Sayfa 189/1002 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. hamdolsun biz hastaları iyileştirmeyi CHP den öğrenecek değiliz diyebilirler..

2. Canikli Ekonomi bakanı olursa benim için seneryosu yazılmış bir hamle olarak kalır , yani herkesin bilgisi dahilinde görevden alma değilde, kendi isteğiyle ayrıldı algısı ile kenara çekilme olarak kalacak belli bir dönem.

3. Senet alayım diyorum elim gitmiyor. Güvenim kocaman bir sıfır. Evet, 0. Ben bunu düşünüyorsam milyon doları olan adamlar neler düşünüyor acaba

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. OECD, IMF, BM de boş bir koltuk var ise oraya göndermesi lazım damatı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Kabul edilse de ,piyasanın beklediği isimler gelmezse aynı şey olabilir
    aslında görevden alınan MB başkanları falan faiz arttırmadı diye alınmadı ki
    aynı zihniyet devam edecekse o gelmiş bu gelmiş değişmez.
    Ola ki bahsedilen isimlerden biri geldi ve ekonomi düzlüğe çıktı
    bu durumda karşısına rakip de olabilir diye düşünülür.
    RTE anladığım kadarıyla partideki istifalarin önünü kesmeye çalışıyor genel başkanlığı bırakacak. Bakanlıklar da değişim olacak. Eskilerden bakan yapılır. Piyasa ikinci planda önce milletvekili istifalarinin önüne geçmek olacak danışmanlar da değişim olur

6. Zeybekçi meybekci fln gelirse shorta donerim
    Disardan bir isim gelirse cok zor ama piyasanin tanidigi biri olursa shortlari yakarlar

7. Hakan Ateş içimden geçiyor bakalım isabet ettirebilecek miyim?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Tahvilde düşüş derinleşiyor. X30, çöp hisselerden ayrışıyor. Bu hafta bitiminde, önümüzdeki hafta ciddi yabancı alımı görecek miyiz? Kredi notumuz müsade etmiyor ama az bir para girişi bile çok ciddi + yaptırır çünkü dolar bazlı korkunç diplerde malesef. Shorta dikkat derim, bunlara gene güven olmaz tabi ama malesef, dayağı yiye yiye akıl başa geldi ise buna da şükür diyeceğiz.

Sayfa 189/1002 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •