Bunun ceosu mal lüks segmentte iptaller başladı diye bir yorum yapmiş aq. Önce kel soktu şimdi de ceo sokacak. Bir hisseye herkes mi düşman olur aq.
Printable View
Bunun ceosu mal lüks segmentte iptaller başladı diye bir yorum yapmiş aq. Önce kel soktu şimdi de ceo sokacak. Bir hisseye herkes mi düşman olur aq.
bugün kıpır kıpır..
fazlamı kıpraştı ne otur oturduğun yere
Epey dinlendi..piyasa doas’a haksızlık ediyor..
300-400-500 TL hedefler havada uçuşuyor.
DOAS 6 gündür alçak sürünüyor.
Bilanço ne zaman gelir acaba?
Beyler bilmiyorum diğer otomotiv bilançolarını takip edsiyor musunuz fakat otomotivde beklentinin oldukça üstünde bilanço post ediyor şirketler.
Bizim Doaş bilanço tarihi geç olduğu için şu an çokda iyi perofrmans göstermiyor (21 Ağustos bilanço tarihi) fakat otomotivde gördüğümüz olumlu tablo bu kağıda da yansırsa sürpriz 7 milyar tl ve üstü bir bilanço açıklama olasılığı olabilir gibi geldi bana. Nitekim
TTRAK 1.7 bekleniyordu 2.2 geldi
TOFAS 3.5 bekleniyordu 5 geldi
Froto 6.3 bekleniyordu 6.8 geldi (Bu normal sayılır)
Doaş'da ise 5.1 bekleniyor. Ben 7 milyarlık bir rakam gelirse şaşırmam bunları gördükten sonra.
Şu an 1 Ağustos'ta Temmuz satışlarını öğreneceğiz. 21 Ağustos'ta 2. çeyrek gelecek 1 eylülde de Ağustos satışları gelecek.
Neredeyse 2. çeyrek ve 3. çeyreği öğrenmiş kadar olacağız.
Böyle günlerde gitmeyince kahrediyor insan. Daha 1.5 yıl önce 170 lira olan ttrak bölünmemiş fiyattan 1336 lira ve tavan kapadı. 2010 veya 2011 olması lazım 80 tl idi. 2018 döviz krizinde 27 tl ye kadar düştü. Biz o zamanlar 6 liraya kadar geriledik. Ttrak 2011-2018 arası hicbir sey kazandırmamis ama döviz krizi 2018 den bu yana bizden iyi gitmiş. Galiba sıra bize dönecek.
Bu yil 15milyar net kâr ucuk bir tahmin midir?
Ford ic pazara 1-1.1 milyon diyor tahminde. Döviz kaynaklı fiyat artışıyla ilk yarıdaki adetler korunursa 20 milyar ve üstü çok rahat olur. Benim anlamadığım ford, ttrak ve bunun hisse başı karı 80-100 arası olacak ama onlar 1000 lira ve üzerindeler bu sürünüyo. Not:ttrak 2 ye bölündü ve 668 lira.
Bunu icin cok ciddi bir yükseliş kısa bir süre sonra zorunluluk olacaktır.
Bilmiyorum çok zayıf bir performans gösteriyoruz. Ancak ben kesinlikle bilançoyu görmek istiyorum bu kağıtta.
Geçen gün Doas genel müdürü bir kanalda konuşuyordu. Satışlarda bir sorun yok. Bekleme listesindeki kişilere hızlıca teslim ediyoruz araçları dedi.
Ayrıca fiyatlarda düşüş beklemiyoruz dedi.
Pazarda bir yavaşlama olursa bu ancak son çeyrekte kendini belli etmeye başlar ancak bu durumda bile 20 milyar kar rahat asilir ve bu inanılmaz bir rakam.
Söyle düşünün Froto 6.8 milyar kar açıkladı. Froto Turkiyenin ihracat şampiyonu dev bir firma. Ben bizim Doas'in bu çeyrekte 7 milyar kar gonderebilecegini düşünüyorum. Froto ile yarışıyoruz bu inanılmaz birsey .
Ote yandan hisse ile aşık olmamak gerekiyor. Çok duygusal yaklaşıyor olabilirim kendi değerlendirmenizi yapın arkadaşlar. Ben 21 Ağustos tarihini görmeliyim bu kağıtta. Fk 3un altına gidebilir şu ralli ortamında.
https://twitter.com/uvyatirim/status...20535992786944
Aman bu arkadaş gibi olmayalım : )
Kasimda 2.temettu olur mu?
Doas
2022 yılında karının yuzde 93 unu dağıtmış
2021 de karın yuzde 58 ini dağıtmış
2019 da karının yüzde 101 ini dagitmis
2018 de yuzde 78 ini dagitmis
2016 da yuzde 99 unu dagitmis
2015 de yuzde 60
2014 de yuzde 98
2013 yuzde 85
2012 yuzde 71
Bu seneki 22 milyar karın yüzde 100 unu dagitsa lot başına 100 TL demek. Borsa tarihine temettü rekoru olarak geçer ve kimse kıramaz bu rekoru.
Şuanki fiyatla temettü verimi yüzde 42 olur.
Bir hisse temettü verimi yuzde 11-12 olursa o sene borsanın en cok kar payı veren hissesi olur.
Doas yüzde 42 ile kırılmayacak bir rekor yazar.
Yüzde yüzünü dağıtmak iyi midir?Şirketin bundan kârı ne olur?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...kEofE8Eqg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok çıktı sanılan doasın geldiği yer. Aralıkta 188 TL imiş. 8 ayda yüzde 26 çıkmış. Dolar bile yuzde 50 çıktı.
Diğer oto firmaları aynı dönemde yüzde 100-200 arası prim yaptılar.
Doasın kar artışı hepsini tokatlar.
Yine 247'ye takıldı, 4. deneme bu.
Sıfır talebi en az 6 ay daha sürer‼️
📌 3 yıldır yeterli araç olmadığı için talep öyle birikmiş ki, rekor satışlar bile karşılamıyor.
📌Araç az gelmiyor talep çok yüksek!
📌 2023 böyle sonlanır 2024 çok zor geçer‼️
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...95796728696833
Eğer 6 - 8 ay daha talep bu sekilde devam ederse hepimizin zengin olması gerekiyor bu kağıtta. Malınızı ucuza kaptırmayın. Daha yeni baslıyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yarın yine rekor satış açıklanacak temmuz ayı için. Yukarı hacimli kırması için katalizör etkisi yapabilir.
Bilanço 21 indemi.
Çok geç değilmi.
ne çalkaladınız be...kaç kapatacak bakalım...
247 kapatacak, burayı geçemiyor, ne var burada?
Bugün zaman buldum araştırdım, Haklısınız Sitesinde ;
2Ç 2023 Konsolide Finansallar Açıklama Tarihi – 21.08.2023
2Ç 2023 Analist Bilgilendirme Telekonferans Tarihi – 22.08.2023
Ford veya Tofaş açıkladı bu da yakın mı diye düşünmüştüm.
DGGYO ya da para verdilerdi, Ne açıklarlar bilançoyu acaba,
Koca koca kurumlar Fordu Tofaşı tutturamazken, Bu kadar hesapları karışık (Tuvtürk vs gibi) DOAS ı nasıl hesap etsinler diye düşünüyorum, Beklentiden ne kadar sapar, karışık bir durum.
En büyük eşşek bizim eşşek.
Bunu speği tam bi asalak.
Bugun net para girişi olmasına karsın hisse düşmüş. Bankof günlerdir satarken bugun alıma geçmiş küçük yatırımcı ise satmış.
https://twitter.com/search?q=Doas&sr...h_click&f=live
2.temettuyu veeirse tahminen ne zaman kap bilgisi gelir
Yine GYO alımı ile ilgigi kap haberi var, bunu kullanıp aşağı sürmezler umarım...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1179376