ukraynadan sevgılı yaptık Adı ŞAŞA Masraflar agır
eyvah eyvah
Printable View
ukraynadan sevgılı yaptık Adı ŞAŞA Masraflar agır
eyvah eyvah
Sasa da esas mal çıkışı 120-130 civarı olur. 167 den gelen kağıt oooo çok düşmüş diyen atlar. Ama kimse aşağıdan nerden geldiğine bakmaz.
Sallamayalım, saçmalamayalım.
Zamanında alamamissin burda gelip vizirdama brRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk çözülecek yer 50, orada az bür tepki ile ana hedef 30. Diğer hızlı yükselenlerde bu şekilde taban oldu.
keriz silkelemesi
panik yapıp satış yazan ky satışları silse taban bozar. şuan brütte ise, silmeye izin vermiyor ise yarın yeşil açar. yada aracı kurum, bankayı arayıp talimat ile silersiniz. tabanı bozarsınız.
Merhaba Sasa ,
Âyet-i kerîmede: “…Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Ancak akl-ı selîm sahipleri ibret ve öğüt alır.†(ez-Zümer, 9) buyrulmaktadır.
Biraz ders almak lazım , fındık kadar aklımız var ise.......
Bugüne kadar yükselişleri bilemeyenler, ilk tavanda yine buradalar maalesef.
30 TL iken de çok pahalı dediler ; 40 TL de ve 60 TL için de söylediler.
64 ten 32 ye bölündü yine pahalı dediler.
32 den 50 - 70 - 90 - 110 - 130 - 150 - 170 - 180 yine pahalı dediler.
Yolda görsen , sana cebinden 10 TL bile vermeyecek insanlar heryer de akıl veriyorlar.
Aklını kullan yeğen , dün kriptoaydın. Bedavaya , parayla ne akıl verenler oldu.....
Elbette hiçbir hisse , fon , tahvil , emtia sonsuza kadar yükselmez. Çünkü sonsuzluğun sonu yoktur.
Ben bir kaç yıl önce aldım maliyetim düşük diye söylemiyorum.
Hiç bir arkadaşa da X , Y , Z hissesi al/sat demişliğim yoktur.
Ama lütfen hisse alacak iseniz ;
*** Yatırım için hisse alın diye düşünüyorum.
*** Hani , ev - araba - yazlık - beyaz eşya - telefon - telefon hattı - vb.... gibi alırken dibine kadar araştırıyoruz ya... işte bu şekilde araştırın diye düşünüyorum.
Zamanında uçacak - kaçacak - roket - yay gerildi - mızrak çuvala sığmıyor gibi yorum yapanların ve/veya düşecek , dikkat edin , bitersiniz , mahvolursunuz gibi yorum yapanların altında ezildim acemilik döneminde. Sonra sağ olsun elimden tutan bir arkadaş oldu. Okumasını , araştırmasını , sabretmesini , zamanı kullanmasını , aldığım şirketi incelemesini öğrendim.
Çok güzel , karlı , patronları sağlam , üreten , kazanan , ihraç eden şirketlerimiz var. Sadece Sasa dan ibaret değil bist. Bugün Sasa , yarın başka bir firma değer katacak ülkemize.......
Yaw , Allah aşkına biz aynı ülkenin evlatlarıyız......
Biii durun yaaa , biii köstek olmayalım birbirimize , önce kendimizi sewelim , insanları sewelim......
Bilenler bilmeyenlere yol göstersin.......
Herkes bir şeyler öğrensin , birbirlerine bir şeyler öğretsin......
X hisse bugün yükselir , yarın yatay gider ,, diğer gün ülkenin ve/veya dünyanın konjöktürel durmu nedeniyle düşedebilir. Ama sağlam , gerçek yatırım hisseleri elbettte bir gün değerine ulaşır.
Zaman tik tak tik tak her saniye hızlıca ilerliyor ve dönüşü yok.
Önce sağlık.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Saygılarımla ,
Beetlejuice.
70-80-120 nerede fırsat bulursanız verin gitsin. Şayet siz verdiniz ama senet yükseldi, olsun 1-2 kademe yukardan alırsınız, her gün taban yemekten iyidir.
İnvest twitter bitti burayada soytarılar troller dadandı
foruma bakıyorum da algı yapan sırtlanlar türemiş. iyi şirketi en ucuzdan almak isteyenler bunlar. 70 TL 50 TL 30 TL diyenler çok bekler. düzeltme yapıp geçer SASA.
Elbette X hisse düşebilir , yükselebilir ; bunun kararını KY veremez.
180 den verdin diye düşünelim , 140 tan alabileceğinin garantisi var mı ?
Yada ;
140 tan aldın , daha aşağiya düşemeyeceğinin garantisi var mı ?
Demem o ki ; Asl olan yatırımcı olmaktır.
Borsa oynanmaz , borsaya / hsseye yatırım yapılır diye düşünüyorum.......
Sasa , 2022 yılında en çok kazandıran hisseler içerisinde sanırım ilk 15 içerisinde.......
Diğer hisselerin sayfalarında da üşenmeden düşecek yazıyor musunuz ?
Ve bunu neye göre söylüyorsunuz.
Herkese bol kazançlar.....
70 - 50 - 30 olur mu ? elbette olur.
Ama bana göre bölündükten sonra olur.......
Elbette bir hisse yükselmiş olabilir. X kişi zirveye geldi , düzeltme olabilir diye grafikle ve/veya bilgi haber paylaşımı ile bizi bilgilendirebilir.
Yada hisse çok düştü dibe geldi diye de bize grafik ile ve/veya şirket KAP haberi ile bilgi verebilir.
Hiç bir sözüm yok......
Neyse yormayalım kendimizi ; herkesin bir aklı var , benim yok diyeyim.....
