https://i.hizliresim.com/9wtL8X.png
zigzag arkadaşa teşekkür borçluyum, sırf inat için bana gece gece long açtırdı cuma gece :)
var olasın, sağ olasın, zigi dost
Printable View
https://i.hizliresim.com/9wtL8X.png
zigzag arkadaşa teşekkür borçluyum, sırf inat için bana gece gece long açtırdı cuma gece :)
var olasın, sağ olasın, zigi dost
piyasaya ucuz dolar sağlandı.kimin işine geldi acaba.belirsizlik kalksada önümüzü görebilsek.....
ilkokulda pek sevilmese bile bir öğretmen okuldan ayrılacaksa bazı SÜMÜKLÜ ARKADAŞLAR öğretmenin paçasına yapışır duygusallık yapardı.
BAKAN İSTİFA etmesin diye bazı demeçleri görünce bunu hatırladım.ekonomik göstergeler ortada iken kim paçasına yapışır ki...
bakanımın yolu açık olsun,ailesiyle huzurlu hayatı olsun.herkes siyaset yapacak diye bir kural da yok.:)
alsın bir ev,fatih por. gibi, tarım yap,ailenle doğal sebze yetiştir...oh...miss
Burdan doner istifayı kabul etmezse
Dolar 8.70 olur
En az %5 oy daha kaybeder freni patlamis kamyon gibi düşüyor zaten
Pasa gonlu bilir
Insanlar yaka silkmis durumda bunlardan
Devlet ciddiyeti diye birsey var
vaka-i instagram olarak tarihe geçecek bu olay. :oleyo:
Bence ummetten birisi atansin. Mesela Suriyeli bir din kardesim bakanliga atansin
Program şu şekildeymiş.
TV'den verilmeyecek gibi.
>>>
Info
14:00 12. Büyükelçiler Konferansı (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
16:00 MYK Toplantısı (AK Parti Genel Merkezi)
Iletişim baskanligi konuyla ilgili açıklama yapacakmis. Bekleyim derin bakisli iletisim baskani neler aciklayacak.
Hükümet seneryoyu kendi yazıp kendi oynuyor , ne oldu damat ekonomiden alınsa ,Sosyal medyada ki listelerde Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak gözüküyor zihniyet değişimi olmadığı sürece en önemlisi liyakat , güven ve Adalet kavramları geri gelmediği sürece günlük hareketler olarak kalır.
şimdi düştü matrikse...
(albayrak'ın görevi bırakma paylaşımı) öğleden sonra cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı'ndan bilgilendirme yapılacak-habertürk
Albayrak Cumhurbaşkanı Yardımcısı
Mustafa Varank Hazine ve Maliye Bakanı
Ben böyle olacak diyorum.
hamdolsun biz hastaları iyileştirmeyi CHP den öğrenecek değiliz diyebilirler..
Canikli Ekonomi bakanı olursa benim için seneryosu yazılmış bir hamle olarak kalır , yani herkesin bilgisi dahilinde görevden alma değilde, kendi isteğiyle ayrıldı algısı ile kenara çekilme olarak kalacak belli bir dönem.
Senet alayım diyorum elim gitmiyor. Güvenim kocaman bir sıfır. Evet, 0. Ben bunu düşünüyorsam milyon doları olan adamlar neler düşünüyor acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OECD, IMF, BM de boş bir koltuk var ise oraya göndermesi lazım damatı.
Zeybekçi meybekci fln gelirse shorta donerim
Disardan bir isim gelirse cok zor ama piyasanin tanidigi biri olursa shortlari yakarlar
Hakan Ateş içimden geçiyor bakalım isabet ettirebilecek miyim?
Tahvilde düşüş derinleşiyor. X30, çöp hisselerden ayrışıyor. Bu hafta bitiminde, önümüzdeki hafta ciddi yabancı alımı görecek miyiz? Kredi notumuz müsade etmiyor ama az bir para girişi bile çok ciddi + yaptırır çünkü dolar bazlı korkunç diplerde malesef. Shorta dikkat derim, bunlara gene güven olmaz tabi ama malesef, dayağı yiye yiye akıl başa geldi ise buna da şükür diyeceğiz.
Şöyle bir bankalar tavan Yapsın da görelim
Dolar dis borc takviminden yükseliyor :))))
Dis borcu bu gece 2 ye katla
Yatin reyiz istifa etsin
1 kurus artmaz dolar yillarca :yes:
Dolar artisinin tek sebebi damat reyiz super ikilisidi
kontrol tamemen piyasa yapıcılarına bırakıldı. piyasa ne istiyorlarsa veriyorlar. son 1 aydır.
bas pala şu dolara biraz daha , çarşambaya kadar fırsat ver; hayde..
-0,47... stoplar bam bam
1353’ yakın orti uygun long mallar daha kawurduk kâr-aldık gari demincek..
Kalan mütevazi %’sel long pozlar bizimle devam yine..