Sayfa 188/897 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Alıntı Originally Posted by bruter Yazıyı Oku
    Kağıdın twitterda hafta sonu ve bugün 4-5 koldan gündeme getirilmesi manidar geldi bana. En fazla takipçili Sacro bile şirket hakkındaki temel bilgilerden uzak. 2-3 aya imar işi çözülürse kağıt uçar demiş. Meclis toplantıları zaten Nisan, Mayıs, Haziran'da yok. En iyi ihtimal Temmuz'da onaylanırsa 1 aylığına askıya çıkacak. Ağustos, meclisin resmi tatil ayı. Dönüşte meclis,askı için yapılan tüm itirazları reddederse (en iyi ihtimal) Eylül'de imar işi biter. Sonrasında parselasyon süreci de var. Umarım hisseye yeni atlayanların canını yakmazlar.
    Ağır bir yıkım olacak, o kesin... Ya da umulmadık bir ters köşe olacak.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. 50-60 şın üzerine atarsa çok daha fazla ilgi çeker yani söylenen *** rakamlar varsın bir yıl sonra olsun var mı böyle fiyat yeni gelene kar çok iyi...ytd

3. Biz 5-6 yıldır bekliyoruz, şahsen arsa olup satılana kadar da bekleyeceğim mecbur maliyetler çok uzakta artık. Kuşçu tayfa alır satar beni ilgilendirmez ben fiyata bakarım ancak dikkat çekti bir kere bundan sonra abuk subuk düşüşler olmaz diye umuyorum.Sonuçta burada beklenti hiç bir zaman alınmadı, mal toplayabilmek için ezildi suyu çıkartıldı. Mutlu akü de aynı şekilde baskılanmıştı millete mal verildi istediği kadar fakat sonrası malum... tekkeyi beklemeyene çorba yok.Ayrıca işlem hacmi ve yatırımcı sayısı ile sınıfta atlayabilir önümüzdeki aylarda.Bence satan bile gözucu ile artık takip edecektir hisseyi bu da tahta yapıcının istediği gibi at koşturmasına izin vermeyecektir bu saatten sonra.

4.  Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    Biz 5-6 yıldır bekliyoruz, şahsen arsa olup satılana kadar da bekleyeceğim mecbur maliyetler çok uzakta artık. Kuşçu tayfa alır satar beni ilgilendirmez ben fiyata bakarım ancak dikkat çekti bir kere bundan sonra abuk subuk düşüşler olmaz diye umuyorum.Sonuçta burada beklenti hiç bir zaman alınmadı, mal toplayabilmek için ezildi suyu çıkartıldı. Mutlu akü de aynı şekilde baskılanmıştı millete mal verildi istediği kadar fakat sonrası malum... tekkeyi beklemeyene çorba yok.Ayrıca işlem hacmi ve yatırımcı sayısı ile sınıfta atlayabilir önümüzdeki aylarda.Bence satan bile gözucu ile artık takip edecektir hisseyi bu da tahta yapıcının istediği gibi at koşturmasına izin vermeyecektir bu saatten sonra.
    Bu kuşçular bizim A131cici Muratlı Tayfası olmasın? Yine bir vurkaç mı planlıyorlar ki? Epeyden buralarda yoklar...farklı platformlarda adam çarpacaklar sanırım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Bu kuşçular bizim A131cici Muratlı Tayfası olmasın? Yine bir vurkaç mı planlıyorlar ki? Epeyden buralarda yoklar...farklı platformlarda adam çarpacaklar sanırım?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Eğer 1-2 sene daha imar çıkmayacaksa vurkaç yapabilirler. Yok eğer imar çıkacaksa, neden dikkat çeksinler bu fiyata, millete mal aldırıp sonra bizim gibi yapışanlar olursa nasıl sattıracaklar.Sonuçta yıllardır ucuz olduğuna hem fikir olup bekliyoruz.Mal dağıtımı tepelerde olur ama yine de niyetlerini bilemeyiz, şahsen tek bildiğim sonuna kadar zaman sınırı olmadan bekleyeceğimdir.

6. Saccro macro da tükendi bizim spek grup indirimi yaptı🤣🤣bilmiyi bizim spek corona dinlemez kanser eder sabır🤣🤣🤣

7. Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar. Bir twet de biz atarız olmadı çizeriz.[emoji16]

8. Almadım alamadım demeyen kalmasın natan geminin malları çiti de bitirdi malı.

Sayfa 188/897 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •