panik yapıp satış yazan ky satışları silse taban bozar. şuan brütte ise, silmeye izin vermiyor ise yarın yeşil açar. yada aracı kurum, bankayı arayıp talimat ile silersiniz. tabanı bozarsınız.
panik yapıp satış yazan ky satışları silse taban bozar. şuan brütte ise, silmeye izin vermiyor ise yarın yeşil açar. yada aracı kurum, bankayı arayıp talimat ile silersiniz. tabanı bozarsınız.
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Merhaba Sasa ,
Âyet-i kerîmede: “…Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Ancak akl-ı selîm sahipleri ibret ve öğüt alır.†(ez-Zümer, 9) buyrulmaktadır.
Biraz ders almak lazım , fındık kadar aklımız var ise.......
Bugüne kadar yükselişleri bilemeyenler, ilk tavanda yine buradalar maalesef.
30 TL iken de çok pahalı dediler ; 40 TL de ve 60 TL için de söylediler.
64 ten 32 ye bölündü yine pahalı dediler.
32 den 50 - 70 - 90 - 110 - 130 - 150 - 170 - 180 yine pahalı dediler.
Yolda görsen , sana cebinden 10 TL bile vermeyecek insanlar heryer de akıl veriyorlar.
Aklını kullan yeğen , dün kriptoaydın. Bedavaya , parayla ne akıl verenler oldu.....
Elbette hiçbir hisse , fon , tahvil , emtia sonsuza kadar yükselmez. Çünkü sonsuzluğun sonu yoktur.
Ben bir kaç yıl önce aldım maliyetim düşük diye söylemiyorum.
Hiç bir arkadaşa da X , Y , Z hissesi al/sat demişliğim yoktur.
Ama lütfen hisse alacak iseniz ;
*** Yatırım için hisse alın diye düşünüyorum.
*** Hani , ev - araba - yazlık - beyaz eşya - telefon - telefon hattı - vb.... gibi alırken dibine kadar araştırıyoruz ya... işte bu şekilde araştırın diye düşünüyorum.
Zamanında uçacak - kaçacak - roket - yay gerildi - mızrak çuvala sığmıyor gibi yorum yapanların ve/veya düşecek , dikkat edin , bitersiniz , mahvolursunuz gibi yorum yapanların altında ezildim acemilik döneminde. Sonra sağ olsun elimden tutan bir arkadaş oldu. Okumasını , araştırmasını , sabretmesini , zamanı kullanmasını , aldığım şirketi incelemesini öğrendim.
Çok güzel , karlı , patronları sağlam , üreten , kazanan , ihraç eden şirketlerimiz var. Sadece Sasa dan ibaret değil bist. Bugün Sasa , yarın başka bir firma değer katacak ülkemize.......
Yaw , Allah aşkına biz aynı ülkenin evlatlarıyız......
Biii durun yaaa , biii köstek olmayalım birbirimize , önce kendimizi sewelim , insanları sewelim......
Bilenler bilmeyenlere yol göstersin.......
Herkes bir şeyler öğrensin , birbirlerine bir şeyler öğretsin......
X hisse bugün yükselir , yarın yatay gider ,, diğer gün ülkenin ve/veya dünyanın konjöktürel durmu nedeniyle düşedebilir. Ama sağlam , gerçek yatırım hisseleri elbettte bir gün değerine ulaşır.
Zaman tik tak tik tak her saniye hızlıca ilerliyor ve dönüşü yok.
Önce sağlık.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Saygılarımla ,
Beetlejuice.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
70-80-120 nerede fırsat bulursanız verin gitsin. Şayet siz verdiniz ama senet yükseldi, olsun 1-2 kademe yukardan alırsınız, her gün taban yemekten iyidir.
İnvest twitter bitti burayada soytarılar troller dadandı
foruma bakıyorum da algı yapan sırtlanlar türemiş. iyi şirketi en ucuzdan almak isteyenler bunlar. 70 TL 50 TL 30 TL diyenler çok bekler. düzeltme yapıp geçer SASA.
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Yer İmleri