Herkese bol kazançlar.
Seaygılar ,
Beetlejuice.
Zamanında, derken asuzu 387 ye gittiği gün yazdım, aynen sizin gibi sövdüler, ama sonrası malum. Gelelim neye dayanarak yazdığıma, aylık haftalık grafta rsi a hiç baktınız mı? 97.7 olmuş, şişmiş resmen, ben burdan dönerim diyor. Ayrıca borsa da ne kadar yatırımcı da olsanız karı reaLİze etmesini bilmiyorsanız edeceğiniz kar yarı yarıya düşer.
Diyelimki sasa 180 den sattın 1/3 ünü. Kağıt 200 oldu, olabilir. Borsa da 500 kağıt var, inceler birine yatırırsın paranı.
Kazanmadığın para sana ancak anlık üzüntü verir. ama kaybedeceğin para belki sağlığını bozar neyse.
hocam çok heyecanlısın. ilk yorum ile son yorum çelişmiş. bir hisse araştırarak alınmışsa belli hedefleri vardır. konjonktür gereği düşüşler olduysa keseye ekleme yaparsın. hedefine geldiğinde satarsın. örneğin hisse 100 den aldın, hedefini 120 koydun. fakat hedefine gelmeden düştü 80 e.. 80 den alımlarıma devam ederim. kademeli alım budur. yatırım uzun vadeli olur. 90 a çıkarsa yine alırım. destek noktalarında alırım. MALİYET DÜŞÜRÜRÜM. hisse maliyetlenerek, kademeli alınmalı. düşüşler alım fırsatıdır.
Yarında dusermı acaba
svg
1 lotla bir kademe düşürmüş
Sasa sı olanın artık tasası da var, yok diye şikayet ediyorlardı. Tasayı bugün aldılar. Ky bu hissede kendisi hata yaptı. Ederinden çok değeri ky kendisi verdi. Patronda buna duyarsız kalmadı.
Kına yakarsin artık müsait bir yerineRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun tavan yaparken nerede idi bu yorumlar
Icımızdekı en sakın denızcı
o bıle cıldırdı vallla
cayyyy cek
bızım caycıda kına var
2016 dan buyana taşırım ne tabanlar ne günler gördük bir tabanlamı satıp kaçıcaz .
En az 1000, maks 3000 lotla nisandaki bölünmeye gireni ihya eder Sasa. Uzun vade düşünen, nisandaki bedelsize ne kadar çok lotla girerse, o kadar ballı kaymak olur. Boş lâflara, zırvalayanlara fazla aldırış etmeyin. Al sat yapanlar ne düşünür bilmem ama uzun vadeciler nisandaki bölünmeye konsantre olmalı diye düşünüyorum. %350 bedelsiz söylentisi dolanıyor kemik yatırımcısı tarafından. Yarısı kadar verse bile fiyata takılı kalmadan bu fırsat ıskalanmamalı. Yatırımları cevap verdiği an Sasa çok daha pahalı bir hisse olacaktır diye düşünüyorum. Bedelsiz bölünme oranı azalacak, ulaşması zor olacaktır diye yorumluyorum. Sinsi sinsi 2025i bekliyorum ilk hedef olarak.
Abi düşünce değil zırvalık. Kibarlık yapılacak bir durum yok. Hezeyan ve rüya karışımı yorumlara gerek yok. Borsada sıradan, her hissenin başına gelebilen bir olay oldu, 70 tane felaket haberi sıraladı Çakır adlı üye. Hayır yazsın sorun değil de maliyeti 3 lira 5 lira olan üye için komik oluyor yazdıkları. Bir de inanmış yazdıklarına, şaka gibi bir rezalet yani.
31 tl ortalamalı lotlarımı satmadım satmayıda düşünmüyorum aksine bugün diğer yatırım hesabımdan ilk devre kesişinde ve tabandan son kalan paramlanda aldım
Bugün efkarlıyız...
https://i.hizliresim.com/dkisxs5.png
Yarın tabana devammi arkadaşlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop+57 yarın endeks yeşil
Tabandaki lotlari görmediniz sanirim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://imgyukle.com/i/JSuOKM
https://imgyukle.com/i/JSuNLy
https://imgyukle.com/i/JSuLop
https://imgyukle.com/f/2022/11/17/JSuOKM.jpg
https://imgyukle.com/f/2022/11/17/JSuNLy.jpg
https://imgyukle.com/f/2022/11/17/JSuLop.jpg
Cok yazdilar cizdiler. 2 koc holding+1 sabanci holding=1 sasa...20 milyar dolar....tc rezervlerindeki paranin 5 te biri...ornekler cogaltilabilir..iyi firma. Ama piyasa degeri bu eder mi..borsada yatirimcinin bictigi fiyat bazen cilgin noktalara gidebiliyor diye dusunuyorum.....ancak sasa daki cogu yatrimci..kardan zarar ediyor diye dusunuyorum
Sermaye tavanı 3 milyar nasıl %350 bedelsiz yapacakmış? Şirket hemen yönetim kurulu kararı alır, patlatır bedelsizi değil mi? Benim şöyle bir önerim var aslında. Mesela şirket 200 liraya geldiğinde bedelsiz yapsa 50 liraya düşse, sonra tekrar 200 liraya gelse bir daha bedelsiz 50 liraya düşşe yine, sonra tekrar tekrar aynı şeyi yapsa bu döngüyü sürdürse her sene 3-4 kere bedelsiz yapsa bir bakmışsınız 100 milyar ödenmiş sermayeye ulaşmış, 200 TL hisse fiyatı olsa 20 trilyon piyasa değeri olur. Dünyanın en değerli şirketleri arasına bile girebilir böylece.