bozmasaydı R'lerde E'ye dönüşseydi şu anda yakamızı bu işten sıyırmış olacaktık.Bazı vatandaşlar diyorki kısacılar zarar eder,acaba 70 olan endex nasıl 22 oldu ?,önce onu yanıtlasınlar ? 2010 senesi sonrası neden kısacı oldum onuda açıklasınlar ?...ytd.
3.77![]()
blançoyu yollamayıp hissede baskı korkutma senaryosu devam edıyor .bu hisse bu kadar dandik'ti maden günlerce tavan neydi peki? kendi kendime sesli düşündüm , bu kadar baskı varsa altında kini de gorelim , hodri meydan dıyorum
Yer İmleri