Birileri meclise kadar donsuz, pardon malsız kalacak.
Printable View
Birileri meclise kadar donsuz, pardon malsız kalacak.
5 senelik sevdalarımızdan biri. Bazen zarar ettik bazı kar ettik .bu oynaklikta almazsak ayıp etmiş oluruz :) hayırlısı bakalim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saflar sıklaşmaya başladı, sosyal mesafe ortadan kalkıyor. Dikkat edelim...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığım, ne değişti. İmar işinin sonbahardan önce çözülmesi zor gibi. Ondan ötesi bizim yıllar önce satın aldığımız hikaye şimdi twitterdan pazarlanıyor. Tamam fiyat biraz yükselebilir. Sonra beklentiler gerçekleşmeyince yine çöküş olmaz mı? Üstelik bu kez sayısız KY tahtada olacak ve büyük hayal kırıklığı ile satmaya başlayacak. Birileri vurgun yaptığı ile kalacak.
Eğer imar çıkıp(imar çıkması yetmez satışın gündeme gelmesi gerekir) yeni fiyatlamayı gerektirmediği sürece hayal kırıklığı kaçınılmaz. Eğer gerçekten 100 leri spekülasyon adına geçerse hemen vedalaşmak gerekir diye düşünüyorum.
Kalanlara hayırlı kazançlar dilerim imar işinden sonra bekleyenler inşallah çok çok kazanır gerçi yine ben gelirim buralara
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama ky çok ciddi alış yapıyor, dediğin gibi pazarlama var. Kuşlu sitede birçok grup yazmaya başladı.
Kuslu sitede başka.bir grupda aldirmayq.basladi.ama bu grup.digerinden farkı arsanin. İmar cikincaki değerini hisse fiyatına bolunce çıkan 3 haneli.rakami.gorunce saldırdılar. Beklenti.onceden alınır mantigiyla
50 tl lere gelebilirse hepsi de kaçar merak etmeyin, burada kalıcı yatırımcı sadece biziz, ancak imar çıktımı şenlenecek artık o kesin.Tahta yapıcı bundan sonra canı istedikçe boş boş aşağı zor salacak görünen o ki.
Haydi başla artık beklenti önce SATIN alınır borsada ytd
Düşerse alayım
En kötü arsaya ortak olurum diye. Masaallah düşmüyor.
Yüksekten alanlar isyandalardı ve küfür ediyorlardı.ama o bomba birilerinin elinde patlayacaktı.doğanın kuralı işledi[emoji85]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hubvc bi ara okadar cok soylendi ki adamin biri cimento kagitina hubvc yazmis bankaya gitmis demis ki ben bu kagittaki yazan hisse alacam demis...hatta bunun resmini bile paylasan olmustu... insallah bizim kagitida birileri eline kagit tutusturup bankaya gidip, banka gorevlisine elindeki kagiti gosterip bu hisseyi DURGEGE almak istiyorum derse amma olur...suan ki durum bu hisseler artik kuslu siteden veriliyor :)
Kağıdın twitterda hafta sonu ve bugün 4-5 koldan gündeme getirilmesi manidar geldi bana. En fazla takipçili Sacro bile şirket hakkındaki temel bilgilerden uzak. 2-3 aya imar işi çözülürse kağıt uçar demiş. Meclis toplantıları zaten Nisan, Mayıs, Haziran'da yok. En iyi ihtimal Temmuz'da onaylanırsa 1 aylığına askıya çıkacak. Ağustos, meclisin resmi tatil ayı. Dönüşte meclis,askı için yapılan tüm itirazları reddederse (en iyi ihtimal) Eylül'de imar işi biter. Sonrasında parselasyon süreci de var. Umarım hisseye yeni atlayanların canını yakmazlar.
50-60 şın üzerine atarsa çok daha fazla ilgi çeker yani söylenen *** rakamlar varsın bir yıl sonra olsun var mı böyle fiyat yeni gelene kar çok iyi...ytd
Biz 5-6 yıldır bekliyoruz, şahsen arsa olup satılana kadar da bekleyeceğim mecbur maliyetler çok uzakta artık. Kuşçu tayfa alır satar beni ilgilendirmez ben fiyata bakarım ancak dikkat çekti bir kere bundan sonra abuk subuk düşüşler olmaz diye umuyorum.Sonuçta burada beklenti hiç bir zaman alınmadı, mal toplayabilmek için ezildi suyu çıkartıldı. Mutlu akü de aynı şekilde baskılanmıştı millete mal verildi istediği kadar fakat sonrası malum... tekkeyi beklemeyene çorba yok.Ayrıca işlem hacmi ve yatırımcı sayısı ile sınıfta atlayabilir önümüzdeki aylarda.Bence satan bile gözucu ile artık takip edecektir hisseyi bu da tahta yapıcının istediği gibi at koşturmasına izin vermeyecektir bu saatten sonra.
Eğer 1-2 sene daha imar çıkmayacaksa vurkaç yapabilirler. Yok eğer imar çıkacaksa, neden dikkat çeksinler bu fiyata, millete mal aldırıp sonra bizim gibi yapışanlar olursa nasıl sattıracaklar.Sonuçta yıllardır ucuz olduğuna hem fikir olup bekliyoruz.Mal dağıtımı tepelerde olur ama yine de niyetlerini bilemeyiz, şahsen tek bildiğim sonuna kadar zaman sınırı olmadan bekleyeceğimdir.
