Böyle günlerde gitmeyince kahrediyor insan. Daha 1.5 yıl önce 170 lira olan ttrak bölünmemiş fiyattan 1336 lira ve tavan kapadı. 2010 veya 2011 olması lazım 80 tl idi. 2018 döviz krizinde 27 tl ye kadar düştü. Biz o zamanlar 6 liraya kadar geriledik. Ttrak 2011-2018 arası hicbir sey kazandırmamis ama döviz krizi 2018 den bu yana bizden iyi gitmiş. Galiba sıra bize dönecek.
Bu yil 15milyar net kâr ucuk bir tahmin midir?
Ford ic pazara 1-1.1 milyon diyor tahminde. Döviz kaynaklı fiyat artışıyla ilk yarıdaki adetler korunursa 20 milyar ve üstü çok rahat olur. Benim anlamadığım ford, ttrak ve bunun hisse başı karı 80-100 arası olacak ama onlar 1000 lira ve üzerindeler bu sürünüyo. Not:ttrak 2 ye bölündü ve 668 lira.
Bunu icin cok ciddi bir yükseliş kısa bir süre sonra zorunluluk olacaktır.
Bilmiyorum çok zayıf bir performans gösteriyoruz. Ancak ben kesinlikle bilançoyu görmek istiyorum bu kağıtta.
Geçen gün Doas genel müdürü bir kanalda konuşuyordu. Satışlarda bir sorun yok. Bekleme listesindeki kişilere hızlıca teslim ediyoruz araçları dedi.
Ayrıca fiyatlarda düşüş beklemiyoruz dedi.
Pazarda bir yavaşlama olursa bu ancak son çeyrekte kendini belli etmeye başlar ancak bu durumda bile 20 milyar kar rahat asilir ve bu inanılmaz bir rakam.
Söyle düşünün Froto 6.8 milyar kar açıkladı. Froto Turkiyenin ihracat şampiyonu dev bir firma. Ben bizim Doas'in bu çeyrekte 7 milyar kar gonderebilecegini düşünüyorum. Froto ile yarışıyoruz bu inanılmaz birsey .
Ote yandan hisse ile aşık olmamak gerekiyor. Çok duygusal yaklaşıyor olabilirim kendi değerlendirmenizi yapın arkadaşlar. Ben 21 Ağustos tarihini görmeliyim bu kağıtta. Fk 3un altına gidebilir şu ralli ortamında.
https://twitter.com/uvyatirim/status...20535992786944
Aman bu arkadaş gibi olmayalım : )
Yer İmleri