Saccro macro da tükendi bizim spek grup indirimi yaptı🤣🤣bilmiyi bizim spek corona dinlemez kanser eder sabır🤣🤣🤣
Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar. Bir twet de biz atarız olmadı çizeriz.[emoji16]
Almadım alamadım demeyen kalmasın natan geminin malları çiti de bitirdi malı.
Patron çetesi sabahı zor yapmış kafadan %5 aşağı satış yollayıp rüzgarı da arkasına alıp kuşlu siteden gelenleri test etmeye başladı, tepelerine binmek için fırsat kolluyor. Bakalım kim ne yapacak!
Sacronun rüzgarı dinmiş görünüyor. Kağıt eski sinir bozucu günlerine geri döndü.
Bugünü nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar. Bu kağıtta kartal arazisi imara açılınca başka beklenti kalıyor mu
İmardan sonra da proje olur ama nezaman olur ?
Bu ülkede döviz altın ve arazi den başka hiç bir şey alınmaz. Tarih boyunca bunlara yatırım yapan hep bir adım önde olmuştur. Yine faizler indi ve ortam sıkıntılı covid19 muhabbeti. Güvenli limanlar korumalıdır.
İstanbul -Kartal Arsa
Bu gayrimenkulün 31 Aralık 2011 tarihli gerçeğe uygun değerinin tespitinde Sermaye Piyasası Kurulu’nca yetkilendirilmiş olan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 31 Aralık 2012 tarihli ekspertiz raporunda tespit edilen değer dikkate alınmıştır. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ekspertiz raporunda bu arsa için Emsal Satış Karşılaştırma Yöntemine göre 162.030.000 TL değer tespit etmiştir.
MUTLU AKU VE MALZEMELERI SANAYII A.S.'NIN KISMI BOLUNMESI YOLUYLA KURULAN MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRIMENKUL GELISTIRME A.S.'NIN (SIRKET) 7.120.695,86 TL NOMINAL DEGERLI SERMAYESINI TEMSIL EDEN PAYLARI BORSA YONETIM KURULUNUN 19/06/2013 TARIHLI KARARI GEREGINCE BORSA KOTUNA ALINMIS OLUP, SIRKET PAYLARI SERBEST MARJLA 24/07/2013 TARIHINDEN ITIBAREN BORSAMIZ ULUSAL PAZARINDA ISLEM GORMEYE BASLAYACAK VE FIYAT TESCILININ GERCEKLESMESINI TAKIP EDEN SEANSTA BAZ FIYAT ILE ISLEM GORECEKTIR. 16/07/2013 TARIHINDE KAP'TA DUYURULDUGU UZERE, MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRIMENKUL GELISTIRME A.S.'NIN 1 TL NOMINAL DEGERLI 1 ADET PAYI ICIN ILAN EDILEN REFERANS FIYATLARI PIYASA DEGERI YONTEMINE GORE 25,65 TL, OZKAYNAK YONTEMINE GORE 32,32 TL'DIR.
Değerleme yapıldığında usd kuru 1.78 tl baz alınmış. Bugün 7 tl usd kuru.
2013 yılında 1 lot turgg hissesi şirketin hesabıyla 2 farklı yöntemle hesaplanmış;
Referans fiyata göre Özkaynak yöntemine göre
25,65 tl =14.41 usd 32,32 tl = 18.15 usd
Bugün usd kuru 7 tl alırsak, tarla fiyatı referans fiyata göre 100,87 tl. Özkaynak yöntemine göre 127 tl ediyor.
Tabii bizim şirket aradan geçen 7 yılda yine aynı değer ettiğini bir uzman değerleme kurumuna değerleterek bize ispat etmişti.:)
Şimdi hayal o rakamlara ulaşması dediğinizi duyar gibiyim, haklısınız bencede çok zor. Ancak çok açık bir şekilde gerçek fiyatlardan da kopmuş bir tarlayı hala 20-25 tl olduğu zaman ucuz, 50 -60 tl olduğu zaman çok arttı diye alıp satıyoruz, borsada böyle bir illüzyon işte. Hala orası destek burası köstek takılıyoruz maalesef. Ytd.
Evet hissemiz patanaj yapmaya başladı🤣🤣🤣
Bakalım kapanışa doğru Yönümüz rast gele ytd
Gruplarda olmasa bu ortamda eksi.kapatqcak gruplarda yarın bir gün satar. Turizm havayolları.en çok etkilenen onlar bile tepki vermişken hiç bir.gideri.olmayan zarar etmesi.mumkun.olmayan kuru arsanın haline bak ya
Senin gibi hissenin ben teeeee ...
Keşke Pegasus alsaydım nerden aldım bulaştım
Eksi kapat kapatmazsan darılırız tüm borsa 130 olur bundan bi cacık olmaz
Vallaha bu spek mi? patron mu? Ne b.ksa tahtayı s.kine göre oynayan takdir etmek lazım. Bu kadar azimlisi yoktur diyorum. Ne psikoloji kaldı, ne de sabır. Çok kağıt aldım sattım, aylarca inletenler olmuştur, ama mutlaka biryerde kopup gitmiştir. Bu ne bela bir senetdir, vallahi bu çabanın bir mutlu hatta musmutlu sonu olmalı.
Bütün capsizlar da bize denk geliyor twitcisi bile kaldıramıyor. [emoji16]